ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7 Delivery προτάσεις για απόψε

WIZ TEAM

Αν είστε ακόμη σε mood πασχαλινών διακοπών και βαριέστε να μαγειρέψετε ή έχουν τελειώσει τα φαγητά του πασχαλινού τραπεζιού, μη σκάτε! Οι συντάκτες του WiZ έχουν προτάσεις delivery για εσάς για το αποψινό δείπνο στο σπίτι.

H Σταύρη για απόψε προτείνει τις αγαπημένες πίτες από το Βeba Βun. Φτιαγμένο από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την τέχνη της γαστρονομίας, το Beba Bun δεν προσφέρει πιάτα του αγαπημένου εστιατορίου αλλά αποτελεί μια ξεχωριστή street food επιλογή, που παίρνει τις λατρεμένες γνώριμες γεύσεις του εθνικού μας φαγητού που δεν είναι άλλο από το σουβλάκι, τις συνδυάζει αρμονικά με διάφορες ποιοτικές πρώτες ύλες από διεθνείς κουζίνες και μας τις παρουσιάζει ως νέα εναλλακτική εκδοχή που ικανοποιεί όποιον τη δοκιμάσει ήδη από την πρώτη μπουκιά. Και αν δεν ξέρεις τι θα επιλέξεις, η Σταύρη σού έχει τη λύση αφού προτείνει ανεπιφύλακτα το beef tagliata.

Ελαφριές, λιτοδίαιτες επιλογές από Άπω Ανατολή προτείνουν ο Παύλος και η Ριάνα, αφού έχουμε καταναλώσει αρκετή κυπριακή κουζίνα τις προηγούμενες ημέρες. Για απόψε, λοιπόν, δοκιμάστε κάτι ελαφρύ από τα αγαπημένα Wagamama όπως chicken ramen, ένα πιάτο που λατρεύει η Ριάνα. Από την άλλη, ο Παύλος προτείνει ελαφριές γεύσεις από τα Wok In A Box, αφού με την επιλογή make your own μπορείς να φτιάξεις εσύ το πιάτο σου όπως το θες και με όποια υλικά θες.

Η Άννα απόψε στο μενού της έχει βάλει τη στρογγυλή θεά. Όχι, δεν μιλά για ποδόσφαιρο αλλά για την άλλη στρογγυλή θεά, την πίτσα. Και τι πίτσα! Ο λόγος για τη διαχρονικά αγαπημένη πίτσα από το δημοφιλές εστιατόριο της πρωτεύουσας Da Paolo που φτιάχνει τις πιο απολαυστικές λεπτές ιταλικές πίτσες εδώ και χρόνια σε ξυλόφουρνο. Μια Quattro Stagioni Pizza με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, τυρί μοτσαρέλα, ζαμπόν, αγκινάρες, ελιές και μανιτάρια θα την περιμένει απόψε στο κατώφλι του σπιτιού της.

Η Αφροδίτη απόψε θέλει κάτι από ιταλική κουζίνα. Οι αγαπημένες της επιλογές πολλές. Για σήμερα, όμως, επιλέγει κρεμώδες και μοναδικά απολαυστικό Orzo Like Risotto από το Rokoko που θα το συνοδεύσει με ένα παγωμένο λευκό κρασί.

O Νάκης, απόψε εκτός από την ταινία που περίμενες εδώ και καιρό να δεις, θα την συνδυάσει υπέροχα με τα νόστιμα burgers του Liberty Diner που έχει τόσο πεθυμήσει. Όταν έχει όρεξη για street food καταστάσεις, σίγουρα στις πρώτες του επιλογές είναι το chicken crispy deluxe από το μενού του μαγαζιού αυτού.

H Μαρία, ούσα λάτρις της διεθνούς κουζίνας, ετοιμάζει μεξικανική καραντινάτη-βραδιά με γεύσεις από Gringos Tacos. Tacos και burritos με μπόλικο γουακαμόλε, το μενού της βραδιάς απόψε, με «κερασάκι στη τούρτα» -ή αλλιώς πόπαστον- τη μάνγκο coconut τάρτα που είναι ό,τι πρέπει για να κλείσει η μέρα αυτή.