ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

8 μαγαζιά της Πάφου που θα λατρέψεις

WIZ TEAM

Η Πάφος κρύβει διαμαντάκια και εσύ δεν έχεις παρά να τα ανακαλύψεις. Όμορφα στέκια που μπορεί να έχουν αρκετές διαφορές, ωστόσο τα κοινά τους στοιχεία είναι η δροσερή τους αύρα αλλά και οι ποιοτικές γεύσεις που προσφέρουν. Βγαίνουμε σε βεράντες και αυλές για να γνωρίσουμε καλύτερα την παφίτικη φιλοξενία.

Muse


ΤΗΛ.26941951
Ανδρέα Ιωάννου, Περιοχή Μουσαλλά, Πάνω Πάφος
Hot spot με πανοραμική θέα της πόλης, που αξίζει να το επισκεφθείς την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Ο χώρος ανανεώθηκε πρόσφατα και λειτουργεί από το πρωί σερβίροντας καφέδες, brunch και lunch ενώ «μελετάνε» με χαρούμενη διάθεση κλασικές μεσογειακές γεύσεις και grill. Ενημερωμένη λίστα ποτών και cocktails.

Restomare


ΤΗΛ.26321333
Λιμάνι Λατσί, Latsi, Πάφος
Ίσως το ομορφότερο στέκι στο Λατσί. Με ιδιαίτερη διακόσμηση, ένας άνετος μεγάλος χώρος, το lounge bar restaurant, προσφέρει πιάτα της διεθνούς κουζίνας όπως πιάτα θαλασσινών, στέικ, ζυμαρικά και ριζότο, signature πιάτα αλλά και live cooking station με σούσι επιλογές. Από το μενού δεν λείπουν οι κοκτέιλ και aperitivo επιλογές. Τα ηνία κρατά ο σεφ Σταύρος Χαραλάμπους. Σίγουρο στέκι αν βρεθείτε στο Λατσί. Στο μενού θα βρείτε και επιλογές για τα παιδιά.

Honey


ΤΗΛ.26933330
Χάνι του Ιμπραήμ (πλησίον Δημοτικής Αγοράς Πάφου), Πάφος
Ένα εστιατόριο υψηλής αισθητικής που βρίσκεται στο αναπαλαιωμένο ιστορικό Χάνι του Ιμπραήμ, κοντά στη Δημοτική Αγορά της Πάφου. Ο χώρος συνδυάζει παραδοσιακές και μοντέρνες διακοσμητικές επιλογές, με εποχιακές προτάσεις πιάτων από γεύσεις τις Μεσογείου όπως σε ένα μικρό προσεγμένο μενού.

Chez Mamma Bistro


ΤΗΛ.99683757
Πυγμαλίωνος 3, Πάφος
Εστιατόριο που στεγάζεται στο boutique ξενοδοχείο Casa Mespilea στην Πάφο. Σε ένα όμορφο περιβάλλον που σε ταξιδεύει και μια περιποιημένη αυλή, ιδανική για τα καλοκαιρινά δείπνα, η κουζίνα του εστιατορίου βασίζεται σε μεσογειακές γεύσεις και το μενού αλλάζει ανά τακτά διαστήματα.

Immenso


ΤΗΛ.26522500
Amavi Hotel, Λεωφόρος Ποσειδώνος 22, Πάφος
Ένα εστιατόριο που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Amavi στην Πάφο και προσφέρει εξαιρετική ασιατική εμπειρία στον τελευταίο όροφο με καταπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Το μενού του επικεντρώνεται σε αυθεντικές, αγαπημένες, ασιατικές γεύσεις διά χειρός του κορυφαίου, βραβευμένου με αστέρι Michelin, chef Theodor Falser. Με πιάτα à la carte όπως sushi, sashimi και nigiri, το μέρος είναι ιδανικό για ρομαντικά δείπνα κάτω από τα αστέρια ή για ένα χαλαρό δείπνο με φίλους και θέα από ψηλά.

Mediterraneo


ΤΗΛ.26885000
Λεωφ. Ποσειδώνος, Ξενοδοχείο Annabelle, Πάφος
Κομψό εστιατόριο με χαλαρή ατμόσφαιρα al fresco που έχει ως βάση την ιταλική κουζίνα στο ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο. Εδώ θα απολαύσετε νόστιμα πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα όπως carpaccio, πιάτα με βάση τα ζυμαρικά, ριζότο, αλλά και αρκετές κρεατικές και θαλασσινές επιλογές. Καλή και επιλεκτική λίστα κρασιών.

Porto Antico


ΤΗΛ.26221900
Θρονί της Παναγιάς 9, Πέγεια, Πάφος
Cozy χώρος με θέα τη θάλασσα, κοντά στο ξενοδοχείο Corallia Beach hotel. Σε ένα παλιό πετρόκτιστο ανακαινισμένο κτήριο και εσωτερική μίνιμαλ διακόσμηση, έτσι ώστε να μην κουράζει το μάτι και να μην αποσπά την προσοχή από την υπέροχη θέα. Το μενού στηρίζεται στις διεθνείς γεύσεις. Σαλάτες, μπαμπάτσικες μπριζόλες, θαλασσινά, ζυμαρικά είναι μερικές επιλογές που μπορείτε να βρείτε. Καλοστημένα πιάτα.

Oniro by the Sea


ΤΗΛ.99372255
Γλυκού Νερού, Πέγεια
Ανοικτός χώρος με καλοκαιρινή αύρα και υπέροχη θέα όπου στο κάδρο των θαλασσινών σπηλιών μπαίνει κι ένα ναυάγιο πλοίου. Την ημέρα με σάντουιτς, σαλάτες, wraps, platters και πιάτο ημέρας, το βράδυ με νόστιμες καλοκαιρινές, μεσογειακές γεύσεις που ανανεώνονται και ωραία cocktails.