ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

4 λόγοι για να βρεθείς σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

WIZ TEAM

Οι υψηλές θερμοκρασίες των ημερών μάς έβαλαν σε καλοκαιρινό mood, με αρκετούς από εμάς να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες τους βουτιές.

Σε καλοκαιρινή διάθεση, εκτός από τις θερμοκρασίες, μάς βάζουν και τα παραλιακά στέκια σε Αγία Νάπα και Πρωταρά που άνοιξαν τις πόρτες τους και μας υποδέχονται ξανά ανανεωμένα.

Για καφέ, κοκτέιλ και γεύσεις με θέα το γαλαζοπράσινο χρώμα της θάλασσας του Πρωταρά αλλά και της Αγίας Νάπας, παρακάτω θα δείτε μέρη που έχουν ανοίξει και είναι ιδανικά για μια εξόρμηση και ατέλειωτες χαλαρές στιγμές αυτό το σαββατοκύριακο.

Καφενείον


ΤΗΛ.23832043
Βυζακιάς 4 Πρωταράς, Αμμόχωστος
Μοντέρνο καφενείο που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Cavo Maris στον Πρωταρά. Με διακόσμηση που παραπέμπει σε κλασικό παραδοσιακό καφενείο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη θάλασσα, θα απολαύσετε χαλαρές στιγμές, καφέδες, δροσιστικά ποτά, γλυκά του κουταλιού, υπέροχο μαχαλεπί, ούζο και μπίρα έχοντας ως συνοδεία διάφορα γευστικά μεζεδάκια. Ιδανικό για μια στάση μετά το μπάνιο στη θάλασσα.

Isola Beach Bar


ΤΗΛ.23204197
Nissi Beach, Αγίας Νάπας
Mοντέρνο beach bar, άνοιξε της πόρτες του στην πιο δημοφιλή παραλία της Αγίας Νάπας. Το Isola Beach Bar του ομίλου Nissi Beach Resort ανοικτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ προσφέρει χαλάρωση και διασκέδαση σε ένα μαγευτικό σκηνικό. Ξαπλώστε στις μοντέρνες ξαπλώστρες τους, απολαύστε τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, δροσερά κοκτέιλ και detox ποτά και ανεβαστική μουσική!

Kaliφi


ΤΗΛ.99829095
Ποσειδώνος, Παραλίμνι, Κύπρος
Σε ένα μαγευτικό τοπίο με πανοραμική θέα τη θάλασσα είναι ο must προορισμός αυτό το καλοκαίρι. Ένα όμορφο beach bar restaurant ανοικτό από νωρίς το πρωί σερβίρει πολύ καλό καφέ διάφορα σνακ συνεχίζει το μεσημεράκι με διαφορές σαλάτες, burger και κάποια είδη σχάρας ενώ αργά το απόγευμα μπορείτε να απολαύετε μια παγωμένη μπίρα, κρασί, ουζάκι και διάφορα κοκτέιλ. Δοκιμάστε ανεπιφύλακτα το signature cocktail του μαγαζιού Coconut Margarita.

Siko Seaside


ΤΗΛ.97715168
Δημήτρη Λάγιου 7, Πρωταράς
Ειδυλλιακό lounge bar πάνω από τη διάσημη παραλία του Πρωταρά Fig tree. Με απαλές αποχρώσεις και ανάλαφρη διακόσμηση, στο παραθαλάσσιο αυτό στέκι θα βρεθείτε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και θα απολαύσετε σνακ, παγωμένες μπίρες και καλά κοκτέιλ με τη συνοδεία χαλαρής μουσικής.