ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 πολύ γιορτινές προτάσεις για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

WIZ TEAM

Χριστουγεννιάτικα Χωριά, μουσικές και τραγούδια, φωταγώγηση, αη-βασίληδες, ακόμα και χιόνια!

Μετράμε αντίστροφα για τη μεγαλύτερη και πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, εξ ου και πόλεις και χωριά έχουν ετοιμάσει όμορφα πράγματα! Μόλις τρεις βδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, κάνουμε μια «βουτιά» στη γιορτινή διάθεση με μια σειρά από εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν προτάσεις για όλα τα γούστα, για παιδιά και μεγάλους.

Δείτε πιο κάτω μια σειρά από εκδηλώσεις ειδικά για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Στη Λευκωσία, ο Άη Βασίλης θα βρεθεί στους δρόμους της πόλης με μια μοτοσικλέτα από το Μουσείο Ιστορικής Μοτοσικλέτας Λευκωσίας, ενώ καθόλη τη διάρκεια της μέρας στο κάτω διάζωμα της Πλατείας Ελευθερίας θα γίνονται όμορφα πράγματα (δες σχετικά στο πιο κάτω φυλάδιο).


 

Στη Λακατάμια, στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, θα συμβούν διάφορα ωραία μεταξύ 15.00 και 21.00, ενώ ο Αγ. Βασίλης θα επισκεφθεί και σήμερα το χωριό, στις 18:30 μ.μ. Μάλιστα, σε κάποια φάση θα υπάρχει στον χώρο εφέ χιονιού και καπνού.


 

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και στο πλαίσιο της Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και του Διακόσμου, στη Larnaca Christmasland. Στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Ευρώπης από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ανδρέα Βύρα, εώ για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα βρεθούν εκεί η Δημοτική Παιδική Φιλαρμονική, η Τσβέτα Χριστοφόρου (μετζοσοπράνο) μαζί με τον Svetlomir Dimitrov (σαξόφωνο), το Κέντρο Χορευτικών Σπουδών Μαργαρίτας Ανδρέου, η Σχολή Μπαλέτου και Χορογραφίας Αλίκης Περδίου, αλλά και το συγκρότημα Boney M Xperience.


Στα Λεύκαρα, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό SanTa Lefkara, από το πρωί μέχρι τις 18.00, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να περπατήσουν στο χωριό και να γεμίσουν επικοδομητικό τον χρόνο τους με τα διάφορα που συμβαίνουν εκεί.


Σε ένα από τα 7 Χριστουγεννιάτικα Χωριά της Κύπρου, η Κυπερούντα, θα έχει και σήμερα πλούσιο πρόγγραμμα για όλους τους επισκέπτες στο χωριό της Πιτσιλιάς.