ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

3 Little Birds Bar, η δυνατή νέα άφιξη της Αγίου Ανδρέου

WIZ TEAM

Ο πρώτος εμπορικός δρόμος της Λεμεσού, και ένας από τους πλέον αγαπημένους της πόλης για όσους επιλέγουν την Αγίου Ανδρέου για φαγητό και ποτό, απέκτησε μόλις άλλο έναν ωραίο χώρο για ποτό αλλά και για καφέ.

Στο 3 Little Birds Bar (ελληνιστί Τρία Πουλάκια) μπορούμε να πάμε από το πρωί για ποιοτικό καφέ, διάφορα συνοδευτικά όπως κέικ της ημέρας, κρουασάν, granola, αλλά και τσιμπήματα όπως σουτζούκο ή σοκολάτα με λουκούμι παφίτικο με τα οποία μπορούμε να συνοδεύσουμε τον καφέ μας, το ποτό, αλλά και να δοθεί στους τουρίστες που κινούνται στην περιοχή μια ευκαιρία να πάρουν γεύση από Κύπρο.

Στο εσωτερικό του μαγαζιού, με της 60s αισθητική, θα λατρέψετε μεταξύ άλλων το εσωτερικό μπαλκόνι, στον 1ο όροφο, το οποίο «βλέπει» το μπαρ!

Στο μαγαζί που θα λατρέψετε τα ακούσματά του, από blues και jazz, μέχρι funk και oldies (background μουσική, αφού η λογική είναι ότι η έξοδος εδώ προσφέρεται για socializing), θα πάτε επίσης για κοκτέιλ και άλλα ποτά, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών spirits που αποτελούν το μενού. Για το ποτό υπάρχουν επίσης προϊόντα όπως αλλαντικά, τυριά, premium ξηροί καρποί και άλλα bar bites, αφού το 3 Little Birds Bars προτείνει ένα λονδρέζικο στυλ διασκέδασης, το οποίο βρίσκει στέγη σε ένα όμορφο κτήριο της Αγίου Ανδρέου.

Info
Τηλ. 99382632
Ελλάδος 1 (κάθετη στην Αγίου Ανδρέου), Λεμεσός
ΤΡ-Κ 9.00-01.00