ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 λόγοι που η Λευκωσία λατρεύει το Barel

WIZ TEAM

Την Σοφία Πρωίμου και τον Βαγγέλη Πρώιμο τους συναντάμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Barel Live Clubbing. Το άκρως ξεσηκωτικό τους πρόγραμμα και οι μοναδικές τους ερμηνείες έχουν κατατάξει το μαγαζί σε ένα από τα πιο δημοφιλή του νησιού.  Την βραδιά ανοίγει ο ταλαντούχος Αντρέας Χατζής.

Πέραν όμως των δυνατών ερμηνειών και του πολύ επιτυχημένου pop λαικού προγράμματος της Σοφία, του Βαγγέλη και του Αντρέα, το Barel έχει άλλους πέντε λόγους για τους οποίους η Λευκωσία το έχει λατρέψει.

Αυτοι ειναι, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του από την κουζίνα μέχρι το service και συνεπώς η άψογη εξυπηρέτηση. O όμορφος κόσμος που συναντάς. Το ποιοτικό φαγητό το οποίο σερβίρεται στις 9, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Το άνετο παρκινγ και τέλος ο μοντέρνος χώρος που στεγάζεται ο οποίος έχει αέρα και αισθητική αθηναϊκής πίστας.

Το Barel live club ξέρει τον τρόπο να παρασύρει το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ένα ατελείωτο πάρτι χωρίς όρια. Γι αυτό, "Πρέπει να το ζήσεις..." Όπως λέει και το Slogan του.

Ιnfo:  Barel live Clubbing , Μακεδονιτίσσης 89 Στροβολος Τηλ. 97810303