ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7 κήποι για όλα τα γούστα

WIZ TEAM

«Μυστικοί» κήποι που σε εμπνέουν για να βρεθείς αυτές τις μέρες, που η δροσιά μάλλον έχει πάει και αυτή διακοπές. Χώροι όπου μπορείς να πιεις τον καφέ σου ή το κοκτέιλ σου με συνοδεία εκλεκτών γεύσεων κάποιες φορές.

Το wiz προτείνει μαγαζιά των οποίων οι ανθισμένοι και δροσεροί κήποι σε περιμένουν να τους απολαύσεις. 

Secret Garden


ΤΗΛ.99038137
Αρχιεπισκοπου Μακαριου 79, Πάνω Παναγιά, Πάφος
Με γλαστράκια, παραδοσιακά αντικείμενα και τόνενες καρέκλες, ένας καταπράσινος κήπος στο χωριό Παναγιά στην Πάφο δημιουργεί ένα πραγματικά φιλικό περιβάλλον που σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε στην αυλή του σπιτιού σας. Εδώ θα βρείτε κοκτέιλ, καφέδες, μπίρες, μαχαλεπί, γλυκά του κουταλιού αλλά και μικρά σνακ. Κάθε Σαββατοκύριακο μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά γλυκά που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ithaki Garden


ΤΗΛ.96233690
Ζήνωνος Κιτιέως 64, Στοά Κούππα, Λάρνακα
Παρεΐστικο μεζεδοπωλείο σε ένα όμορφο χώρο, με χαλαρωτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο κέντρο της Λάρνακας. Το εστιατόριο, θα σας γοητέυσει με τον καταπράσινο κήπο του αλλά και με της νόστιμες και τίμιες γεύσεις του. Η κουζίνα βλέπει με μια σύγχρονη ματιά τις ελληνικές και κυπριακές παραδοσιακές γεύσεις.

Gin Garden


ΤΗΛ.96108877
Θέμιδος 5, Λεμεσός
Ο υπέροχος κήπος του Μεγάρου Παυλίδη το καλοκαίρι στολίζεται με ατμοσφαιρικά φωτάκια και γίνεται hot στέκι λόγω θέσης, design και βέβαια, ομάδας. Εξαιρετικά κοκτέιλ, έμφαση στο gin με δεκάδες επιλογές. Στα bites παίζει με όλα τα δημοφιλή, από platters και σαλάτες μέχρι burger, πίτσα και wraps. Ωραία αγόρια και κορίτσια στην μπάρα, χαλαρές παρέες που εκτιμούν την ατμόσφαιρα και funky, electro και swing μουσικές, συχνά με DJs. Το μέρος να πας τις καυτές μέρες του Αυγούστου.

Old Town


ΤΗΛ.99632781
Γεωργιάδη Κυπρολέοντα 9, Πόλη Χρυσοχούς
Όμορφος και ρομαντικός χώρος σε ένα πετρόκτιστο σπίτι, με σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα επιπέδου, πολύ καλά υλικά, έμφαση στα θαλασσινά και πιάτα για χορτοφάγους. Ενημερωμένη λίστα κρασιών, επαγγελματικό σέρβις και ένας από τους πιο όμορφους κήπους της πόλης.

The Yard


ΤΗΛ.22271995
Κώστα Μισιαούλη,Τσέρι, (Lapatsa), Λευκωσία
Pop up μπαράκι που λειτουργεί τα καλοκαίρια στην περιοχή της Λαπάτσας στο Τσέρι. Σε ένα καταπράσινο ειδυλλιακό περιβάλλον με ωραίο vibe, το Τhe Yard προσφέρει μοναδικά κοκτέιλ και αγαπημένες street food επιλογές.

Στοά Urban Kitchen


ΤΗΛ.25588808
Ειρήνης 148, Λεμεσός
Ένας all day χώρος σε στοά στο κέντρο της Λεμεσού. Χαλαρό περιβάλλον με μίνιμαλ κομψό εσωτερικό, πολλά φυτά, μια επιβλητική μπάρα και φωτισμό που εντυπωσιάζουν. Θα βρεθείτε εδώ για καφέ και brunch τα πρωινά αλλά από το απόγευμα και μετά μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ στη μεγάλη και ευρύχωρη αυλή του.

Evergreen Vegan & Vegetarian


Ένα μοναδικό στέκι στον καταπράσινο δημοτικό κήπο που προσφέρει νόστιμες vegan και χορτοφαγικές επιλογές. Ένας περιποιημένος χώρος με λαμπάκια να φωτίζουν τα βράδια, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο κέντρο της Λευκωσίας. Αξίζει να τον επισκεφτείς, ακόμη και αν δεν είσαι οπαδός της γαστρονομικής αυτής σχολής. Το μενού τους αποτελείται από σνακ όπως ωμοφαγικές μπάλες ενέργειας, σαλάτες, σάντουιτς. Στα κυρίως πιάτα θα βρείτε χορτοφαγικά noodles, χορτοφαγικές πίτσες, burgers και ροφήματα από βιολογικά προϊόντα, καφέδες, φρέσκους χυμούς και ροφήματα πρωτεΐνης. Ο χώρος διοργανώνει συχνά θεματικές βραδιές με μουσική από εγχώριους DJ’s.