ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

28 Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος Χαραλαμπίδης Κρίστης 2022

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Με την εκρηκτική Πάολα στη σκηνή να εκτοξεύει το κέφι!

Κλείνει τα 28 του φέτος το Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος! Κάθε χρόνο, πιο λαμπρό, πιο γιορταστικό, πιο πετυχημένο και…πιο αναμενόμενο από τους χιλιάδες ανθρώπους που περιμένουν την ετήσια διοργάνωση του Θεσμού!

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στις 20.30μ στο γήπεδο του Χαλκανόρα, στο Δάλι, με την εκρηκτική Πάολα.

Για τέσσερις ολόκληρες ώρες στη σκηνή, μαζί με το πολυμελές της σχήμα και τους Αναστάσιο Ράμο, Χριστίνα Σάλτη και Biased Beast, το μόνο σίγουρο είναι πως η διασκέδαση και το κέφι θα κορυφωθούν.

Φέτος, η είσοδος είναι στα 15 ευρώ, με το κοινό να μπορεί να προαγοράσει το εισιτήριο του από τα καταστήματα ACS Courier ή από την Ticket Hours ή από τα καφέ Mikel.

Όπως όλοι πια ξέρουμε, αυτή η σπουδαία πρωτοβουλία ξεκίνησε με στόχο την ενίσχυση των Κύπριων κτηνοτρόφων και των προϊόντων τους. Τελικά, με την επιτυχία και την άρτια διοργάνωση, όχι απλώς ρίζωσε στη ζωή του τόπου μας, αλλά, έγινε σημείο αναφοράς και αναδείχθηκε σε θεσμό!

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Γάλακτος, ευχαριστεί τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, τη μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στην Κύπρο, για τη διαχρονική στήριξή της και περιμένει το κοινό στις 2 Σεπτεμβρίου, Παρασκευή, 20.30 στο γήπεδο του Χαλκάνορα στο Δάλι.

Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων: 77778844