ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

8 ιδιαίτεροι χώροι για brunch στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Τηγανητά αβγά με cocktail, αφράτα pancakes και burgers που ανοίγουν την όρεξη. Το brunch του σαββατοκύριακου είναι η τάση που χαρακτηρίζει την αγαπημένη πόλη και αυτή τη σεζόν, αφού συγκεντρώνει τις παρέες γύρω από το ίδιο τραπέζι.

Εμείς προτείνουμε 8 για να τις απολαύσεις.

Στοά Urban Kitchen


ΤΗΛ.25588808
Ειρήνης 148, Λεμεσός
Ένας all day χώρος σε στοά στο κέντρο της Λεμεσού. Χαλαρό περιβάλλον με μίνιμαλ κομψό εσωτερικό, πολλά φυτά, μια επιβλητική μπάρα και φωτισμό που εντυπωσιάζουν. Θα βρεθείτε εδώ για καφέ και brunch τα πρωινά αλλά από το απόγευμα και μετά μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ στη μεγάλη και ευρύχωρη αυλή του.

Jam


ΤΗΛ.25353209
Δημήτρη Μητρόπουλου 7-9, Λεμεσός
Με σλόγκαν "spread the jam" ένα ινσταγκραμικό all day μαγαζί με έντονο το μπλε χρώμα στη διακόσμηση, σε βαθύ τόνο, που το βοηθά να διατηρήσει τον νυχτερινό του χαρακτήρα, δημιουργώντας ευχάριστες εντάσεις σε ένα κομψό περιβάλλον. Με λουλουδένια μοδάτα wallpapers αλλά και ξύλινες επιφάνειες, το μαγαζί ξεκινά από νωρίς το πρωί με brunch/lunch μενού, καφέ από δικό τους blend και γλυκά το απόγευμα, ενώ το βράδυ το Jam προσφέρεται για ποτό με to share πιάτα και με dinner επιλογές, όπως Saffron Risotto με scallops και παπαρδέλες με βοδινό. Ένας φρέσκος χώρος που έχει τη δική του ταυτότητα, αλλά και στοιχεία που συνδέονται αρμονικά με τη γύρω περιοχή, πάντα όμως μέσα από μια διαφορετική ματιά. Must try, το πιάτο Local Brekkie από το brunch μενού, το οποίο αποτελείται από ένα συνδυασμό τοπικών προϊόντων όπως λουκάνικο, χαλούμι και τη δική τους σπιτική μαρμελάδα ντομάτας.

Βεράντα


ΤΗΛ.25761801
Ολυμπίων 25, Λεμεσός
Αναβάθμισε το μενού με νέους συνδυασμούς και μια ευρηματικότητα που κάνει το οικείο ξεχωριστό. Ντελικάτο και artistic με θέα τον δημόσιο κήπο της πόλης, ωραία ατμόσφαιρα και θέση που ανταμείβει. Από νωρίς με καφέδες, πρωινό, γλυκά και νόστιμο φαγητό. Οπωσδήποτε τη λαχταριστή μπουγάτσα.

Milkbar


ΤΗΛ.25354100
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' 226, Λεμεσός
Ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη για καφέ, brunch, μεσημεριανό αλλά και για ένα κρασί μετά την δουλεία, στην καρδιά της Λεμεσόυ.Ο χώρος εντυπωσιάζει τόσο με τη ρετρό διακόσμηση και τη χαλαρή του ατμόσφαιρα, όσο και με τη γρήγορη εξυπηρέτηση του. Ιδανική επιλογή από νωρίς το πρωί για καφέ, πρόγευμα ή brunch μέχρι τις 16:00 και ακολούθως συνεχίζοντας με το ανανεωμένο του μενού για το βράδυ. Κάθε Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεσημέρι, μπορείς να βρεις το πιάτο της ημέρας που είναι όσπρια. Το μενού του επίσης, προσφέρει ωραίες και υγιεινές σαλάτες, λαχταριστά burgers, γευσάτα waffles και πλούσιο πρωινό με συνοδεία του ιταλικού αλλά και αρωματικού καφέ Βuondi.

Bar du Soleil


ΤΗΛ.99393944
Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Γωνιακό και φινετσάτο, έγινε σε χρόνο dt το νέο σημείο συνάντησης των Λεμεσιανών. Από νωρίς για καφέ και πρωινό, πάνω στο παλιό λιμάνι με όλη την cosy ατμόσφαιρα. Ικανοί bartenders στη μεγάλη μπάρα δίνουν έμφαση στα κοκτέιλ, κλασικά και signature και προτείνουν ιδιαίτερες μπίρες και κρασιά από μια προσεκτικά επιλεγμένη κάρτα. Για τσιμπολόγημα θα βρεις καλοφτιαγμένα platters τυριών αλλαντικών και φρούτων, νόστιμα σάντουιτς και πίτσα. Από τα μέρη που θέλεις να πας για ένα ποτό μετά τη βόλτα στην περιοχή.

Boho Resto Bar


ΤΗΛ.25101050
Αγίου Ανδρέου 14, Πεζόδρομος Ζικ - Ζακ, Λεμεσός
Σε ένα νεοκλασικό κτήριο με vintage διακόσμηση και ζωγραφιές στον χώρο, το Boho Resto Bar προσφέρει ενδιαφέρουσες γεύσεις με πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα μαζί με κάποιες fusion πινελιές όπως χειροποίητο black angus burger, σολομό με προσούτο και sushi. Τα σαββατοκύριακα το μαγαζί προσφέρει γευστικά πιάτα για brunch από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στην ωραία εξωτερική αυλή του. Ιδανικό στέκι για after work cocktails στο κέντρο της πόλης.

Samo


ΤΗΛ.25733998
Γεωρ. Α', Γερμασόγεια, Λεμεσός
All day café-bar-restaurant που άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Λεμεσού και στεγάζεται μέσα στη νέα μπουτίκ Splash +. Με όνομα επηρεασμένο από το ψευδώνυμο του Jean-Michel Basquiat, SAMO (Same Old S**t ), του Αφροαμερικανού νεοεξπρεσιονιστή ζωγράφου, εδώ θα βρεθείτε και θα απολαύσετε γεύσεις εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα, τις οποίες μπορεί κάποιος να ταιριάξει άψογα με τα κοκτέιλ, αφού τα ελαφριά γεύματα από υγιεινές σαλάτες, οι ιταλικές πίτσες, οι επιλογές ζυμαρικών αλλά και οι επιλογές για vegans ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Όμως, αυτό που σίγουρα θα σε μαγέψει γευστικά και καλό είναι να αφήσεις λίγο χώρο στο στομάχι είναι οι γευστικές και υγιεινές τάρτες, στις οποίες κανείς δεν μπορεί να πει όχι.