ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

25 χρόνια TGI Fridays στην Κύπρο

WIZ TEAM

Σε όλους μας έχει τύχει να βρισκόμαστε στα TGI Fridays, ξαφνικά να ακούμε φασαρία και να βλέπουμε τους σερβιτόρους να μαζεύονται σε ένα τραπέζι και να τραγουδούν!

Είναι το ξεχωριστό τελετουργικό των TGI Fridays για τα γενέθλια των καλεσμένων τους. Ε λοιπόν, έφτασε η ώρα τα TGI Fridays να γιορτάσουν και τα δικά τους γενέθλια!

Τα αγαπημένα μας εστιατόρια κλείνουν 25 ολόκληρα χρόνια στην Κύπρο και για να γιορτάσουν μαζί μας, δίνουν δώρα σε όλους τους καλεσμένους τους, μέσω της εφαρμογής Fridays™ Cyprus Rewards.

Για όλο τον Νοέμβριο, όσοι επισκεφθούν ή παραγγείλουν από τα TGI Fridays και σκανάρουν την απόδειξη τους στην εφαρμογή Fridays™ Cyprus Rewards, κερδίζουν ένα δώρο έκπληξη για την επόμενη επίσκεψή τους σε οποιοδήποτε εστιατόριο TGI FRIDAYS.

Στα δώρα έκπληξη, συμπεριλαμβάνονται δωρεάν ορεκτικά (ναι ναι, συμπεριλαμβανομένων  και των λατρεμένων Sesame Chicken Strips), δωρεάν επιδόρπιο, δωρεάν κοκτέιλ, εκπτώσεις στον τελικό λογαριασμό μέχρι και 25% αλλά και δωροκουπόνια Fridays™ από €5 μέχρι και €120!

Και το καλύτερο;  Όλοι οι λογαριασμοί κερδίζουν!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο Fridays.com.cy!

Κατέβασε το Fridays™ Cyprus Rewards App από το App Store ή το Google Play.