ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

8 μαγαζιά σε στοές για να τα πιεις

WIZ TEAM

Τριγυρνώντας στην πόλη, μέσα σε στενά, μαγαζιά και κοσμοπολίτικες-εναλλακτικές στοές νιώθεις αμέσως τα παρεΐστικα vibes να σε κατακλύζουν, τόσο σε κλασικά στέκια που έχεις ξανακούσει όσο και σε μαγαζιά στα οποία δεν έχεις πάει ποτέ. Ψάξαμε, λοιπόν, και βρήκαμε μερικούς χώρους που αποπνέουν μια ιδιαίτερη γοητεία, γεμίζουν τις στοές με ψαγμένες μουσικές, ωραίο κόσμο και φυσικά ποτοαπολαύσεις, όπου μπορείς να αράξεις με την παρέα σου. Ιδού, λοιπόν, τα 8 στέκια που ξεχωρίσαμε στις πιο κομψές στοές της Κύπρου.

ZONKEY


ΤΗΛ.99889015
Eυαγόρου 31 Λευκωσία
Νέος κόσμος και ωραία κοκτέιλ σε ένα spot που έγινε στέκι. Μικρό, cosy, με χαρούμενες παρέες, άφθονο booze και καλή μουσική. Platters με τυριά-φρούτα και finger foods για τσιμπολόγημα, φιλική εξυπηρέτηση. Το καλοκαίρι ζωντανεύει έξω στο πλακόστρωτο, είναι από τα μέρη που θέλεις να ξαναπάς.

PIETO


ΤΗΛ.22664020
Στοά Κλόκκαρη, Λήδρας, παλιά Λευκωσία
Αποπνέει μια ρομαντική και ανέμελη διάθεση, με ρετρό διακόσμηση. Ποικιλία από αρωματικούς καφέδες- ροφήματα αλλά και κοκτέιλ ποτά, προσεγμένα γλυκά, αλμυρά, σαλάτες και μια νότα από σπιτικές γεύσεις. Ιδανικό στέκι για after work drinks. 

THAT'S Y


ΤΗΛ.96337226
Ευαγόρου 29, Λευκωσία
Φροντισμένο all day με μεγάλη μπάρα, απέναντι από το παλιό ΓΣΠ, έγινε γρήγορα στέκι. Τον Ιούλιο έκλεισε τα πρώτα του γενέθλια και το γιόρτασε με πάρτι. Αυτή την περίοδο ανοικτό από το απόγευμα με τραπεζάκια έξω στην αυλή για after work drinks, απεριτίφ, ιδιαίτερα signature κοκτέιλ συνδυασμένα με τσιμπιματάκια. Κεφάτες παρέες και χαλαρή διάθεση που σε κάνει να θέλεις να μείνεις όλο το βράδυ.

ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ


Στοά Παπαδοπούλου 182, παλιά Λευκωσία
Χαλαρό καφέ-ουζερί με καφέ ψημένο στο μπρίκι, ζιβανία, κρασόμελο, ζιβανόμελο, μπίρες και απλές ποικιλίες για τσιμπήματα. Αφίσες στους τοίχους από ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, αγαπά τα λαϊκά, τα ρεμπέτικα και τη rock.

SPRITZERIA ERMOU


ΤΗΛ.99648667
Ερμού 106-108, στοά Κίζη, Λάρνακα
Funky all day στη στοά Κίζη, έκανε αίσθηση από την πρώτη μέρα. Με specialty καφέ και νόστιμα γλυκά από το πρωί, μοναδικά brunch τα σ/κ και εκπληκτικά κοκτέιλ που συζητιούνται, χωρίς ζάχαρη και σιρόπια. Ποικιλία από spritz, δημιουργικά gin tonic, επιλεγμένη κάρτα κρασιού με ετικέτες από τον κυπριακό αμπελώνα, μεγάλη επιλογή από μπίρες και νόστιμα bao buns με μεσογειακές γεύσεις και ένα άγγιγμα από την Ασία. Ωραία αγόρια και κορίτσια, καλή μουσική συχνά από guest DJs.

BASTET ARTISAN


ΤΗΛ.99195299
Q-City Centre, Δ.N Δημητρίου 1-20, Λάρνακα
Με στιλάτο chic décor στην εντυπωσιακή στοά Q-City στη Λάρνακα, προσφέρει από νωρίς το πρωί γευσάτες επιλογές για brunch, μυρωδάτο καφέ ενώ συνεχίζει ως αργά το βράδυ με κλασσικά και signature cocktail, εξαιρετικά πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, shisha lounge όλα καλόγουστα και κομψά.

ΣΟΥΒΕΝΙΡ


Ανεξαρτησίας & Αθηνών, Λεμεσός
Ένας χώρος ταξιδιάρικος, καλλιτεχνίζον και συνάμα παρεΐστικος με τα vintage στοιχεία να τον κατακλύζουν μπορεί κάποιος να έρθει να ακούσει μουσικές με επιρροές από διάφορα είδη όπως παλιό ελληνικό, αγγλικό, ροκ, λαϊκό, ρεμπέτικο, μουσικές του κόσμου, τζαζ, low bap, μπλουζ, ροκ ν ρόλ, νέο κύμα, χορωδιακά, αλλά και να συλλέξει στιγμές με την παρέα απολαμβάνοντας καφέ, χυμό ή ακόμη και κοκτέιλ.

RUM & JAM


ΤΗΛ.99453352
Αγοράς 6, Πάφος
Ατμοσφαιρικό μπαράκι σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Πάφου. Στο νεανικό του περιβάλλον θα βρείτε στον εκτενή κατάλογό του, περισσότερες από 40 ετικέτες τζιν, 50 ρούμια από κάθε γωνιά του κόσμου, αρκετές ετικέτες σε ουίσκι και βότκα. Όλα τα παραπάνω φυσικά μπλέκονται άψογα σε ιδιαίτερες γεύσεις μέσα από τα εξαιρετικά signature cocktails που βγάζει η μπάρα.