ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

35 χρόνια Στέφανος Κορκολής: Τρεις μαγικές μουσικές βραδιές στην Κύπρο

WIZ TEAM

Ο Στέφανος Κορκολής γιορτάζει 35 χρόνια εμβληματικής πορείας στη μουσική με 3 συναυλίες στη Κύπρο οι οποίες θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας 19 και 20 Μαρτίου και στο Παττίχειο Δημοτικό θέατρο Λεμεσού στις 21 Μαρτίου.

Ο σπουδαίος συνθέτης, ερμηνευτής και πιανίστας Στέφανος Κορκολής παρουσιάζει νέα έργα του για συμφωνική ορχήστρα (Φαντασία για πιάνο και ορχήστρα, Scherzo για μπουζούκι και ορχήστρα κ.ά.) και τραγούδια του, ειδικά διασκευασμένα για μεγάλη ορχήστρα, πιάνο και φωνή. Με επίλεκτους καλεσμένους, παρουσιάζουν μουσικά θέματα από το σύνολο του έργου του και τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες από σημαντικούς ερμηνευτές.

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με συμμετέχοντες τραγουδιστές και μουσικούς – έκπληξη, σε μια μαγική και πολλά υποσχόμενη μουσική εμπειρία.

Επί σκηνής μαζί του η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής «ΤρακΑρτ» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Άρη Αντωνιάδη, 6 μελής ορχήστρα από Ελλάδα και με καλεσμένους ερμηνευτές τον Πάνο Μουζουράκη και τη Σοφία Μανουσάκη.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας που έχει διαπρέψει σε Ελλάδα και εξωτερικό με τις μοναδικές του συνθέσεις αλλά και τις αξεπέραστες επιτυχίες που έχει γράψει για σημαντικούς ερμηνευτές (Δημήτρης Μητροπάνος, Νάνα Μούσχουρη, Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Βίκυ Λέανδρος, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρινέλλα, Μάριος Φραγκούλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, Σοφία Μανουσάκη αλλά και καλλιτέχνες της
διεθνούς σκηνής όπως Dulce Pontes, Ennio Morricone, Nicola Piovani, Luca Carboni, Jose Carreras, Teresa Berganza Vargas) ή έχει ο ίδιος τραγουδήσει έρχεται στη Κύπρο για τρείς μαγικές μουσικές παραστάσεις όπου θα παρουσιάσει τη δουλειά του.

Μια λαμπρή πορεία 35 ολόκληρων χρόνων γεμάτη επιτυχίες και συναισθήματα θα μεταφερθούν στις σκηνές των θεάτρων μας . Η σύμπραξη του Στέφανου Κορκολή με την Ορχήστρα «ΤρακΑρτ» μας επιφυλάσσει εκπλήξεις δημιουργώντας νέα ακούσματα πάνω στις πολυάριθμες και διαχρονικές επιτυχίες του.

Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας 19 & 20 Μαρτίου
Παττίχειο Λεμεσού 21 Μαρτίου
Οι συναυλίες αρχίζουν στις 20:30
Εισιτήρια από την tickethour.com.cy Tηλ. 77 77 70 40 και όλα τα ACS couriers. Επίσης για τη συναυλία στη Λεμεσό προπωλούνται εισιτήρια από το Ταμείο του Παττιχείου Θεάτρου.