ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

2ο Εταιρικό Τουρνουά FUTSAL Κύπρου SABBIANCO PROPERTIES

WIZ TEAM

Με σύνθημα «Παίζουμε και προσφέρουμε» διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Κύπρο ένα καθαρά εταιρικό τουρνουά (φιλανθρωπικού χαρακτήρα), το οποίο θα απευθύνεται σε εταιρείες που έχουν έδρα την Κύπρο.

Μέσα από το ποδόσφαιρο, το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, οι διοργανωτές του τουρνουά φιλοδοξούν να καθιερώσουν σε ετήσια βάση ένα τουρνουά  καθαρά εταιρικού χαρακτήρα (αλλά και φιλανθρωπικού) , το οποίο θα απευθύνεται σε εταιρείες που έχουν έδρα την Κύπρο.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας και της ευγενούς άμιλλας, ώστε να προαχθεί το άθλημα του Futsal αλλά και γενικότερα το ποδόσφαιρο και σε αυτό θα μπορούν να συμμετέχουν 64 εταιρείες.

Τα εταιρικά τουρνουά futsal

Σε όλη την Ευρώπη και στον χώρο των εταιρειών ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πλέον το Α και το Ω για όλες της επιχειρήσεις. Για αυτό και οι επιχειρηματίες επενδύουν στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους και όχι μόνο. Στην Ευρώπη μάλιστα τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να επενδύουν στην ψυχαγωγία των εργαζομένων τους και πιο συγκεκριμένα στα ομαδικά παιχνίδια. Στόχος είναι να φέρουν πιο κοντά τους εργαζόμενους τους και να δέσουν καλύτερα σαν ομάδα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό στην  απόδοση των εργαζομένων και αυτός είναι ένας από τους μεγάλους στόχους για το 2ο Εταιρικό Τουρνουά Futsal Sabbianco Properties

«ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ»

Στο τουρνουά θα μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες από όλη την Κύπρο και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος, κάτι που εξαρχής ήταν στις προτεραιότητες .

Το Κέντρο Προσφοράς & Αγάπης 'Άγιος Χριστόφορος' ιδρύθηκε στο Παραλίμνι το 1996, με πρωτοβουλία του αείμνηστου Πρωτοπρεσβύτερου Ευέλθοντος Χαραλάμπους και αποτελεί Φιλανθρωπικό Ίδρυμα από το 1998 και είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο της Κυπριακής Δημοκρατίας με αριθμο 1912.

Η προσφορά του είναι πραγματικά πολυεπίπεδη:

-Δωρεάν Κατ’ Οίκον Διανομή Zεστού Φαγητού σε άπορες οικογένειες

-Πρότυπο Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων και Αναπήρων

-Φιλοξενεί δωρεάν ειδικό σχολείο για παιδιά με ειδικές ικανότητες «Φάρος Ζωής»

-Κοινωνικό παντοπωλείο σε άπορες οικογένειες «Καλάθι Αγάπης»

-Δωρεάν φιλοξενία και ανακουφιστική φροντίδα σε καρκινοπαθείς

-Συμπαράσταση στις ιεραποστολικές προσπάθειες της Εκκλησίας

-Υποτροφίες και βοηθήματα σε άπορους φοιτητές και μαθητές

Αλλά και πολλές άλλες ενέργειες σε καθημερινή βάση.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στο τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν 64 ομάδες από όλη την Κύπρο και οι αγώνες 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε  γήπεδα στην Λευκωσία (GC School) στη Λεμεσό (LSC Louka Sporting Center), ενώ η διεξαγωγή θα γίνει σε 3 φάσεις:

–ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ: 5/11 γήπεδα Λεμεσού και 6/11 γήπεδα Λευκωσίας 

–ΝΟΚ-ΑΟΥΤ: 13/11 γήπεδα Λευκωσίας 

– ΤΕΛΙΚΟΙ: 27/11  γήπεδα Λευκωσίας 

Η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα μεγάλης Ιταλικής ομάδας η οποία αγωνίζεται στην Serie A. 

Οι ομάδες θα αποτελούνται από εργαζόμενους εταιρειών άντρες και γυναίκες και ο μέγιστος αριθμός που μπορεί να δηλωθεί είναι 7 άτομα / ομάδα και το ελάχιστο 5 άτομα / ομάδα. Μια εταιρεία μπορεί να δηλώσει περισσότερες από μία ομάδες και σε κάθε ομάδα ένα άτομο το οποίο δεν είναι εργαζόμενος της. 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο 70007271

Email: cyprusfutsaltournament@gmail.com
Website:
www.futsaltournament.eu