ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7 νόστιμα burger spot στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο το burger γίνεται τάση και βρίσκεται σχεδόν σε όλους τους καταλόγους των εστιατορίων. Μια αμαρτωλή ηδονή που συγκεντρώνει δυνατές συγκινήσεις σε μια μπουκιά: το κρέας, το τυρί, τα λαχανικά, οι φρεσκοψημένες πατάτες, το ψωμάκι και οι σος! Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ο φρέσκος μοσχαρίσιος κιμάς.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στη Λεμεσό μερικά από τα πιο νόστιμα burgers και σας τα παρουσιάζουμε.

Street Food Hooligans


ΤΗΛ.95571700
Φωκαίων 13, Λεμεσός
Μπεργκεράδικο στημένο με street διάθεση στη Λεμεσό, δημιουργία του νεαρού σεφ Τίμου Ζαχαράτου (που τον γνωρίσαμε στο Jam). Εδώ το αγαπημένο street food κολάζει και άγιο με τις ιδιαίτερες και δελεαστικές του εκδοχές. Με στημένους πάγκους για να απολαύσετε επιτόπου τις δημιουργίες τους, θα γευτείτε burgers, μπριζόλες, hotdogs αλλά και απίθανες γλυκές λιχουδιές όπως churros, donuts αλλά και burger με σοκολάτα.

Feedos


ΤΗΛ.99125858
Σκόπα 9Β, Άγιος Ιωάννης, Λεμεσός
Food truck που «παρκάρει» στη Λεμεσό και προσφέρει μοναδικές επιλογές burger. Στο πρώτο σκέλος του μενού θα βρείτε βοδινά burgers στο δεύτερο με επιλογές pulled pork, burger κοτόπουλο και crispy burger πάπιας αλλά και vegan επιλογές. Οι συνοδευτικές λαχταριστές πατάτες αλλά και τα onion rings με τα churros να είναι το κερασάκι στη τούρτα για να κλείσει κάποιος την επίσκεψή του.

Branco Burgers


ΤΗΛ.99117463
Πλατεία Συντάγματος, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, Λεμεσός
Burger bar στη Λεμεσό που προσφέρει χειροποίητα burgers από 100% πιστοποιημένο βοδινό κρέας Black Angus σε σπιτικά bun ψωμάκια. Στο μενού τους θα βρείτε 10 burgers, ανάμεσα σε αυτά τα κλασικά και αγαπημένα αλλά και signature επιλογές όπως το wagry truffle burger, το οποίο αποτελείται από 200 γρ. wagry εγχυμένο με τρούφα, ντομάτα, σπιτικό τουρσί αλλά και σος dijonnaise. Από το μενού δεν λείπουν τα συνοδευτικά, οι σαλάτες αλλά και οι γλυκές επιλογές. Υπηρεσίες delivery.

Frixilicious


ΤΗΛ.25726432
Οδός Ήφαίστου, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός
Ένα concept που εξελίσσεται σταδιακά προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες ποιοτικές επιλογές αλλά και εξυπηρέτηση. Στο Frixilicious, παίρνουν ένα κλασικό πιάτο και πειραματίζονται μέχρι να το πάνε ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζοντάς μας ένα τελικό αποτέλεσμα με υλικά υψηλής ποιότητας. Στο μενού τους θα βρείτε 6 σταθερές επιλογές burgers (με τη μια να είναι χορτοφαγική) αλλά και ασιατικές σαλάτες. Λειτουργεί μεσημέρι και βράδυ. Υπηρεσίες delivery.

Mad Burger


ΤΗΛ.25255455
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 239, (Εναέριος), Λεμεσός
Αν είστε λάτρεις των burgers, τότε το Mad Burger είναι ο ιδανικός προορισμός. Εξαιρετικά χορταστικά burgers και αφράτα ψωμάκια σάς περιμένουν σε έναν όμορφο και καλόγουστο χώρο, στην περιοχή Εναέριου στο κέντρο της Λεμεσού. Στην όμορφη βεράντα του που είναι σε boho διάθεση θα απολαύσετε όλες τις καλοφτιαγμένες γαστρονομικές προτάσεις και θα τα συνοδεύσετε με μπίρες από τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν.

The Fat Bull Co.


ΤΗΛ.70002737
Στέλιου Κυριακίδη 27, Λεμεσός
Με λιτή και μοντέρνα διακόσμηση ένας άνετος χώρος όπου το γευστικό μενού του είναι μια πολύ καλή επιλογή για burger στη Λεμεσό. Με λίγες αλλά πολύ καλές επιλογές σε αυτό θα βρεις 6 ξεχωριστά, καλά δουλεμένα burgers (από κλασικό μπιφτέκι, μέχρι κοτόπουλο και φαλάφελ), ενώ η λίστα συμπληρώνεται με βασικές, συνοδευτικές γεύσεις, μεταξύ των οποίων 5 διαφορετικές σάλτσες, καλομαγειρεμένα παϊδάκια και μια μικρή συλλογή από επιδόρπια.

Little Monkeys


ΤΗΛ.97751343
Ιωάννη Τσίρου 15, Λεμεσός
Ένα ιδίαιτερο project το οποίο συνδυάζει ιδανικά μπίρες και burger. Το μικροζυθοποιείο βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού, κοντά στη Λεωφόρο Μακαρίου και το μενού του περιλαμβάνει εκτός από λαχταριστά burger για όλα τα γούστα, vegetarian επιλογές, χοιρινό και αρνίσιο pulled meat. Yπηρεσίες Τakeaway και delivery.