ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

4 νέα μαγαζιά της Λάρνακας που θέλουν να γίνουν τα νέα μας στέκια

WIZ TEAM

 Καινούργιες ιντριγκαδόρικες επιλογές μάς περιμένουν μπροστά από αμμουδιές, αυλές, πεζόδρομους για να τις ανακαλύψουμε και να γίνουν οι αγαπημένες μας όπου θα αράζουμε τα βράδια του καλοκαιριού.

Οι νέες αφίξεις στην πόλη αυξάνονται συνεχώς και εμείς σάς προτείνουμε μερικά από τα beach bars, all day στέκια και εστιατόρια που αξίζει να επισκεφθείς στην όμορφη Λάρνακα. 

Nusa Beach Bar


Τάσος Μητσόπουλος 11, Λεμεσός
ΤΗΛ.99224894
Το ξύλο, το μπαμπού, οι έθνικ λεπτομέρειες και αρκετό πράσινο συνθέτουν την εικόνα του beach bar, στο οποίο μπορείτε να βρεθείτε για να δοκιμάσετε τα υπέροχα κοκτέιλ του, υπό τους ήχους της θάλασσας. Εκτός από τα εξωτικά κοκτέιλ, στο μενού υπάρχουν επιλογές από platters και σνακ.

Duende


Κλεάνθη Καλογερά 19, Λάρνακα
ΤΗΛ.96378781
Με έντονη τη φυσική πέτρα, τις ψάθινες λεπτομέρειες και τα φυτά και το επιβλητικό στρογγυλό μπαρ στη μέση του χώρου που σου αποσπά την προσοχή μόλις μπεις, σ' αυτό το μπαρ με τον εξωτικό αέρα θα έρθεις και θα απολαύσεις ιδιαίτερα signature κοκτέιλ με αρκετά σπιτικά σιρόπια και φρέσκα φρούτα, τα οποία έχουν ονομαστεί από διάφορες χώρες και πόλεις (Kentucky, Jamaica, Santo Domingo, Venezia, Cuba).

Trois Cocktail Bar


Watkins 6 Λάρνακα
ΤΗΛ.99899080
Ατμοσφαιρική αυλή που βρίσκεται στα στενά σοκάκια της παλιάς Λάρνακας. Σε ένα περιποιημένο άνετο περιβάλλον, με πράσινες γωνίες, θα βρεθείτε και θα απολαύσετε δημιουργικά κοκτέιλ, signature και κλασικά, mocktails, μπίρες και κρασιά. Εκτός από τα κοκτέιλ, στο μενού θα βρείτε πιάτα to share από τη σύγχρονη κουζίνα.

Divinus


Τάσου Μητσόπουλου, Μακένζυ, Λάρνακα
ΤΗΛ.24361111
Εκλεκτό ιταλικό εστιατόριο στην περιοχή του Μακένζι που εστιάζει στην ιταλική κουζίνα. Από νωρίς το πρωί απολαμβάνεις επιλογές για brunch, νόστιμα ιταλικά σάντουιτς, σαλάτες, ζυμαρικά, καρπάτσιος αλλά και επιλογές σχάρας. Το βράδυ το μενού αλλάζει με το μενού γευσιγνωσίας να πρωταγωνιστεί. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο Degustazione di Pesce που έχει βάση το ψάρι και στο Degustazione di Carne που έχει βάση το κρέας. Τα μενού αυτά αποτελούνται από 5 πιάτα, με το ένα από τα πέντε να είναι το επιδόρπιο. Από την άλλη, στο menu à la carte θα βρείτε νόστιμες ιταλικές comfort επιλογές όπως κλασικές πίτσες, καλτσόνε, σπέσιαλ πιάτα όπως πάστα τρούφας, μανιτάρια, θυμάρι και λάδι τρούφας αλλά και το Bresaola που είναι ένα πιάτο με πάστα μπρόκολου, τυρί fiordilatte, μπρεζάολα, ντοματίνια, κατσικίσιο τυρί, μικροφύλλα βασιλικού και μαύρο σουσάμι.