ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

3+1 ταινίες που θα δούμε στην Πλατεία Ελευθερίας

WIZ TEAM

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος η όμορφη κεντρική Πλατεία της Λευκωσίας με τα σιντριβάνια τους φοίνικες και τους κρυφούς φωτισμούς έχει την τιμητική της! Το ντιζαϊνάτο αμφιθέατρο της Πλατείας Ελευθερίας μεταμορφώνεται σε θερινό σινεμά και μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε αγαπημένες ταινίες κάτω από τον έναστρο ουρανό με ελεύθερη είσοδο.

Συγκεκριμένα οι ταινίες είναι η εξής:

Τετάρτη 19 Ιουλίου
Top Gun Maverick

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε».

Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ,«Χωρίς Μέτρο»), γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο.

Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Σκηνοθεσία Joseph Kosinski
Πρωταγωνιστούν Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller

Τετάρτη 26 Ιουλίου
Elvis

Η ταινία εξερευνά τη ζωή και τη μουσική του Έλβις Πρίσλεϊ (Μπάτλερ), μέσα από το πρίσμα της περίπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζέρ του, συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ (Χανκς). Η ιστορία εμβαθύνει στην πολύπλοκη δυναμική μεταξύ του Πρίσλεϊ και του Πάρκερ, των οποίων η σχέση μετρά πάνω από 20 χρόνια, από την ανάδειξη του Πρίσλεϊ μέχρι την εκτίναξη της φήμης του, με φόντο το εξελισσόμενο πολιτιστικό τοπίο και την "απώλεια της αθωότητας" στην Αμερική. Στο επίκεντρο αυτής της διαδρομής βρίσκεται ένας από τους πιο σημαντικούς και επιδραστικούς ανθρώπους στη ζωή του Έλβις, η Πρισίλα Πρίσλεϊ (Ολίβια ΝτεΤζόντζ).
Σκηνοθεσία Baz Luhrmann
Πρωταγωνιστούν Tom Hanks, Austin Butler, Olivia DeJonge

Τετάρτη 2 Αυγούστου
Αστερίξ & Οβελίξ στο δρόμο της Κίνας

Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκίνησε ένας προδότης πρίγκιπας. Με τη βοήθεια ενός Φοίνικα εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σασ-Γι, καταφεύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από τους δύο γενναίους πολεμιστές Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι χάρη στο μαγικό τους φίλτρο διαθέτουν υπεράνθρωπη δύναμη. Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας, δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της. Έτσι αρχίζει ένα μεγάλο ταξίδι και μια περιπέτεια στο δρόμο προς την Κίνα. Όμως ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, κατευθύνονται επίσης προς το Μέσο Βασίλειο.

Σκηνοθεσία Guillaume Canet
Πρωταγωνιστούν Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Vincent Cassel

Τετάρτη 9 Αυγούστου
Bohemian Rhapsody

O Φρέντι, πρόσφυγαςαπό τη Ζανζιβάρη στη Μεγάλη Βρετανία, αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη.
To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι.

Σκηνοθεσία: Bryan Singer
Πρωταγωνιστούν : Rami Malek, Lucy Boynton, Ben Hardy

Ώρα έναρξης: 21.00
Ελεύθερη Είσοδος