ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7 beach bars για all day απολαύσεις

WIZ TEAM

Από την Αγία Νάπα μέχρι και την Πάφο υπάρχουν bars πάνω στη θάλασσα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε πως είστε σε mood διακοπών. Και επειδή αυτό το σαββατοκύριακο ο ήλιος θα είναι καυτός, βρήκαμε 7 ωραία beach bars για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι και να περάσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ τέλεια.

Isola Beach Bar


ΤΗΛ.23204197
Nissi Beach, Αγίας Νάπας
Mοντέρνο beach bar, άνοιξε της πόρτες του στην πιο δημοφιλή παραλία της Αγίας Νάπας. Το Isola Beach Bar του ομίλου Nissi Beach Resort ανοικτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ προσφέρει χαλάρωση και διασκέδαση σε ένα μαγευτικό σκηνικό. Ξαπλώστε στις μοντέρνες ξαπλώστρες τους, απολαύστε τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, δροσερά κοκτέιλ και detox ποτά και ανεβαστική μουσική!

Ama Beach


ΤΗΛ.25581565
Λεωφόρος Αμαθούντος 87, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Ένα ειδυλλιακό στέκι στην παραλία Αγίας Βαρβάρας, λίγα λεπτά μακριά από την αρχαία Αμαθούντα. Ατενίζοντας την θάλασσα και με τον χώρο να αποπνέει μια χαλαρή, οικεία ατμόσφαιρα στην οποία υπερισχύουν τα γήινα χρώματα, θα απολαύσετε από το πρωί καφέ, δροσιστικά ποτά, cocktails, ναργιλέ αλλά και πιάτα από τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα.

Cabana Beach Bar


ΤΗΛ.99180118
Πλαζ Γεροσκήπου, Πάφος
Ένα από τα εντυπωσιακότερα και πλέον οργανωμένα beach bars στην Πάφο, το Cabana Beach Bar, ήρθε για να μείνει. Ξύλινες ξαπλώστρες μπροστά από την παραλία, ψάθινο ντεκόρ με άσπρες λεπτομέρειες και μεγάλα αναπαυτικά πουφ συνθέτουν ένα σκηνικό άκρως καλοκαιρινό και ανεβαστικό. Μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, την μπίρα ή το cocktail σας με ανεβασμένη διάθεση αφού τα decks αναλαμβάνουν διάφοροι DJs. Δοκιμάστε τα λαχταριστά τους πιάτα εμπνευσμένα από τη διεθνή κουζίνα. Ο χώρος προσφέρει και ναργιλέ.

Kaliφi


ΤΗΛ.99829095
Ποσειδώνος, Παραλίμνι, Κύπρος
Σε ένα μαγευτικό τοπίο με πανοραμική θέα τη θάλασσα είναι ο must προορισμός αυτό το καλοκαίρι. Ένα όμορφο beach bar restaurant ανοικτό από νωρίς το πρωί σερβίρει πολύ καλό καφέ διάφορα σνακ συνεχίζει το μεσημεράκι με διαφορές σαλάτες, burger και κάποια είδη σχάρας ενώ αργά το απόγευμα μπορείτε να απολαύετε μια παγωμένη μπίρα, κρασί, ουζάκι και διάφορα κοκτέιλ. Δοκιμάστε ανεπιφύλακτα το signature cocktail του μαγαζιού Coconut Margarita.

Παγίδα Seafront


ΤΗΛ.97796897
Ποσειδώνας 17, Σωτήρα, Αμμόχωστος
Ένα παραλιακό lounge bar που βρίσκεται πάνω στην αμμουδιά, λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Ποσειδώνας στην περιοχή της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα. Η ατμόσφαιρα μαγευτική με την αλμύρα της θάλασσας να σε αναστατώνει αλλά και το μοναδικό vibe του χώρου, με έντονο το άσπρο στη διακόσμηση που σε παραπέμπει σε ελληνικά νησιά. Χάρη στη χαλαρή lounge διάθεση σε συνδυασμό με τη μουσική θα απολαύσεις κλασικά αγαπημένα κοκτέιλ αλλά και signature επιλογές από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Periyiali Beach


ΤΗΛ.26321288
Η. Ταύρου 45, Λατσί, Πάφος
Σε μια glam εξωτική ατμόσφαιρα, λοιπόν, μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα, έχει στηθεί ένας ιδιαίτερος χώρος σε άσπρους χρωματισμούς, ξύλινες λεπτομέρειες αλλά και με κάποια έθνικ στοιχεία. Το Periyiali Beach Bar σε βάζει σε ένα άκρως καλοκαιρινό, νεανικό και κεφάτο κλίμα. Ο χώρος σερβίρει από το πρωί καφέδες, δροσιστικά ποτά και σνακ ενώ συνεχίζει μέχρι αργά το βράδυ με κοκτέιλ, διάφορα sprits και κάποιες platter επιλογές αλλά και θαλασσινά πιάτα από την ομώνυμη ταβέρνα. Ο χώρος προσφέρει επίσης ναργιλέ.

Sea You


ΤΗΛ.96234490
Παραλία Κισσόνεργας, Πάφος
Καλοκαιρινό feeling, ξύλινο μπαρ, χαλαρή διάθεση, ομπρέλες και κρεβατάκια στην παραλία. Από νωρίς το πρωί για καφέ, κουζίνα με grill πιάτα, burger και αρκετά θαλασσινά, ποτά και cocktails το βράδυ. Ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, ωραία μουσική, συχνά live με soul και jazz σχήματα.