ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

7 open air pubs στη Λευκωσία για το ματς

WIZ TEAM

Οι αυλές το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Ακόμα και όταν μιλάμε για την έξοδο που συνδυάζει μπύρα, καλό φαγητό και παρακολούθηση του αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας.

Πιο κάτω 7 pubs στη Λευκωσία που έχουν open air χώρους, τους οποίους αγαπάμε να επισκεπτόμαστε συχνά!

Bonanza Bar & Grill

Μαγαζί στα περίχωρα της Λευκωσίας, στο Δάλι, με όνομα εμπνευσμένο από τη θρυλική σειρά western (εξ ου και οι αντίστοιχες αφίσες στις κορνίζες) και ιστορία που ξεκινά στα 90s. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει φανατική πελατεία, τόσο για τη ρουστίκ διακόσμηση όσο και για το πολύ καλό φαητό και τη μεγάλη συλλογή από μπίρες και άλλα spirits. Στο μενού θα βρείτε φαγητό pub, από ορεκτικά και σαλάτες, μέχρι σάντουιτς, ζυμαρικά, φιλέτα, σχάρας, ψαρικά και fajitas. Ένας άνετος χώρος (μέσα και έξω) για να δεις το ματς και να κάνεις bonding με την παρέα σου.

Τηλ. 22522989
Γρίβα Διγενή 20, Δάλι, Λευκωσία
Δ-Κ 17.30-00.00
 

Murphy’s

Sports bar, με πολλές οθόνες για τα παιχνίδια (όχι μόνο για ποδόσφαιρο), αλλά και στέκι για οικογένειες και παρέες φίλων που θέλουν να απολαύσουν καλό φαγητό. Best seller είναι σίγουρα τα burgers, τα steak και οι μπριζόλες. Η Murphy's διαθέτει ποικιλία από παγωμένες μπίρες σε draught και μπουκάλι, όλα τα καλά spirits, ακόμα και κοκτέιλ. Παρασκευή και Κυριακή στο μαγαζί παίζει live με λαϊκό, έντεχνο ή pop, ενώ το Σάββατο παίζει retro party με DJ.

Τηλ. 96313263
Αλκαίου 11 (δίπλα στο Europa Hotel), Λευκωσία
Δ-ΠΑΡ 15.00-01.00, Σ-Κ 11.00-02.00 (μέχρι 00.00 η κουζίνα) 

The Garrison Bar & Grill

Ένα στέκι που συνδυάζει καλό φαγητό και ποτό. Με όνομα και περιβάλλον επηρεασμένο από τη σειρά Peaky Blinders, στο The Garrison Grill θα βρεθείτε και θα απολαύσετε περισσότερες από 70 διαφορετικές ετικέτες μπίρας, καθώς και ποικιλίες από ρούμι, gin, τεκίλα με πάνω από 100 διαφορετικές ετικέτες. Επίσης, εδώ θα βρείτε παλαιωμένα κοκτέιλ σε βαρέλια. Η κουζίνα προσφέρει γεύσεις στη σχάρα όπως burgers και μπριζόλες που δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο. Ένας χώρος κατάλληλος για να παρακολουθήσετε διάφορα αθλητικά events αφού διαθέτει οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

Τηλ. 22489999
Πορφυρίου Δίκαιου 16, Έγκωμη, Λευκωσία
Δ-Κ 18.00-01.00
BookOnline

Babylon

Κλασική μπιραρία με σταθερή πελατεία και ψαγμένα oldies tunes. Με μεγάλη μπάρα, τεράστια ποικιλία από μπίρες, κάποιες και μοναστηριακές, cocktails, malt ουίσκι και καλές τιμές. Νόστιμες γεύσεις, χορταστικές μερίδες, γρήγορη εξυπηρέτηση με χαμόγελο. Ιδανικό για μια μπίρα το βράδυ, στέκι για τους ποδοσφαιρόφιλους όταν έχει παιχνίδι, με ευρύχωρη, μεγάλη αυλή και τεράστιες οθόνες.

Τηλ. 22665757
Ιάσωνος 6, Λευκωσία
Δ-Κ 17.30-01.30
 

B.R. Hub

Mπιραρία με 50 διαφορετικές μπίρες, ετικέτες και draught, premium αλκοολούχα, cocktails και κρασί. Έντονα κρεατο-φιλική διάθεση με κλασικές grill pub γεύσεις, ζουμερά burger αλλά και δημιουργικές σαλάτες. Ένας χώρος μπιροποσίας για όλες τις ώρες, με μεγάλες οθόνες για τις αθλητικές συναντήσεις, που ξεκινάει από το πρωί με καφέ και σνακ.

Τηλ. 22252825
Αθηνών 22, Στρόβολος, Λευκωσία
Δ-Κ 09.00-00.30

Biergarten - Hofbräu München

Aυθεντική βαυβαρέζικη pub στο κέντρο της Λευκωσίας, στον χώρο που βρισκόταν το La pasteria. Ατμοσφαιρικός χώρος με λεπτομέρειες ξύλου και πέτρας στην διακόσμη της τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Στο μενού θα βρείτε μεγάλη γκάμα από μπίρες Hofbräu München και πιάτα εμπνευσμένα από την βαυαρέζικη κουζίνα με ιδιαίτερη έμφαση στο κρέας καθώς και γερμανικά λουκάνικα, burger, μπριζόλες, σαλάτες και κλασικά γερμανικά αρτοποιήματα. Υπάρχεις επίσης και παιδικό μενού.

Τηλ. 22250440
Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 9, Λευκωσία
Δ-Κ 09.00-23.00

Blooms

Ατμόσφαιρα αμερικάνικης pub, τραπέζια για παρέες, μπάρα για στάση after office και κουζίνα που κινείται σε διεθνή πιάτα. Σουξέ τα burger με black angus που λιώνουν τρυφερά στο στόμα. Μεγάλη συλλογή από draft μπίρες και σε μπουκάλι, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, καλή συλλογή με ουίσκι και signature cocktail. Ευχάριστη εξυπηρέτηση, οθόνες για τα αθλητικά events. Από τα μέρη που συγκεντρώνουν κόσμο λόγω του στυλ τους.

Τηλ. 70005152
Λεωφόρος Αθαλάσσης 2, Στρόβολος
Δ-ΠΑΡ 17.00-01.00 Σ-Κ 12.00-01.00