ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

8 αυλές με live μουσική

WIZ TEAM

Οι ανοιξιάτικες μέρες θέλουν ηλιόλουστες ατμοσφαιρικές αυλές, μεζέδες να πηγαινοέρχονται και live μουσική να ανεβάζει το κέφι αλλά χωρίς λίκνισμα. Το Wiz σάς προτείνει μαγαζιά τα οποία διαθέτουν τον παραπάνω συνδυασμό και ξέρουν καλά το μυστικό για αξέχαστες γευστικές στιγμές.

Gazi - Λευκωσία

Στεγασμένο σε ένα αναπαλαιωμένο χώρο, το Gazi live έβγαλε τραπεζάκια και το μπαρ έξω στην καταπράσινη περιποιημένη αυλή του και ετοίμασε ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια, ντύνοντας τις βραδιές μας με διασκέδαση. Κόντρα στο «γκρίζο» των ημερών κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι θαμώνες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με live μουσική κάτω από τον έναστρο ουρανό παρέα με εγχώριους καλλιτέχνες. Για κρατήσεις στο 96894044.

H καρδιά του Μάγκα - Λευκωσία

Το ταβερνάκι στην Παλουριώτισσα που θυμίζει αθηναϊκά κουτούκια, με νόστιμο φαγητό, ουζάκι και ελληνική μουσική μάς διασκεδάζει στη δροσερή αυλή του. Την Κυριακή από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις έξι το απόγευμα το ομώνυμο μουσικό σύνολο «Η Καρδιά του Μάγκα» θα κρατά στους θαμώνες συντροφιά. Κάντε κράτηση στο 97892848.

Μεζεδόσπιτο - Λευκωσία

To Μεζεδόσπιτο έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι γνωρίζει τη συνταγή της απόλυτης διασκέδασης. Κάθε βράδυ Παρασκευής, Σαββάτου και μεσημέρι Κυριακής απολαμβάνουμε παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα και ζωντανή μουσική στην όμορφη αυλή του. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 22251051.

Παλαιά Ελιά - Λευκωσία

Ένα σύγχρονο, ωραίο μεζεδο-εστιατόριο όπου την προσοχή σίγουρα θα σας τραβήξει η όμορφη αυλή του. Εδώ θα γευτείτε πιάτα στα κάρβουνα, αρνίσιο κότσι, burgers, πίτσες και πολλά άλλα. Την Παρασκευή από τις 19:30 ο Σώτος Γονιός, αλλά και τις Κυριακές από τις 18:00 ο Γιώργος Σταματάρης και ο Νεόφυτος Νεοφύτου μάς χαρίζουν όμορφες μουσικές στιγμές. Για κρατήσεις καλέστε στο 22252600 .

Οδόφραγμα-Λευκωσία

Η αγαπημένη ταβέρνα στο τέρμα του δρόμου στον Άγιο Δομέτιο που προσφέρει κλασικές γεύσεις, στην οικεία ατμόσφαιρα της μεγάλης αυλής της, σάς περιμένει με ζωντανή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η ταβέρνα είναι ανοικτή και Κυριακή μεσημέρι. Για κρατήσεις στο 99657270.

Το Στενορύμι-Λευκωσία

Το συνοικιακό ταβερνάκι στην Αγλαντζιά, που θυμίζει κουτούκι παλαιοτέρων δεκαετιών, έβγαλε τραπεζάκια έξω στην περιποιημένη του αυλή και σερβίρει νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες με έμφαση στις πρώτες ύλες. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ζωντανή μουσική παρέα με κρασάκι. Κρατήσεις στο 22876543.

Ουζερί - Πάφος

Σε παραδοσιακό στυλ δίπλα στη θάλασσα, με τις κυπριακές καρέκλες και τα μικρά τραπεζάκια σε άσπρους και μπλε χρωματισμούς, το Ουζερί σερβίρει πολύ καλής ποιότητας μεζέδες σε μικρά πιάτα. Παρασκευή και Σάββατο το μαγαζί θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ με ζωντανή μουσική! Για κρατήσεις στο 26888741.

Μεζεδοπωλείο Νταραβέρι- Λεμεσός

Σε ένα όμορφο, παλιό, λιθόκτιστο κτήριο στην πλατεία του χωριού Φασούλα θα βρεθείτε για να απολαύσετε μεζεδάκια από την κυπριακή κουλτούρα και παράδοση αλλά και με ισπανικές επιρροές. Αυτή την Κυριακή από το μεσημέρι ο Ιάκωβος και η Άντρια θα συνοδεύσουν τους θαμώνες με ωραίες μουσικές επιλογές παρέα με μεζέδες της ώρας και μαγειρευτά. Για κρατήσεις στο 99196651.