ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

3 spots στον Πωμό που δεν θα σε απογοητεύσουν

WIZ TEAM

Μια κοινότητα που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και διαθέτει παρθένα άγρια ομορφιά που κάθε χρόνο πολλοί ανακαλύπτουν όλο και περισσότερο.

Ο Πωμός βρίσκεται 60 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Πάφου, στην περιφέρεια της Τηλλυρίας, και προσφέρει διάφορες δραστηριότητες που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν όπως περιπάτους στα μονοπάτια της φύσης, τη σχεδόν ενός χιλιομέτρου παραλία με τη λεπτόκοκκη αλλά και χοντρόκοκκη άμμο, ανακατωμένη με λίγα πολύχρωμα βοτσαλάκια αλλά και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Εκτός όμως από τις δραστηριότητες, στην περιοχή υπάρχουν και μερικοί χώροι όπου θα απολαύσετε χαλαρές στιγμές.

Beach Bar Coco Bloco


ΤΗΛ.99908398
Πωμός, Πάφος
Beach bar στον όμορφο Πωμό, δίπλα ακριβώς από το λιμανάκι της περιοχής. Σε μια ιδιαίτερη τοποθεσία με πεντακάθαρα νερά, θα βρεθείς και θα περάσεις ευχάριστα με ξέγνοιαστες βουτιές αλλά και περιποιημένα κοκτέιλ που βγάζει το μπαρ του μαγαζιού. Με ξύλινες ξαπλώστρες πάνω στην άμμο, station για παγωτό και DJ’s να ντύνουν μουσικά τη μέρα, εδώ δεν θα χρειαστείς πολλά παρά μόνο το μαγιό σου. Σ’ αυτή τη μαγευτική τοποθεσία θα δεις ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Κύπρου.

Koulla’s Sandwiches


ΤΗΛ.96589533
Χαράλαμπου Φουρνίδη, Πωμός, Πάφος
Σίγουρα θα έτυχε να περάσεις από την περιοχή και θα έχεις γευτεί τα απίστευτα σάντουιτς και το μαχαλεπί που φτιάχνει η κ. Κούλλα με απίστευτο μεράκι. Αν όχι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.
Σε ένα περιβάλλον καταπληκτικό με μια απίθανη πανοραμική θέα, το Koulla's sandwiches, αυτός ο χώρος-«θησαυρός» προσφέρει την αφορμή για μια εξόρμηση στον Πωμό και στις γύρω περιοχές. Το απάχικο σαντουιτσάδικο κάτω από τον αμπελώνα σε ύψωμα με θέα το απέραντο της θάλασσας που κόβει την ανάσα, φτιάχνει μάλλον τα καλύτερα σάντουιτς σε όλη την επαρχία Πάφου. Καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα, με τα σάντουιτς και τα μπέργκερ τους να είναι εξαιρετικά χορταστικά, όλα φτιαγμένα με φρέσκα υλικά. Το δε μαχαλεπί, το απόλυτο δροσιστικό γλυκό, είναι ό,τι πρέπει τις μέρες αυτές που ανακαλύπτουμε κάτω από τον καυτό ήλιο γνωστά και άγνωστα μέρη της Κύπρου μας.

Κανάλι


ΤΗΛ.99567056
Λιμανάκι, Πωμός
Απλή, οικογενειακή ταβέρνα, λιτή σε ύφος αλλά με υπέροχη θέα προς το μικρό λιμανάκι της περιοχής. Με το υπέροχο σκηνικό του συνδυασμού τις θάλασσας και του βουνού θα απολαύσετε φρέσκο ψάρι εν αφθονία από τη βάρκα, κλασικά πιάτα της ψαροφαγίας και κάποια κρεατικά.