ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

17 προτάσεις για ένα διασκεδαστικό 3ήμερο

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου απλώνεται μπροστά μας και προμηνύεται άκρως διασκεδαστικό. Το Wiz σας παραθέτει 17 προτάσεις για να περάσετε υπέροχα! 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιώργος Θεοφάνους στο Fever

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά τους Όλγα Βενετσιάνου, Νικόλα Ντίμα και Μικαέλα Χατζηεφραίμ στο Fever!

Το νέο «hot music club» της Λευκωσίας, για 6 Παρασκευές από τις 18 Οκτωβρίου με ενα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες. Μαζί τους ο Dj Jimmy The Destroyer.

Info
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
Fever, 22.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €20 ευρώ
Κρατήσεις7008 8122
Eλάχιστη κατανάλωση μια φιάλη ανα 5 άτομα!
Τιμές φιάλης: 125 ευρώ Normal, 150 ευρώ Premium

Παντελής Θαλασσινός Κώστας Κακογιάννης στο Παττίχειο Λεμεσού

Η «Διάσταση» γιορτάζει φέτος 40 χρόνια ζωής και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί της.

40 χρόνια γεμάτα σκληρή δουλειά και προσφορά στον πολιτισμό με πάθος και αγάπη!

Στις 26 Οκτωβρίου στο Παττίχειο θέατρο στις 20:00 το βράδυ η «Διάσταση» με τα όλα της τα τμήματα – Παιδική Χορωδία, Ομάδα Χορού, Φωνητικό Σύνολο – παρέα με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Κώστα Κακογιάννη και με ορχήστρα θα παρουσιάσουν μια ποικιλόμορφη γιορτινή παράσταση η οποία θα είναι γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και χορευτικά που θα αναδεικνύουν με εορταστικό και εντυπωσιακό τρόπο το σημαντικό αυτό oρόσημο !

Info
Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2024
Παττίχειο Λεμεσού, 20.00
Εισιτήρια €15/ €20 κάτω των 12 ετών €10
Προπώληση Ticketmaster.cy

Καίτη Γαρμπή Κωνσταντίνος Χριστοφόυ στις Notes

Οι Notes Live ξεχωρίζουν για τους καλλιτέχνες που φιλοξενούν, για το πλούσιο πρόγραμμά τους και για τις ανεπανάληπτες βραδιές που χαρίζουν στο κοινό.

Καθώς προχωράμε στο Φθινόπωρο η μοναδική Καίτη Γαρμπή έρχεται στις Notes Live στην Λεμεσό για τα Σαββατόβραδα του Οκτωβρίου.

Η Καίτη Γαρμπή έρχεται κατευθείαν από την καρδιά της Αθήνας με όλο το μουσικό της επιτελείο με σκοπό να απογειώσει τα Σαββατόβραδα μας παρέα με τον Κωνσταντίνο Χειστοφόρου. Guest εμφάνιση θα κάνει και ο Δημήτρης Σχοινάς

Info
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2024
Notes Live, 23.00
Οδός Ελευθερίας 5
Λεμεσός

Στέφανος Κορκολής - Σοφία Μανουσάκη στo Δημ. Θέατρο Στροβόλου

O Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο “Τραγουδάμε τους ποιητές μας” στο Δημ. Θέατρο Στροβόλου.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μαζί με την εξαιρετική Σοφία Μανουσάκη, μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της μελοποιημένης ποίησης. Θα ακουστούν συνθέσεις μεγάλων δημιουργών, (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μικρούτσικος, Λάγιος, Σπανός κ.α.), όπως επίσης και μελοποιημένα ποιήματα των Κ.Π. Καβάφη, Ο. Ελύτη, Γ Σεφέρη (σε πρώτη εκτέλεση), σε σύνθεση Στ. Κορκολή.

Info
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
Δημ. Θέατρο Στροβόλου, 20.00
Λευκωσία
Εισιτήρια από €20
Πληροφορίες στο 96138282

88 Μικρές Συμφωνίες στο Ριάλτο 

Οι 88 Μικρές Συμφωνίες είναι ένα πρωτότυπο έργο σε κείμενο, σκηνοθεσία, και εικαστική επιμέλεια του Στέφανου Δρουσιώτη.

Είναι μια αξέχαστη παράσταση για ένα πιάνο με ουρά, δύο ουράνια σώματα και μια αόρατη ορχήστρα.

Αντλώντας έμπνευση από τη μέχρι τώρα πορεία του στη μουσική και τις παραστατικές τέχνες, ο Στέφανος Δρουσιώτης επιστρέφει μετά από χρόνια στο Θέατρο Ριάλτο, αυτή τη φορά με μια πρωτότυπη παράσταση-συναυλία που συστήνει στους νεαρούς θεατές την κλασική μουσική και τα χιλιάδες μυστικά της. Μέσα από μια σειρά μαγευτικών σκηνικών εικόνων, η συναρπαστική αυτή εμπειρία καλεί τα παιδιά να εξερευνήσουν έναν κόσμο γεμάτο σκέψεις και ερωτήματα: τι είναι η μουσική, πώς δημιουργείται, γιατί συνεχίζουμε να τη φτιάχνουμε και να την απολαμβάνουμε;

Ιnfo
Σάββατο 26 - Κυριακή 27 Oκτωβρίου 2024
Ριάλτο, 11.30&16.00
Λεμεσός
Εισιτήρια www.rialto.com.cy  ή  77 77 77 45

Νίκος Μακρόπουλος στο Opus 

Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι καλλιτέχνης, στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής με ιδιαίτερη έφεση στο λαϊκό τραγούδι. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται στις 27 Οκτωβρίου για μια επική βραδιά, στο Opus Events Venue.

Info
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
Opus Events Venue,
Λεμεσός
Kρατήσεις 70000087

Πέγκυ Ζήνα Λούκας Γιώρκας στα Λύμπια

Η μοναδική Πέγκυ Ζήνα μαζί με τον αγαπημένο τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα έρχονται για μια αξέχαστη βραδιά που δεν πρέπει να χάση κανείς. Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, τραγουδάμε μαζί τους στο Prince Luxury Events από τις 22:00.

Info
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
Prince Luxury Events, 22.00
Λύμπια
Κρατήσεις 95112255, 95112266, 96000108

ΘΕΑΤΡΟ

«Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» στο WhereHaus 612

Οι θεατρικές ομάδες Point To Contemporary Theater και Anyhow Theatre Ensemble παρουσιάζουν την κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κολοκοτρώνη. Το έργο θα παρουσιαστεί στην υπαίθρια σκηνή του θεάτρου WhereHaus 612 στη Λευκωσία με πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το έργο Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε το διασκεύασαν και το μετονόμασαν οι Ρέππας και Παπαθανασίου το 2013. Οι συγγραφείς εμπνευσμένοι από το θρίλερ μυστηρίου του Ρομπέρ Τομά Η Παγίδα (1962) δημιούργησαν μια καλογραμμένη και δομημένη αστυνομική κωμωδία, στην οποία συνυπάρχουν στοιχεία κωμωδίας καταστάσεων, χαρακτήρων αλλά και το αστυνομικό σασπένς. Το έργο ενεργοποιεί το αστυνομικό ένστικτο κάθε θεατή, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει όλα τα στοιχεία και τεκμήρια, έτσι ώστε να μπορέσει να ανακαλύψει τον ένοχο και να εξιχνιάσει το μυστήριο, μέσα από ένα παιχνίδι γεμάτο συνεχείς ανατροπές και κρυφές παγίδες.

Ιnfo
Παρασκευή 25- Kυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
Wherehaus 612, 20.30
Λευκωσία
Κρατήσεις 99122552, 99660162

«Η Τριλογία των Lehman» στο Θέατρο Χώρα

Ένας από τους σημαντικότερους μυθιστοριογράφους και θεατρικούς συγγραφείς της Ιταλίας, ο Stefano Massini δημιουργεί ένα τεράστιο μωσαϊκό 164 χρόνων, όπου μαζί με τα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας του 19ου, 20ου και 21ου αιώνα, καταγράφει την πορεία των τριών Εβραίων αδερφών Λίμαν από το Ρίμπαρ της Βαυαρίας που μεταναστεύουν στην Αμερική. Εκεί, χαρτογραφείται επίσης, η πορεία των παιδιών και των εγγονιών τους, αποκαλύπτοντας την άνοδο και την πτώση της χρηματοοικονομικής αυτοκρατορίας που δημιούργησαν, και που είχε ως αντίκτυπο το 2008, την κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας με τις τρομερές συνέπειες στις ζωές εκατομμυρίων απλών ανθρώπων.

Info
Σάββατο 26- Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
Θέατρο Χώρα, 20.00 (Κυρ. 19.00)
Θέατρο Χώρα, Κοραή 1
Πλατεία Αρχιεπισκοπής, Λευκωσία
Εισιτήρια Soldout Tickets
Κρατήσεις 96147809

 «Αγαπητέ Θεέ» στο Μασκαρίνι

Ο κεντρικός ήρωας, ο Όσκαρ, είναι ένα δεκάχρονο παιδί που πάσχει από λευχαιμία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή και οι γιατροί δεν του δίνουν πολλές ελπίδες. Στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τον φόβο του θανάτου και τη μοναξιά, αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με την Κυρία Ροζ, μια εθελόντρια στο νοσοκομείο. Η Κυρία Ροζ τον βοηθά να δει τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο, προτείνοντάς του να γράφει γράμματα στον Θεό, σαν μια μορφή επικοινωνίας και έκφρασης των συναισθημάτων του.

Μέσα από αυτά τα γράμματα, ο Όσκαρ μοιράζεται τις σκέψεις του για τη ζωή, την αγάπη και τον θάνατο. Η Κυρία Ροζ του προτείνει ένα παιχνίδι, να ζήσει νοητά δέκα χρόνια σε μία ημέρα, προσφέροντάς του την αίσθηση ότι ζει μια γεμάτη και ολοκληρωμένη ζωή. Κάθε ημέρα που περνά, ο Όσκαρ «μεγαλώνει» δέκα χρόνια και περνά νοητά από τις διάφορες φάσεις της ζωής – από την εφηβεία, τον έρωτα, τον γάμο μέχρι τα γηρατειά.

Ιnfo
Σάββατο 26- Kυριακή 27 Οκτώβρη 2024
Θέατρο Μασκαρίνι 20.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €12 / €15
Προπώληση Soldouttickets

«Σκακιστική Νουβέλα» στο Flea Theatre

Η νεοσύστατη εταιρεία AUDERE PRODUCTIONS παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά το πρώτο της καλλιτεχνικό εγχείρημα, το έργο «Σκακιστική Νουβέλα» του Στέφαν Τσβάιχ, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Άντρης Ηρακλέους και της Σοφίας Μαυρομιχάλη.

Επί σκηνής ο ηθοποιός Αντρέας Κουτσόφτας.
Η «Σκακιστική Νουβέλα», το εμβληματικό μυθιστόρημα του Στέφαν Τσβάιχ, αποκτά νέα διάσταση μέσα από μια πρωτότυπη διασκευή. Παραμένοντας πιστή στην έντονη θεματολογία του Τσβάιχ, η παράσταση μεταμορφώνει το έργο με τους πολλαπλούς χαρακτήρες σε έναν ανατρεπτικό μονόλογο, γεμάτο φρεσκάδα, βαθιά νοήματα και, φυσικά, αμέτρητες παρτίδες σκακιού.

Ο ηθοποιός, διεισδύει με ευρηματικότητα στα βάθη του μυαλού του κεντρικού χαρακτήρα επί σκηνής ανακαλύπτοντας αλλά και αποκαλύπτοντας τον ανεπανάληπτο και συναρπαστικό κόσμο του σκακιού.

Ιnfo
Δευτέρα 28- Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2024
Flea Theatre, 20.30
Λευκωσία
Κρατήσεις 99193793

 ΠΑΙΔΙΚΑ

«Το κάστρο μας» στο Θέατρο Δέντρο

Το Θέατρο Δέντρο ανεβάζει το έργο «Το κάστρο μας» βασισμένο στο βραβευμένο μυθιστόρημα της συγγραφέως και εκπαιδευτικού Μαρίας Πυλιώτου, σε δραματουργία της Γεωργίας Μεσιήτη. Η μυθοπλασία του βιβλίου είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία ενός 15χρονου έφηβου που πέρασε το 1976 στα κατεχόμενα για να πάει στο χωριό του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βραβείο του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού Νεανικού βιβλίου (9 Απριλίου 1979) «το έργο καλλιεργεί την ιδέα της φιλίας μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, συμβάλει στη διατήρηση της μνήμης για τα κατεχόμενα και τρέφει την πίστη για την επιστροφή».

Στην παράσταση, που σκηνοθετεί η Μαρίνα Βρόντη, παρακολουθούμε την περιπέτεια του νεαρού Στάθη που φεύγει κρυφά ένα βράδυ, εν αγνοία κινδύνου, μαζί με τον καινούριο γείτονα και φίλο του, για να πάει να πάρει το ποδήλατο του που έκρυψε στον αχυρώνα του σπιτιού του την ημέρα που έμελλε να φύγει πρόσφυγας από το χωριό του.

Info
Σάββατο 26- Kυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
Θέατρο Δέντρο, 15.30
Eνότητας 44Β, Παλλουριώτισσα
Εισιτήρια €12
Προπώληση Soldout Tickets & Καταστήματα Stephanis
Πληροφορίες 94486668

Ομήρου Οδύσσεια του Μιχάλη Γκανά στο ΘΟΚ

 

Μια περιπλανητική ζωή γεμάτη εμπόδια, πειρασμούς και εκπλήξεις θα ζωντανέψει από τον Οκτώβριο στη Σκηνή 018 του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου. Ο Παναγιώτης Λάρκου σκηνοθετεί και διασκευάζει την Ομήρου Οδύσσεια του Μιχάλη Γκανά, ενός από τους σημαντικότερους σήμερα Έλληνες ποιητές, προσεγγίζοντας με ζωντάνια και χιούμορ τη νεανική και σύγχρονη επαναφήγηση της κλασικής ομηρικής ιστορίας του γυρισμού του Οδυσσέα στην πατρίδα του.

Φέρνει τον γνωστό μύθο κοντά στους μικρούς θεατές, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση της επικής αφήγησης και της ανθρώπινης διάστασης των ηρώων του. Κάθε ραψωδία και μια ιστορία, κάθε γράμμα της αλφαβήτας και μια περιπέτεια. Ο γενναίος Οδυσσέας και το μακρύ ταξίδι της επιστροφής στην Ιθάκη μετά τον Τρωικό Πόλεμο, η σύζυγός του Πηνελόπη, που όλο ράβει και ξηλώνει του Λαέρτη το σάβανο, οι δοκιμασίες στη χώρα των Λωτοφάγων, η συνάντηση με τον Κύκλωπα Πολύφημο, η μάγισσα Κίρκη, οι Σειρήνες και πολλά ακόμα μυθικά πλάσματα που βρίσκονται στο θαλάσσιο διάβα τουομηρικού ήρωα.

Info
Kυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
Θέατρο ΘΟΚ, 10.30
Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης
Προπώληση https://www.thoc.org.cy/el/events/4740 

«Ο Μάγος του Οζ» στο Σατιρικό

Ο Μάγος του Οζ του Αμερικανού συγγραφέα Λ. Φρανκ Μπάουμ, γραμμένο το 1900, είναι ένα από τα κλασικά αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Πρόκειται για την ιστορία του κοριτσιού με τα κόκκινα παπούτσια το οποίο βρέθηκε εξαιτίας ενός τυφώνα μακριά από το σπίτι του. H Ντόροθυ, μόνη της στην Χώρα του Οζ, ψάχνει να βρει τον Μάγο που θα την βοηθήσει να επιστρέψει πίσω στους δικούς της. Στην πορεία θα συναντήσει τρεις καινούριους φίλους, το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο Άνθρωπο και το Λιοντάρι οι οποίοι με την σειρά τους ζητούν από τον Μάγο ότι έχουν ανάγκη: μυαλό, καρδιά και θάρρος. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με τις Μάγισσες της Ανατολής, της Δύσης, του Βορρά και του Νότου, οι οποίες συμβολίζουν αντίστοιχα τις δυνάμεις του καλού και του κακού και στέκονται απέναντι τους άλλοτε ως εχθροί και άλλοτε ως σύμμαχοι σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, ανατροπές και συγκινήσεις. Ωστόσο, η πραγματική πρόκληση που είχαν στην πραγματικότητα να αντιμετωπίσουν οι 4 φίλοι ήταν οι ίδιοι τους οι φόβοι. Ο δρόμος για τον Μάγο του Οζ τους οδηγεί σε μια ανακάλυψη που τους αλλάζει τη ζωή, γιατί όσα νόμιζαν πως τους λείπουν βρίσκονταν κρυμμένα βαθιά μέσα τους. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν από την αρχή ήταν να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Ιnfo
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
Σατιρικό Θέατρο, 11.00
Λευκωσία
Διάρκεια 70 λεπτά
Εισιτήρια: €12
Προπώληση www.satirikotheatro.com 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Larnaca Christmas Land

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έφτασε επίσημα στην Κύπρο και όλα ξεκινούν από την καρδιά της Λάρνακας, στην Πλατεία Ευρώπης! Ετοιμαστείτε να σας παρασύρει η εορταστική διάθεση, καθώς το Larnaca ChristmasLand, ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2025, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε αυτή τη μοναδική χειμερινή χώρα θαυμάτων.

Τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με οικογένειες και φίλους, ανταλλάσσοντας δώρα, και αγκαλιάζοντας το πνεύμα της αγάπης και της ευτυχίας. Το Larnaca Christmas Land ζωντανεύει όλα αυτά -και όχι μόνο! Με πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες, νόστιμα γλυκά, εορταστικές λιχουδιές, ζωντανές μεταδόσεις και συναρπαστικά παιχνίδια, υπάρχει κάτι για όλους. Είτε είστε νέοι είτε νέοι στην καρδιά, αυτή η γιορτινή χώρα των θαυμάτων είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσετε τη ζεστασιά και τη χαρά των γιορτών.

Info
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου2024- Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2025
Πλατεία Ευρώπης
Λάρνακα

“The Italian Way” στο Vinylio Wine Etc

Στην καρδιά της Λεμεσού, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, σας προσκαλούμε σε μια απολαυστική εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε, στο @vinylio_wine_etc και το @vinylio_pikap_wine_deli.

Ελάτε να απολαύσετε φρεσκοαλεσμένο καφέ 100% Arabica, δροσερό Aperol Spritz, αφρώδες Prosecco, και λαχταριστό Mimosa Cocktail. Σας περιμένουν επίσης σπιτικές αρτολιχουδιές, ζεστό, φρεσκοφουρνισμένο γεμιστό ψωμί και λαχταριστό σπιτικό κέικ, μαζί με άλλες νόστιμες λιχουδιές που θα φέρουν την ιταλική γεύση στο τραπέζι σας!

Αυτή η εκδήλωση είναι ο τρόπος μας να σας καλωσορίσουμε στο νέο μας project, το Vinylio Wine Etc & το Pik Up, εμπνευσμένο από το πάθος και τη ζωντάνια της Ιταλίας — “The Italian Way”. Τέσσερις φορές την εβδομάδα, θα ανοίγουμε τις πόρτες μας από το πρωί μέχρι το απόγευμα, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί, φρεσκοαλεσμένο καφέ και νόστιμες επιλογές για πρωινό ή ελαφρύ μεσημεριανό!

Info
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2024
Vinylio Wine Etc, 10.00-13.00
Λεμεσός

PARTY

Kitsch- Xαλοουίν πάρτι στη Λόφου


Αν νομίζατε ότι το Halloween έχει τις ρίζες του στους αρχαίους Κέλτες στην Ιρλανδία κάνετε λάθος. Εάν πάλι πιστεύετε πως η γιορτή αυτή είναι απλά μια Αμερικανιά, πλανάστε πλάνην οικτράν. Το Χαλλοουϊν το τίμιο, το αυθεντικό, είναι Κυπριακό!

Οι δημιουργοί των Kitsch Parties, ισχυρίζονται με τεράστια δόση χιούμορ, ότι το Halloween είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία, την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα μας, για αυτό αναβιώνει πανηγυρικά κάθε χρόνο στην Κύπρο…! Έτσι, σε συνεργασία με το Agro Festival παρουσιάζουν το KITSCH PARTY - ΧΑΛΟΟΥΙΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ μέσα στα πλαίσια του ΟινοFEST 2024. To μοναδικό αυτό πάρτυ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο χωριό Λόφου στη Λεμεσό, από τις 6 μμ. μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ιnfo
Kυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
Λόφου, 18.00
Λεμεσός
Κρατήσεις 99454879 και 95110401
Εισιτήρια στο www.agroescape.com
Instagram: @thekitschparty / @freddiemerkouri / @agrocyprus