ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

4 δυνατά «ταράτσα party» για να ξεκινήσει σωστά ο Ιούνιος

WIZ TEAM

Τα καλοκαιρινά πάρτι όταν γίνονται σε ταράτσα είναι σίγουρα πιο διασκεδαστικά. Η θερμοκρασία ανέβηκε και οι ταράτσες των bars δήλωσαν παρούσες, με τα πρώτα party να μας δίνουν στιγμές ξεχωριστές. 

Το WiZ σάς παρουσιάζει τέσσερις ταράτσες που γιορτάζουν την έναρξη του καλοκαιριού. 

Taratsa High and Wet - Λευκωσία

To πιο καλοκαιρινό μπαράκι της Λευκωσίας, το Taratsa Hignt and Wet, ανακοίνωσε την έναρξη του καθώς και όλα τα events που ακολουθούν μέσα στον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 1 Ιουνίου και υπόσχεται ένα υπέροχο και άκρως διασκεδαστικό καλοκαίρι.

Ακολουθούν μοναδικά events όλες τις βραδιές του καλοκαιριού που θα έχουν πανσέληνο.

- 21 Ιουνίου
- 19 Ιουλίου
- 17 Αυγούστου
- 18 Σεπτέμβρη

Το σύνθημα είναι «Κάθε που γεμίζει το φεγγάρι, εμείς θα ανεβαίνουμε! Κάθε πανσέληνο θα μαζευόμαστε, θα επιλέγουμε τα κρασιά μας και θα γιορτάζουμε ακόμα μια ευθυγράμμιση της Σελήνης».

Info: Σάββατο 1 Ιουνίου, κρατήσεις: 99 292123

7 Skies Roof Bar - Πρωταράς

Το 7 skies Roof Bar Protaras ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 1η Ιουνίου, στα decke ανεβαίνει ο DJ Stavros Nicolaou και αναλαμβάνει να μας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά με αφορμή την έναρξη της σεζόν.

Info: Σάββατο 1η Ιουνίου, κρατήσεις: 23849990

Cuckoo Rooftop - Λάρνακα

Το Cuckoo Rooftop στην Λάρνακα ετοιμάζει μια βραδιά Reggaeton και υπόσχεται να είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές και χορευτικές βραδιές του καλοκαιριού. Στα decks o DJ EL GATO.

Ιnfo: Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 18.00

Καφενείο Ερμής - Λάρνακα

'Ενα άκρως καλοκαιρινό πάρτι θα πραγματοποιηθεί στην Ταράτσα του καφενείου Ερμής για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι που μπήκε για τα καλά (ημερομηνιακά). Σε χαλαρούς ρυθμούς με κρύες μπύρες και δροσερά κοκτέιλ, νόστιμο φαγητό του δρόμου και μουσική σε ρυθμούς funky, soul, reggae και swing, θα γίνει η σωστή αρχή

Ιnfo: Κυριακή 2 Ιουνίου, κρατήσεις: 24 534257

 

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα rooftop bars σε όλη την Κύπρο