ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 στέκια με live μουσική γι’ αυτό το σαββατοκύριακο

WIZ TEAM

Παρεΐστικη ατμόσφαιρα και κεφάτη διάθεση, στέκια που σερβίρουν άφθονο κρασί, ούζο, κοκτέιλ και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σας, με θρυλικά τραγούδια από κομπανίες να ηχούν με ή χωρίς μικρόφωνα. Αυτή είναι εν ολίγοις η ατμόσφαιρα σε κάποια κουτούκια-καφενεία αλλά και πιο μοντέρνα στέκια που αυτό το σαββατοκύριακο θα ηχούν ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια. Για όσους θέλουν να ακούσουν παραδοσιακό, ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι ή έντεχνο, το WiZ προτείνει 6 μαγαζιά στη Λευκωσία.

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ

Πρόκειται για ένα ταβερνάκι που θυμίζει αθηναϊκά κουτούκια, με νόστιμο φαγητό, ουζάκι και ελληνική μουσική. «Η Καρδιά του Μάγκα» στην Παλουριώτισσα αυτό το Σάββατο φιλοξενεί ρεμπέτικα τραγούδια από το μουσικό σύνολο «Λαϊκή Τετρακτύς» στη δροσερή της αυλή. Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις στο 97892848.

ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΒΑΛΙΤΣΑ

Ένα καφενείο ουζερί για χαλαρές εξόδους και συζητήσεις με τη συνοδεία καφέ, κρασόμελου, ντάκου και παραδοσιακών μεζέδων. Το μάτι σου θα εντοπίσει στους τοίχους κάδρα με φωτογραφίες από το σήμερα και το παρελθόν, που είναι γεμάτες αναμνήσεις. Πρόκειται για οικογενειακές στιγμές των ιδιοκτητών, που σε κάνουν αυτόματα να νιώσεις οικεία. Αφού μέσα δεν μπορούν την Κυριακή, βγαίνουν έξω και φιλοξενούν τη Ρεμπέτικη Φατρία που θα ταξιδεύει το κοινό με τις μελωδίες της. Η μουσική ξεκινά στις 18:30. Η χρέωση για τη μουσική είναι στα 5 ευρώ. Για κρατήσεις στο 99239677.

ΜΕΖΕΔΟΚΑΦΕΝΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

Περιποιημένα μεζεδάκια, ελληνικοί ήχοι και καλή παρέα θα βρείτε στο Μεζεδοκαφενείο Χωρίς Άγχος που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού Αγία Βαρβάρα. Στην περιποιημένη αυλή όπου συχνά διοργανώνονται μουσικές βραδιές, αυτό το Σάββατο θα βρίσκεται η μπάντα «Τα άτριχα μωρά» που μαζί με τα νόστιμα τσιμπήματα, ουζάκι και άλλα αποστάγματα θα χαρίσει στο κοινό εγγυημένη χαλαρή διασκέδαση. Για πληροφορίες στο 97892709.

ELEVEN DRINKERY

Σε αυτό το ιδιαίτερο μπαράκι στο Δάλι που προσφέρει ποιοτικά ποτά και κοκτέιλ που δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο, αυτό το Σάββατο θα βρίσκεται ο Ανδρέας Ρόκκος μαζί με τον Ανδρέα Ιωάννου ενώ την Κυριακή ο Πρόδρομος Τσολιάς θα ταξιδεύει μουσικά το κοινό. Η είσοδος κοστίζει 4 ευρώ. Για κρατήσεις στο 96900777.

CELLAR 27

Ωραίος χώρος, χαλαρή ατμόσφαιρα, μεγάλη ποικιλία κρασιών από διεθνείς και κυπριακούς αμπελώνες αλλά και signature cocktails. Αυτή την Παρασκευή το Cellar 27 και η παρέα του μάς ταξιδεύουν μουσικά με διαχρονικά αλλά και σύγχρονα τραγούδια από το ελληνικό έντεχνο πεντάγραμμο. Στην παρέα τους θα βρίσκονται τρεις εξαιρετικοί καλλιτέχνες, η Κατερίνα Παράσχου, ο Ανδρέας Μωυσέως και ο Ραφαέλλος Αγαπίου. Την Κυριακή η βραδιά κυλά στα μονοπάτια της έντεχνης ελληνικής μουσικής με τον Στέλιο Πατρίκιο και τη Λητώ Ζυμαρίδη. Έναρξη προγραμμάτων στις 21.00 και η είσοδος κοστίζει 4 ευρώ. Για κρατήσεις στο 70009054.

7 ΚΛΕΙΔΙΑ

Ταπεινό μαγαζάκι στη στενή πάροδο της Τρικούπη στην παλιά Λευκωσία, με αρχοντική διάθεση. Τα μικρά τραπέζια του απλώνονται έξω στον πεζόδρομο, προσφέροντας ατμόσφαιρα για άνετες και αργές βραδιές με καλή παρέα. Στα 7 Κλειδιά αυτή την Κυριακή οι μουσικοί δρόμοι των Γιάννη Διονυσίου, Ανδρέα Ανδρέου και Βερόνικας Αλωνεύτου συναντιούνται με παραδοσιακό, σμυρναίικο και ρεμπέτικο ρεπερτόριο. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα γίνονται δεκτές κρατήσεις μόνο για τη συγκεκριμένη μέρα. Κρατήσεις γίνονται είτε με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα τους στα σόσιαλ μίντια είτε στο τηλέφωνο 22103857. Οι κρατήσεις ανά τραπέζι είναι μέχρι 8 άτομα και η βραδιά ξεκινά στις 18:00. Είσοδος 3 ευρώ.