ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 εξαιρετικοί λόγοι γιατί να πάτε στο Dimora για brunch!

WIZ TEAM

Η τελευταία προσθήκη στο δυνατό gastrobar της Λάρνακας αφορά στο brunch, όπου ο σεφ Γιάννης Μανιτάρας έκανε πραγματικά τα μαγικά του!

Αν για παράδειγμα δοκιμάσετε το Sweet & Vegan, θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε. Με αυτό το πιάτο ο σεφ σίγουρα δεν ανακαλύπτει την ταχινόπιτα, συνομιλώντας όμως μαζί του και σχολιάζοντας τη γεύση από ταχίνι και σιρόπι σφενδάμου που το χαρακτηρίζει, ο ίδιος παραδέχεται ότι η έμπνευση για τη δημιουργία του πηγάζει από την κλασσική συνταγή της ταχινόπιτας. Συγκεκριμένα, το Sweet & Vegan είναι φτιαγμένο από vegan ψωμί, σάλτσα από ταχίνι και σιρόπι σφενδάμου, φρούτα εποχής, καραμελωμένα φουντούκια, μούρα και κανέλα. Θα λατρέψετε τη γλυκιά γεύση και την τραγανή υφή που δίνουν τα φουντούκια!

Ένας δεύτερος εξαιρετικός λόγος για να βρεθείτε στο Dimora για brunch είναι άλλο ένα πιάτο του οποίου η γεύση και οι υφές θα σας συνοδεύουν για πολλές μέρες μετά την επίσκεψή σας το εστιατόριο. Θα το βρείτε ως Savoury Pancake. Η έμπνευση του σεφ, ο οποίος συνδύασε άψογα μους φέτας και μαρμελάδα ντομάτας θα σας στείλει αδιάβαστους. Στο εν λόγω πιάτο περιλαμβάνονται επίσης τρυφερά φύλλα ρόκας, μπέικον, αυγά scrambled, σχοινόπρασο και τραγανή τριμμένη φρυγανιά. Όλα τα υλικά βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία, για όσους αγαπάνε τις πολύ ξεχωριστές αλμυρές γεύσεις στο brunch.

 Ό,τι κι αν επιλέξετε, από το brunch μέχρι το lunch και το dinner, το μόνο σίγουρο είναι πως μια γαστρονομική εμπειρία στο Dimora συνοδεύεται πάντα από ένα δυνατό party mood!

Δεν έχει νόημα να περιγράψουμε όλες τις συνταγές του brunch και να τις αναλύσουμε μία προς μία, αρκεί απλώς να πούμε πως ότι δοκιμάσαμε στην εκεί επίσκεψή μας φανερώνει πως και σωστή δουλειά έγινε στη δημιουργία των συνταγών και ότι όλα είναι φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Μάθετε όμως πως στο μενού του Dimora Gastrobar, εκτός από τις επιλογές για brunch, θα βρείτε επίσης επιλογές για lunch ή dinner, με πιάτα μεσογειακής κουζίνας εμπλουτισμένα με σύγχρονες πινελιές -από pasta και σαλάτες, μέχρι steaks και black angus burgers. Πιάτα για κάθε ώρα και κάθε περίσταση, είτε αυτό αφορά σε ραντεβού για δύο, σε έξοδος με φίλους ή σε επαγγελματικά γεύματα. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα δημοφιλή wraps σεφταλιάς, την crème brulee με φρούτα του δάσους, τα burgers, και φυσικά το επικό Tomahawk Steak για το οποίο στο Dimora είναι πολύ περήφανοι!

Το φαγητό σας θα το απολαύσετε σε μια ωραία αυλή, στο εντυπωσιακό Νικολαΐδειο Αρχοντικό, η οποία έχει διακοσμηθεί με πολύ πράσινο και μοντέρνα έργα τέχνης. Υπάρχει φυσικά και η επιλογή για τον ωραίο εσωτερικό χώρο με τις επιβλητικές καμάρες! Σε ότι αφορά στο κτήριο, αξίζει να ειπωθεί πως βρίσκεται στο παλιό κομμάτι της πόλης και σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από τις Φοινικούδες. Οπότε, την επίσκεψή σας μπορείτε αν θέλετε να τη συνδυάσετε με μπάνιο στην παραλία ή και με βόλτα στο με διαφορά πιο πολυσύχναστο κομμάτι της Λάρνακας!

Αν πάντως πάτε πρωί στο Dimora, για brunch, μπορείτε να αρχίσετε με μυρωδάτο specialty coffee ή και με κοκτέιλ, επιλέγοντας ένα από τα signature του εστιατορίου. Φυσικά, πάντα επιβάλλεται και μια ματιά στο wine list, αλλά και στο μενού με τα πολλά και διαφορετικά spirits. Ό,τι κι αν επιλέξετε τελικά, το μόνο σίγουρο είναι πως μια γαστρονομική εμπειρία στο Dimora συνοδεύεται πάντα από ένα δυνατό party mood!