ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 ενδιαφέρουσες σειρές για binge-watching

ΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων. Κάποιοι βλέπουν το Σαββατοκύριακο σαν την πολυαναμενόμενη ευκαιρία για βουτιές στα κρύα νερά της θάλασσας, αυτοί που επιλέγουν να καταφύγουν σε πιο ορεινές περιοχές για εκδρομή και φαγητό, και αυτοί που θέλουν απλά να αποφορτιστούν, χαλαρά, στον καναπέ, με έτοιμο φαγητό απ’ έξω και μια καλή σειρά που θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον για αρκετά επεισόδια.

Ξεχωρίσαμε 6 σειρές στο Netflix, διαφόρων ειδών, με ενδιαφέρουσες ιστορίες και καλό καστ, που σίγουρα θα σου κινήσουν την περιέργεια και θα σε ψυχαγωγήσουν, όσο έξω επικρατεί ο κυπριακός καλοκαιρινός καύσωνας.

THE GOOD DOCTOR (4 Σεζόν)

Ένας ταλαντούχος χειρούργος με αυτισμό και σύνδρομο savant ξεκινά δουλειά σε ένα περιβόητο νοσοκομείο, όπου τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τόσο οι ασθενείς, όσο και το προσωπικό.
L.A.’S FINEST (2 Σεζόν)
Δύο αστυνομικοί κυνηγούν τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της πόλης ενώ παράλληλα προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το πολύπλοκο παρελθόν τους, στη σειρά - spinoff του ''Bad Boys.

THE 100 (6 Σεζόν)
Έναν αιώνα αφότου η Γη πλήγηκε από μια πυρηνική καταστροφή, 100 κάτοικοι ενός διαστημικού σταθμού αποστέλλονται στον πλανήτη με σκοπό να δουν αν είναι ξανά κατοικήσιμος.

BLOODLINE (3 Σεζόν)
Tο Bloodline επικεντρώνεται σε μια αξιόλογη οικογένεια με 4 ενήλικες αδελφούς, των οποίων τα μυστικά και οι ουλές αποκαλύπτονται όταν ο αδερφός, το μαύρο πρόβατο επιστρέφει στο σπίτι.

TRAVELERS (3 Σεζόν)
Ένας πράκτορας της κυβέρνησης εντοπίζει τέσσερις ανθρώπους που ξαφνικά παρουσιάζουν νέες προσωπικότητες, και οδηγείται σε μια τρομακτική ανακάλυψη για το μέλλον της ανθρωπότητας.

BLACK MIRROR (5 Σεζόν)
Επικεντρώνεται σε σκοτεινά και σατιρικά θέματα που εξετάζουν τη σύγχρονη κοινωνία, ιδιαίτερα όσον αφορά τις απρόβλεπτες συνέπειες των νέων τεχνολογιών. Τα επεισόδια είναι αυτοτελή έργα, συνήθως τοποθετημένα σε εναλλακτικό ή στο εγγύς μέλλον