ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

50 αποχρώσεις του ροζ στο νέο café της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Ονομάζεται Loca και πίσω την ονομασία (αλλά και την ιδιοκτησία) βρίσκεται η γνωστή καλλιτέχνιδα Stefany Loca.

Το νέο μαγαζί της Πρωτεύουσας βρίσκεται στη Λεωφόρο Λεμεσού, στο ύψος της συμβολής με την Αρμενίας, και περνώντας από εκεί σίγουρα θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον λόγω του έντονου χρωματισμού στη διακόσμηση σε αποχρώσεις του ροζ, αλλά και για τη μεγάλη λουλουδάτη καρδία που ξεκίνησε ήδη να φιγουράρει στα instagram stories.

Σε ποστ στα social παίζει πολύ φυσικά και η κρεμαστή κούνια, ως το απόλυτο location μέσα στο μαγαζί για τα απαραίτητα ενσταντανέ.

Στο νέο φωτογενές μαγαζί στην πόλη μπορείς να πας από το πρωί για ποιοτικό ιταλικό specialty coffee, για γλυκό και για brunch (ακόμα και με πιάτα που θα μπορούσαν να καταναλωθούν ως ένα πλήρες γεύμα), ενώ μπορείς ακόμα να απολαύσεις lunch και dinner, όπως επίσης και ωραία κοκτέιλ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μενού του Loca Cafe φέρει την υπογραφή του σεφ Θεόδωρου Ελευθερίου.

Στον χώρο δεσπόζει ένα πιάνο, το οποίο όπως μαθαίνουμε θα αποτελέσει την αφορμή για τη διοργάνωση ωραίων μουσικών βραδιών, ενώ τα βλέμματα κλέβουν και πινελιές στο interior, το οποίο σαφέστατα έχει μια 60s κατεύθυνση τόσο στις ταπετσαρίες και τους χρωματισμούς όσο και στα διάφορα items που επιλέγηκαν για τη διακόσμηση.

Info
Τηλ. 95539618
Λεωφόρος Λεμεσού 17, Λευκωσία

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by STEFANY LOCA (@stefanylocaofficial)