ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7 + 1 παραστάσεις που δεν θα χάσουμε τον Σεπτέμβριο

WIZ TEAM

O Σεπτέμβρης είναι μήνας επανεκκίνησης για πολλές από τις θεατρικές σκηνές της χώρας. Πολλές παραστάσεις ανεβαίνουν για πρώτη φορά, άλλες επιστρέφουν για ακόμα ένα γύρο και κάποιες άλλες μας κάνουν μια σύντομη επίσκεψη από το εξωτερικό. Όπως και να έχει μικροί και μεγάλοι θεατρόφιλοι έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι μιας και οι επιλογές είναι αρκετές.

«Φαύστα» του Μποστ στο Flea Theatre και στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας

Η «Λατέρνα Παραγωγές» παρουσιάζει την πρώτη της παραγωγή, τη «Φαύστα» του Μποστ, μια ιλαροτραγωδία που ο γνωστός πολυσχιδής καλλιτέχνης έγραψε το καλοκαίρι του ‘63.

Τι κοινό έχει ένα μυστήριο θαλάσσιο τέρας, ένα μικρό κορίτσι, ο Καραϊσκάκης και μια πεινασμένη γάτο-αποικία;
Το κείμενο είναι αυθόρμητο, γραμμένο σε δεκαπεντασύλλαβο, συχνά ανορθόγραφο, συντακτικά άναρχο, με χρήση καθαρεύουσας και δημοτικής και σαφώς με διάθεση διακωμώδησης της χρήσης της ελληνικής γλώσσας και του τότε γλωσσικού ζητήματος. Ταυτοχρόνως, η σουρεαλιστική ιστορία με την περιγραφή της ελληνικής πραγματικότητας που διαθέτει, παραμένει απαράμιλλης αισθητικής, σύμφωνα με το μοναδικό ύφος του αγαπημένου Μποστ.

Η παράσταση ακολουθεί τα ίχνη από τα πολιτισμικά στοιχεία που συγκεντρώνει το έργο του Μποστ, με στόχο να προωθηθεί το πνεύμα της «Φαύστας» στο κοινό. Χωρίς να χαθεί η αυθεντικότητα του έργου του συγγραφέα, στόχος της ομάδας μας είναι να καταφέρει να εμφυσήσει μια νέα πνοή στο κείμενο με βάση την ομαδικότητα, τη φρεσκάδα, τη νεανικότητα και τα νέα στοιχεία του σήμερα που θα μεταφέρουν το έργο στη σημερινή πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Εύα Καλομοίρη, Τζούλη Γρηγορίου
Ηθοποιοί: Μικαέλλα Θεοδουλίδου, Μυρτώ Κουγιάλη, Ανδρέας Κουτσόφτας, Μιχάλης Καζάκας, Μαρία Κωνσταντίνου
Κίνηση/Χορογραφίες: Εύα Καλομοίρη
Μουσική: Ερμής Μιχαήλ

Info
3,5 και 12 Σεπτεμβρίου 2022 Flea Theatre στις 20:30
Τιμή Εισιτηρίου: €10
Προπώληση εισητηρίων: Tickethour Cyprus

Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας – Νύχτες καλοκαιριού 2022: Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 20:00
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: 97766750

«Καμίλ» στο Σατιρικό

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσιάζει την κωμωδία ΚΑΜΙΛ.
Μια παράσταση βασισμένη στο έργο Ring της Léonore Confino, υποψήφιο για βραβείο Μολιέρου ως το καλύτερο έργο του 2014.

Σκηνικά: Σάββας Μυλωνάς
Κοστούμια: Ρέα Ολυμπίου
Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Κυριάκου
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Κυριάκου, Nίκη Δραγούμη

Ιnfo
Παρασκευή 9- Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022
Σατιρικό Θέατρο, 20.30
Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15
Αγλαντζιά
Εισιτήρια €6
Προπώληση Tickethour

Καινούργιο Παιδί στο Ριάλτο 

Μια ευκαιρία να απολαύσουμε στη σκηνή του Ριάλτο τη μεγάλη ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη. Η παράσταση είναι ένας μονόλογος της Δάφνης (Κάτια Δανδουλάκη) η οποία αφηγείται περιστατικά που όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουμε ζήσει. Ο συντηρητικός μπαμπάς, η μαμά που διαβάζει ακόμα και τη σκέψη της κόρης της, οι έρωτες, οι γάμοι, οι απώλειες…. Η ζωή ξετυλίγεται επί σκηνής, όπως και στην πραγματικότητα, άλλοτε σαν δράμα, άλλοτε σαν κομεντί κι άλλοτε σαν φάρσα, μέσα στο κινηματογραφικό σκηνικό του Γιώργου Γαβαλά, που δημιουργεί την αίσθηση στο θεατή φεύγοντας ότι είδε μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή.

Κείμενο και Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας.
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς, Μουσική: Αντώνης Παπακωνσταντίνου
Φωτισμός: Αλέκος Αναστασίου.

Διάρκεια: 90' Κατάλληλο για ηλικίες 12+

Info
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 Θέατρο Ριάλτο, 20.30 Προπώληση E-ticket: www.rialto.com.cy

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» σε Λευκωσία και Λεμεσό

Η Chandal Entertainment LTD Cyprus φέρνει στην Κύπρο την παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου απο την Αθήνα και την εταιρεία παραγωγής DOMINUS να παρουσιάσουν το έργο του Ιούλιου Βέρν που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» σε πρωτότυπη μουσική και στίχους ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ναταλία Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής, οι οποίοι μετά τη θεατρική παράσταση «Το Όνειρο του Σκιαχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά θα δοκιμαστούν σε νεες περιπέτειες.

Ο Γιάννης Παπαθανασίου μετά από την παράσταση «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά επιστρέφει και σκηνοθετεί το κλασικό αριστούργημα του Ιούλιου Βερν «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» σε μια ευφάνταστή διασκευή, που μας μεταφέρει τις αξίες της πίστης, της επιμονής, της δύναμη της θέλησης, της φιλίας, της ομαδικότητας και μας θυμίζει, ότι πλούσιος τελικά είναι εκείνος που έχει ζήσει εμπειρίες, έχει ταξιδέψει και έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να αγαπήσει.
Χαρακτηριστικό της παράστασης είναι ότι παρουσιάζεται σε παιδική σκηνή η πρωτοποριακή και φαντασμαγορική τεχνοτροπία 3Dmapping projection, η οποία σχεδιάστηκε, ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου, ούτως ώστε οι θεατές να βιώνουν μια ανεπανάληπτη, αξέχαστη αισθητική εμπειρία!

Υπόθεση του έργου
Ο αριστοκράτης, ιδιόρρυθμός και γεμάτος φαεινές ιδέες Φιλέας Φογκ, στοιχηματίζει ολόκληρη την περιουσία του, ότι μπορεί να πραγματοποιήσει το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες. Σε μια εποχή όπου δεν υπήρχαν αεροπλάνα και τα ταχύτερα μέσα μεταφοράς ήταν το ατμόπλοιο και το τρένο. Παρέα με τον πιστό του ακόλουθο, το Γάλλο Πασπαρτού, ξεκινούν μια περιπέτεια με αντίπαλό τους το χρόνο, τα απρόοπτα εμπόδια, αλλά και τον επιθεωρητή Φιξ, που γίνεται η σκιά τους, καθώς τον θεωρεί το βασικό ύποπτο για τη μεγάλη ληστεία της τράπεζας του Λονδίνου. Σταθμός σε αυτό το συναρπαστικό του ταξίδι, θα είναι η συνάντησή του με την Ινδή πριγκίπισσα Αούντα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Ναταλία Δραγούμη, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Αντωνόπουλος, Δανάη Μιχοπούλου, Βαγγέλης Ραφαήλ Καλλίτσογλου.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαθανασίου
Θεατρική Διασκευή: Μαρία Στάβαρη
Πρωτότυπη Μουσική-Στίχοι: ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ
Κινησιολογία: Σοφία Μιχαήλ
Κοστούμια: Πάνος Θάνος

Info
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου Λευκωσία 16.00 & 18.30
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου Παττίχειο Λεμεσού 16.00 & 18.30

«Τίποτα δικό μου» σε Λεμεσό και Λευκωσία

Σ’ ένα δυστοπικό 2077 που κατοικείται από ανθρώπους οι οποίοι ζουν στο απόλυτο «τώρα», χωρίς παρελθόν, χωρίς ιστορία, μια γυναίκα κάθεται μόνη… Ακούει χτυπήματα στην πόρτα. Δεν είναι κανείς. Ο άντρας της επιστρέφει στο σπίτι απ’ τη δουλειά και της διηγείται μια παράξενη συνάντηση με μια γριά που περιφερόταν στα ερείπια της παλιάς/εγκαταλελειμμένης πόλης. Τότε ένας ξένος εμφανίζεται στην πόρτα, σαν επισκέπτης από έναν παλιό, χαμένο κόσμο. Αυτό που ακολουθεί είναι μια παράδοξη, τραγική και αστεία κατάσταση, μέχρι που κι οι δυο φαίνεται να χάνονται μέσα σε μια παραίσθηση, μια περίεργη θέαση του μέλλοντος. Ένα έργο-καταγγελία εναντίον των ολοκληρωτικών καθεστώτων.
Μέγας Χορηγός: ΘΟΚ (ΘΥΜΕΛΗ 2022/Β΄ εξάμηνο)

Χορηγός: Δήμος Λεμεσού

Σκηνοθεσία: Χλόη Μελίδου
Μετάφραση: Έφη Γιαννοπούλου, Δημήτρης Φιλιππουπολίτης
Σκηνικά/Κοστούμια: Γιώργος Γιάννου
Μουσική: Δημήτρης Ζαχαρίου
Σχεδιασμός φωτισμού: Παναγιώτης Μανούσης
Δραματουργία/Βοηθός σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Μελίδης
Γραφιστικά: Δάφνη Μηνά
Φωτογραφία: Παύλος Βρυωνίδης
Διανομή: Σάρα: Πηνελόπη Βασιλείου
Τζαμς: Στέλιος Καλλιστράτης
Γκριτ: Δημήτρης Δέλτα

Info
Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 Τεχνοχώρος ΕΘΑΛ Λεμεσός 20.30
Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου Δευτέρα 19 έως Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 Flea Theatre Λευκωσία 20.30

Εισιτήριο €10/ €12
Προπώληση Soldoutticketbox

«Αντιγόνη» στο Πολ. Ίδρυμα Βλαδίμηρου Καυκαρίδη

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσιάζει την τραγωδία του Σοφοκλή ΑΝΤΙΓΟΝΗ (για το συγκεκριμένο έργο ο σκηνοθέτης Σάββας Στρούμπος κέρδισε φέτος το Βραβείο Αρχαίου Δράματος 2020/21 των Βραβείων «Κάρολος Κουν» και των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2020/21).
Η ακατάβλητη επιθυμία της Αντιγόνης να θάψει τον νεκρό αδερφό της παρά τις διαταγές του Κρέοντα, δεν τη συνδέει μονάχα με τον κόσμο των νεκρών της και της οικογένειάς της. Ξεκινώντας από τη διεκδίκηση της ταφής απέναντι στην κρατική εξουσία, οδηγείται στη διεκδίκηση νέων όρων για την επανεκκίνηση της Ζωής στην πόλη μετά τον πόλεμο. Η Αντιγόνη επιχειρεί να ενώσει Μνήμη και Πόλη, Ύπαρξη και Ιστορία, Εξέγερση και Κοινωνία.
Η παράστασή παίζεται αμέσως μετά από έναν πόλεμο. Δε βλέπουμε τον Μύθο στο βάθος του παρελθόντος, αλλά στο Μέλλον. Μπορεί η ζωή να επανεκκινήσει μετά τον πόλεμο; Μπορεί ο άνθρωπος να διεκδικήσει εκ νέου τους όρους της ζωή του; Ο πόλεμος αφορά την οικουμένη και δεν έχει χωρικό όριο. Το ίδιο και η τραγωδία. Μέσα από την οπτική του πολέμου συναντάμε την οντολογική και βιοπολιτική προσέγγιση του έργου ως αστερισμό τραγωδιών μέσα στην τραγωδία:

Η τραγωδία του εξεγερμένου Ανθρώπου: Αντιγόνη
- Η τραγωδία της Εξουσίας: Κρέων
- Η τραγωδία του Συγκρουσιακού ανθρώπου: Ισμήνη
- Η τραγωδία του Λόγου: Αίμων
- Η τραγωδία της Προφητείας: Τειρεσίας
- Η τραγωδία του βραχυκυκλωμένου ανθρώπου: Ευρυδίκη
- Η τραγωδία της Υποτακτικότητας: Φύλακας
- Η τραγωδία της Δημοκρατίας: Χορός
Συντελεστές
Μετάφραση: Δημήτρης Δημητριάδης
Σκηνοθεσία, διαμόρφωση χώρου, επιμέλεια κοστουμιών: Σάββας Στρούμπος
Φωτισμοί: Κώστας Μπεθάνης
Μουσική: Λεωνίδας Μαριδάκης
Δραματολόγος: Μαρία Σικιτάνο
Ηθοποιοί
Αντιγόνη: Έβελυν Ασουάντ
Κρέων: Κωνσταντίνος Γώγουλος
Τειρεσίας – κορυφαία Χορού: Έλλη Ιγγλίζ
Ισμήνη – Αγγελιαφόρος: Άννα Μαρκά–Μπονισέλ
Αίμων: Γιάννης Γιαραμαζίδης
Ευρυδίκη – κορυφαία Χορού: Ρόζυ Μονάκη
Φύλακας – Εξάγγελος: Μπάμπης Αλεφάντης, Ντίνος Παπαγεωργίου
Χορός: η Ομάδα «Σημείο Μηδέν»

Ιnfo
Kυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022
Πολ. Ίδρυμα Βλαδίμηρου Καυκαρίδη, 19.30
Αγλαντζιά
Εισιτήρια €10
Προπώληση Tickethour

Ηλέκτρα του Ευριπίδη σε Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία 

H ανατρεπτική Ηλέκτρα του Ευριπίδη σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, με την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο στους ρόλους της Ηλέκτρας και του Ορέστη αντίστοιχα. Στον ρόλο του Παιδαγωγού ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Η Ηλέκτρα του Ευριπίδη είναι ένα πρωτοποριακό και αμφιλεγόμενο έργο, γέννημα μιας εποχής όπου όλες οι βεβαιότητες έχουν γίνει αβεβαιότητες. Ο ποιητής δεν διστάζει να παρουσιάσει επί σκηνής τη δική του εκδοχή του μύθου, με τους ήρωές του σε έναν κόσμο ρεαλιστικής καθημερινότητας να θέτουν επιτακτικά ζητήματα πάνω στις έννοιες της εκδίκησης, της δικαιοσύνης, της ηθικής σύγκρουσης, του πάθους. Μια noir εκδοχή του μύθου, μια τραγωδία εκδίκησης αλλά ταυτόχρονα ένα έργο βαθιά, συγκλονιστικά ανθρώπινο.

Όταν η Ηλέκτρα παρουσιάζεται το 413 π.Χ. η Αθήνα είναι κλονισμένη από τον μακρόχρονο Πόλεμο· σε λίγους μήνες θα έρθει και η οδυνηρή και ταπεινωτική ήττα στη Σικελική Εκστρατεία. Η Ηλέκτρα του Ευριπίδη, πρόδρομος των μεγάλων κειμένων του ελισαβετιανού θεάτρου και απαρχή του ψυχολογικού θεάτρου, βρίσκεται σε ένα επισφαλές σημείο σύγκλισης: εκεί που θεοί και άνθρωποι πρέπει να αναθεωρήσουν τον κόσμο τους σε μια εποχή αμφιβολίας και απομυθοποίησης.

Η Ηλέκτρα ζει στο περιθώριο της πόλης και της ζωής, σε έναν ταπεινωτικό γάμο που της επέβαλαν. Ο Ορέστης, επικηρυγμένος από το Παλάτι, έρχεται για να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του και τα δεινά του ίδιου και της αδελφής του, οδηγημένος από τον χρησμό του Απόλλωνα. Τα δύο αδέλφια βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους για να αποκαταστήσουν την τάξη και να αποδώσουν, όπως πιστεύουν, δικαιοσύνη. Η σκοτεινή προσμονή της εκδίκησης και το χρέος που οδηγεί στη μητροκτονία θα γεννήσουν τη φρίκη και όχι τη λύτρωση. Για πρώτη φορά στον Ευριπίδη, ο φόνος διερευνάται σε σχέση με τις ψυχολογικές του συνέπειες. Η αναμέτρηση με το παράδοξο της ύπαρξης, τα θυελλώδη συναισθήματα, η ανατομία του ψυχισμού των ηρώων και τα καίρια και διαχρονικά διλήμματα καθιστούν την Ηλέκτρα έργο μοναδικά ανατρεπτικό και σύγχρονο.

Η ταυτότητα της παράστασης

Ηλέκτρα του Ευριπίδη

Μετάφραση: Στρατής Πασχάλης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λύρας
Δραματουργική συνεργασία: Ειρήνη Μουντράκη
Σκηνικά - Κοστούμια: Απόλλων Παπαθεοχάρης
Κίνηση: Θανάσης Ακοκκαλίδης
Μουσική: Αντώνης Παπακωνσταντίνου
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Πανοπούλου φωτογραφίες παράστασης: Νίκος Ζήκος
Trailer παράστασης: Άλεξ Κωνσταντινίδης
Poster artwork: Θοδωρής Λαλάγκας

Πρωταγωνιστούν : ( με σειρά εμφάνισης)

Γεωργός: Γιώργος Δεπάστας
Ηλέκτρα: Μαρία Κίτσου
Ορέστης: Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Πυλάδης: Σπύρος Κυριαζόπουλος
Γέροντας : Γιώργος Κωνσταντίνου
Άγγελος: Νίκος Λεκάκης
Κλυταιμνήστρα: Ιώαννα Μαυρέα
Διόσκουροι: Ιάσονας Παπαματθαίου - Αντώνης Σταμόπουλος

Διαρκεια : 90 λεπτά

Ιnfo
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 Παττίχειο Λάρνακας, 21.00
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχαίο θέατρο Κουρίου, 21.00
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 Αμφιθέατρο σχολής τυφλών, 21.00
Εισιτήρια €20/€25
Προπώληση Εισιτηρίων Soldoutticketbox

«Η Μεγάλη πλεκτάνη» του Jordi Galceran σε Λάρνακα Λεμεσό και Λευκωσία

Ένας διεφθαρμένος υπουργός. Μια υπάλληλος της εταιρίας φυσικού αερίου με οικογενειακά προβλήματα. Ένα κολ γκερλ με άποψη. Ένας ανάπηρος πατέρας και ένας άντρας αίνιγμα. Ακούγεται σαν ανέκδοτο, αλλά είναι πολύ περισσότερα…
Είναι οι ήρωες της πολύ έξυπνης κωμωδίας του Jordi Galceran Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ (FUGA), σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου και παραγωγή της Erofili Productions, που θα περιοδεύσει στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι. Πολύ γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί υποδύονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι: Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Θανάσης Πατριαρχέας, Χάρης Γρηγορόπουλος και Κατερίνα Νικολοπούλου. Σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη κωμωδία, τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται… Όλα ξεκινούν από ένα πολιτικό σκάνδαλο αλλά βαίνουν αλλιώς! Ποιος είναι τελικά ο απατεώνας και ποιος κινεί τα νήματα της υπόθεσης, που είναι τόσο αστεία αλλά και τόσο πανούργα ανατρεπτική;

Ο πολυβραβευμένος θεατρικός συγγραφέας Jordi Galceran (To Δάνειο, Η μέθοδος Γκρόνχολμ, Αλυσιδωτές Λέξεις, Καρναβάλι, Κανκούν) έγραψε με μεράκι ένα έργο κωμικό και αστείο, όλο ανατροπές και εκπλήξεις αλλά και γεμάτο νόημα: για τους εγνωσμένους και μη απατεώνες και για τις σκευωρίες του ανθρώπου της διπλανής πόρτας. .

Λίγα λόγια για το έργο
Μοραλέχα, πλούσιο προάστιο της Μαδρίτης. Ο Ισίδρο Γκαλιάνα (Λεωνίδας Κακούρης), μέχρι πρόσφατα Υπουργός Βιομηχανίας και Ενέργειας και υπόλογος ενός εξωφρενικού σκανδάλου περί χρηματισμού, είναι έτοιμος να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία πριν αυτοκτονήσει: να κάνει σεξ με μια πόρνη. Όταν όμως ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι και εμφανίζεται μπροστά του η εκρηκτική Βισέντα (Δήμητρα Ματσούκα) για να ελέγξει τη διαρροή αερίου στη βίλα του, τα σχέδια του για αυτοκτονία και σεξ πάνε περίπατο…

Συντελεστές
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας,Κατερίνα Νικολοπούλου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Σταύρος Στάγκος
ΚΕΙΜΕΝΟ Jordi Galceran
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Μαρία Χατζηεμμανουήλ

Info
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοτικό Θέατρο Γ. Λυκούργος Λάρνακας, 20.00
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 Παττίχειο Λεμεσού, 19.30
Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, 21.00
Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 20.30 

Εισιτήρια €25/€20/€15/€15
Προπώληση Soldoutticketbox