ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα

WIZ TEAM

Παραστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, cinema, η εβδομάδα που ήρθε έφερε εξαιρετικές προτάσεις για έξοδο. Το Wiz διάλεξε κάποιες και σας τις προτείνει.

Adieu les cons στο Rio Λεμεσού

Η Κινηματογραφική Λέσχη Λεμεσού, μετά από ένα διάστημα αναγκαστικής διακοπής λόγω της πανδημίας, επαναρχίζει τις τακτικές προβολές της την Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022.

Σε συνεργασία με την Αλιάνς Φρανσαίζ Λεμεσού και μέσα στο πλαίσιο του Μήνα Γαλλοφωνίας, θα παρουσιάσει την πολυβραβευμένη γαλλική ταινία του Albert Dupontel, "Adieu les cons", γνωστή και με τον αγγλικό τίτλο "Bye Bye Morons". 7 Βραβεία Σεζάρ (μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερου Σεναρίου) και 2.000.000 εισιτήρια στη Γαλλία εν καιρώ πανδημίας (και περιορισμένης χωρητικότητας).

Ο πολυτάλαντος Albert Dupontel με μια ταινία που είναι σχεδόν προσωπική του υπόθεση: υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, υποδύεται έναν από τους δύο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες που πλαισιώνουν την ηρωίδα Virginie Efira, η οποία αποφασίζει να ακολουθήσει τα χνάρια του γιου της, που είχε αναγκαστεί να δώσει για υιοθεσία όταν είχε μείνει έγκυος στην εφηβεία της.

Info
Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022
Ρίο 3, 20.15
Ελλάδος 125, Λεμεσός

«Ο Καραγκιόζης Γιατρός» πάει στο καφενείο 7 Κλειδιά



Το Καφενείο 7 Κλειδιά παρουσιάζει το «Θέατρο Σκιών Λένας Σπανού» και την παράσταση «Ο Καραγκιόζης Γιατρός»!

Ο αγαπητός σε όλους -μικρούς και μεγάλους- ήρωας ντύνεται αυτή τη φορά… γιατρός και απολαμβάνει ένα νέο επάγγελμα! Θα καταφέρει άραγε να τους γιατρέψει όλους;

Σας προσκαλούμε στο Καφενείο 7 Κλειδιά σε μία παράσταση για όλη την οικογένεια με καυστική πολιτική σάτιρα για μεγάλους! Μην την χάσετε!

Κείμενο: Λένας Σπανού
Χορηγός: Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού

Info
Τρίτη 15 - Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022
Καφενείο 7 Κλειδιά, 19.30
Τρικούπη 92Ε, Λευκωσία , Λευκωσία
Διάρκεια παράστασης: 45΄
Είσοδος Ελεύθερη
Κρατήσεις 22103857

«Εγώ, η Ελένη Παπαδάκη» στο Μαρκίδειο Πάφου

Το θέατρο Ανεμώνα εγκαινιάζει την καινούργια χρονιά 2022 με το βιογραφικό έργο της Ιρένε Μαραντέι για τη ζωή και το έργο της εμβληματικής ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη “Εγώ, η Ελένη Παπαδάκη”. Το έργο ανεβαίνει σε Σκηνοθεσία Αντρέα Τηλεμάχου. Είναι ένα έργο που παρά τη θεατρική του μορφή, βασίζεται εξ’ ολοκλήρου σε ενδελεχή έρευνα της συγγραφέως κάθε διαθέσιμου στοιχείου για τη ζωή και το έργο της μεγαλύτερης Ελληνίδας ηθοποιού του μεσοπολέμου. Όλα τα υπάρχοντα στοιχεία κάτω από το μικροσκόπιο της Μαραντέι, μαζί με όλη της την εμπειρία στη συγγραφή βιογραφιών για το θέατρο, οδήγησαν σε αυτό το σημαντικό έργο με προοπτική να φωτίσει όσο το δυνατόν περισσότερες πλευρές της και να βγάλει από τη σχετική λήθη αυτήν που, αν είχε ζήσει, θα είχε δικαιωματικά τη θέση της μεγαλύτερης Ελληνίδας ηθοποιού του 20ου αιώνα αφού κατά τη διάρκεια της καριέρας της – καθηλωμένοι – απλοί θεατές, ειδήμονες και αντίζηλοι, θαύμαζαν την τέχνη της στον υπέρτατο βαθμό. Με φόντο οδυνηρές για την Ελλάδα περιόδους- Κατοχή και Δεκεμβριανά-το έργο παρακολουθεί και ταυτίζεται με τον συνεχή αγώνα της Ελένης Παπαδάκη να παραμείνει συνεπής στις αρχές της στωικότητας της παρά την αποθάρρυνση, τον φθόνο και όλο τον ανηλεή πόλεμο που δέχθηκε. Σκοπός, να ζωντανέψει στους θεατές εκείνη η ιδιαίτερη γυναίκα και χαρισματική καλλιτέχνις που κυριάρχησε στην ελληνική σκηνή τα δίσεκτα χρόνια του πολέμου και της κατοχής, μια πληθωρική και αντισυμβατική προσωπικότητα με τις αρετές και τα ελαττώματα της, που-γι’ αυτό δεν χωράει αμφιβολία-αξίζει να της αφιερωθεί ένα θεατρικό έργο!

Το έργο ανεβαίνει σε Σκηνοθεσία Αντρέα Τηλεμάχου, Σκηνικά-Κοστούμια Σόσε Εσκιτζιάν, Φωτισμούς Βασίλη Πετεινάρη, Video art της Άννας Φωτιάδου, Μουσική επιμέλεια Αντρέα Τηλεμάχου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Μιχαήλ, Αστέρω Κυπριανού, Γιάννα Λευκάτη, Μαρία Φιακά, Νικόλας Πέτρου, Σταύρος Πατσιάς, Ηλίας Ανδρέου, Τώνης Ιακωβίδης και ο Μαρίνος Ξενοφώντος. Συμμετέχουν: Χρύσα Συμεού, Χρυστάλλα Γεωργίου, Μιχάλης Ασκός.

Ευχαριστίες στον κο Βαρνάβα Κυριαζή για την οπτικογραφημένη συμμετοχή. Βοηθοί σκηνογράφου-ενδυματολόγου: Μόνικα Χατζηβασιλείου, Άννη Βασιλείου. Μακιγιάζ: Γιώτα Τσιολάκκη, Φωτογραφίες: Παντελής Χατζημηνάς.

Info
Τρίτη 15 Μαρτίου 2022
Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 20.00
Ανδρέα Γερούδη 27, Πάφος
Εισιτήρια €15/€12
Κρατήσεις 70007721
Προπώληση Soldoutticketbox

«Θάβοντας τον αδερφό μου στο πεζοδρόμιο» στις Αποθήκες ΘΟΚ

Οι Δράσεις 2021-2022: «Νέ@ σε έρημο νησί» παρουσιάζουν στο Θέατρο Αποθήκες τη δεύτερη προγραμματισμένη παραγωγή τους για αυτή τη θεατρική περίοδο. Πρόκειται για το δυνατό έργο Θάβοντας τον αδερφό μου στο πεζοδρόμιο του Τζακ Θορν, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραούλη και μετάφραση-δραματουργία Ελένης Μολέσκη, το οποίο μας αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού στην πρώιμη εφηβεία του, του Τομ, που πενθεί το χαμό του Λουκ, του μεγάλου του αδερφού, με έναν τρόπο διαφορετικό απ’ ό,τι συνηθίζεται: αποφασίζει να κατασκηνώσει σε μια κακόφημη γειτονιά και επιμένει να τον θάψει στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του. Η πόλη παίρνει σουρεαλιστικές διαστάσεις στο μυαλό του Τομ, ενώ ο ίδιος κάνει, σχεδόν ακίνητος, ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Τι θα ανακαλύψει για τον εαυτό του, τους άλλους και τη ζωή όσο βρίσκεται εκεί;

Γραμμένο το 2008 στο πλαίσιο του φεστιβάλ National Theatre Connections το Θάβοντας τον αδερφό μου στο πεζοδρόμιο μιλά για δύσκολα θέματα με τα πιο ζωντανά χρώματα. Ο συγγραφέας ιχνηλατεί μέσα από τη γραφή του τα δύσβατα μονοπάτια της ζωής ενός νέου και ρίχνει φως σε θέματα όπως η σεξουαλικότητα, η αποδοχή του διαφορετικού, η συγχώρεση, η αυτοχειρία, ο ρόλος της οικογένειας.

Ο Γιάννης Καραούλης έχει αναλάβει να παρουσιάσει μια πολύχρωμη, ηλεκτρισμένη παράσταση, μια ιστορία για τις περιπέτειες, τις απογοητεύσεις αλλά και τις άγριες χαρές που κρύβει ο κόσμος των εφήβων, με πολλή μουσική, ζωντάνια και φρεσκάδα.

Ταυτότητα παράστασης
Μετάφραση-Δραματουργία: Ελένη Μολέσκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Καραούλης
Σκηνικά-Κοστούμια: Ελένη Ιωάννου
Μουσική: Αντώνης Χατζηαντώνης
Κίνηση-Χορογραφία: Παναγιώτης Τοφή
Σχεδιασμός φωτισμών: Γεώργιος Κουκουμάς
Βοηθός σκηνοθέτις: Ειρήνη Ανδρέου

Παίζουν: Στέλιος Καλλιστράτης, Γιάννης Μουστάκας, Άντονι Παπαμιχαήλ,
Αντρέας Πατσιάς, Αλέξανδρος Παυλίδης, Μαρία Χατζηχριστοδούλου

* Η παράσταση συνοδεύεται από εκπαιδευτικό υλικό και έκθεση.

Συστήνεται για άτομα άνω των 14 ετών.

Ιnfo
Tετάρτη 16 Μαρτίου 2022
Αποθήκες ΘΟΚ, 20.30
Κάμπου 29
Στρόβολος, Λευκωσία
Εισιτήρια €12 / €6
Προπώληση www.thoc.org.cy

«Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» στο θέατρο Διόνυσος

Το θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» ανεβάζει την ελληνική σουρεαλιστική κωμωδία του Άκη Δήμου, «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου.

Ο διακεκριμένος Έλληνας συγγραφέας αναπροσαρμόζει το έργο, που γνώρισε την απόλυτη επιτυχία οπουδήποτε κι αν έχει παιχτεί, φρεσκάροντάς το και παράλληλα ψάχνοντας τη θέση του Έλληνα στον σύγχρονο χάρτη του κόσμου.

Περίληψη: Μέσα στον κόσμο των ραγδαίων αλλαγών, η Ιοκάστη Παπαδάμου εγκλωβισμένη μέσα στο αστικό της διαμέρισμα κινείται ανάμεσα στην τρέλα και την αφέλεια, προσπαθώντας να αγνοήσει επιδεικτικά οτιδήποτε θα μπορούσε να ταράξει την προσωπική της, υποτιθέμενη, ηρεμία. Η οικογενειακή συνάθροιση που οργανώνει στο σπίτι της θα μετατραπεί σε μια βραδιά εξομολογήσεων, καθώς η Ιοκάστη και οι συνδαιτυμόνες της θα προβούν σε μια σειρά προσωπικών αποκαλύψεων. Από το δείπνο παρελαύνουν μια πάπια με πετροκέρασα, ένας σύζυγος που ζωντανεύει, μια ζωντανή που όλοι νομίζουν ότι είναι πεθαμένη, ένας από μηχανής αλλοδαπός «μπάτλερ», ένας εραστής με πολιτικές φιλοδοξίες, μια μαγείρισσα που θέλει να γίνει μάνα και ένας οργανοπαίκτης που βρίσκει παρηγοριά στα πλήκτρα του πιάνου του και όχι μόνο.

Μέσα από τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους και τον καταιγιστικό ρυθμό της παράστασης, αποκαλύπτονται άνθρωποι που δεν έχουν καμία πραγματική επικοινωνία μεταξύ τους, που δεν νοιάζονται στ’ αλήθεια ο ένας για τον άλλο· μια αποσαθρωμένη ζωή, χωρίς κανένα βάθος, που επικεντρώνεται στην κοσμικότητα, στους τύπους, στα ανούσια και τα ανώδυνα. Ένα δείπνο, στο οποίο, εν τέλει, δεν βλέπουμε κανένα να τρώει, γιατί πολύ απλά ο καθένας αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται. Τι είναι η οικογένεια μας; Τι είναι η δουλειά μας και ποια η σχέση με τους γύρω μας; Ποιοι είμαστε και ποια είναι η θέση μας τελικά στον σύγχρονο χάρτη του κόσμου;

Το έργο τιμήθηκε από το κοινό με το βραβείο Αθηνοράματος 2009 ως το καλύτερο νεοελληνικό έργο.

Συντελεστές:
Κείμενο: Άκης Δήμου
Σκηνοθεσία: Κώστας Σιλβέστρος
Σκηνικά/Κοστούμια: Θέλμα Κασουλίδου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Λάζογλου
Μουσική σύνθεση: Άντρια Μαρία Κουννά
Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Μανώλης Μιχαηλίδης, Έρικα Μπεγέτη, Ανδρέας Κουτσόφτας, Πολυξένη Σάββα, Χρήστος Γιάγκου, Άγκελος Χ΄Μιχαήλ, Μαριάννα Σάντη

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»: Χρήστος Γιάγκου

Info
Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022
Θέατρο Διόνυσος, 20.30
Διαγόρου 29 Λευκωσία
Εισιτήρια €15/€12
Προπώληση www.soldoutticketbox.com
Πληροφορίες 22818999 & 99621845

«Ο Φιλάργυρος» στο Ριάλτο

Την πασίγνωστη κωμωδία του Μολιέρου «Ο Φιλάργυρος» ανεβάζει η Κεντρική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Μαριάννας Καυκαρίδου.

Βασικός ήρωας του έργου, είναι ο τσιγκούνης Αρπαγκόν, ο οποίος ζει μονίμως με το φόβο ότι θα του κλέψουν την περιουσία. Μόνη του χαρά η καταμέτρηση των κρυμμένων λιρών του, ο δανεισμός χρημάτων με εξωφρενικό τόκο και οι κερδοφόροι γάμοι που σχεδιάζει για τα παιδιά του, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις δικές τους επιθυμίες. Τα πράγματα περιπλέκονται και παίρνουν απρόβλεπτη τροπή, όταν ο αυταρχικός πατέρας αποφασίζει να παντρευτεί την όμορφη Μαριάννα, με την οποία είναι ερωτευμένος ο γιος του Κλεάνθης. Και επειδή στον έρωτα και στον πόλεμο τα πάντα επιτρέπονται, οι ερωτευμένοι νέοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να υπερασπιστούν αυτό που προστάζει η καρδιά τους.

Με την πεποίθηση ότι μια κωμωδία πρέπει να διασκεδάζει, αλλά και να βελτιώνει τον άνθρωπο, ο Μολιέρος έχει ως στόχο στα έργα του την σκιαγράφηση της ανθρώπινης φύσης, πλάθοντας τύπους σύνθετους, ικανούς να ξεπεράσουν την εποχή τους. Εστιάζοντας σε ένα χαρακτηριστικό έμμονο τους πάθος, το οποίο συγκρούεται με άλλα στοιχεία του χαρακτήρα τους, δημιουργεί ήρωες με εμβέλεια οικουμενική. Τέτοιος είναι και ο Αρπαγκόν στο «Φιλάργυρο», όνομα που προέρχεται από το λατινικό harpago, που σημαίνει γάντζος. Ο Αρπαγκόν είναι τσιγκούνης αλλά και ερωτευμένος και το υπερβολικό του πάθος για το χρήμα συγκρούεται με την πολύ ανθρώπινη ανάγκη για αναγνώριση, σεβασμό και στοργή.

Η παράσταση του Σατιρικού θεάτρου είναι τοποθετημένη στην εποχή που γράφτηκε το έργο αλλά με πολύπλευρους παραλληλισμούς και αναγωγές στο σήμερα, σε διαχρονικά θέματα όπως η ηθική, η εξουσία, η πίστη κι ο έρωτας. Μέσα από ένα παιγνιώδες δρώμενο, διανθισμένο με μουσική και τραγούδια, γεμάτο αντροπές, εκπλήξεις και επίκαιρο χιούμορ, σατιρίζονται οι αιώνιες κακίες της ανεξάντλητης ανθρώπινης φύσης: η εξουσία του πλούτου και η απληστία, οι κοινωνικές διακρίσεις, η αλαζονεία, η διαφθορά και η υποκρισία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Διασκευή/Σκηνοθεσία: Μαριάννα Καυκαρίδου, Σκηνικά/Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής
Μουσική: Γιώργος Κολιάς, Χορογραφίες: Εύα Παπαγεωργοπούλου, Κίνηση/Σκηνική Μάχη: Αντρέι Κρουπά, Σχεδιασμός Φωτισμού: Βικέντιος Χριστιανίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαριαλένα Παπαδοπούλου, Βοηθός Σκηνογράφου: Μικαέλλα Κάσινου, Μake up: Στέφανη Παναγή
ΔΙΑΝΟΜΗ: Βασίλης Μιχαήλ (Αρπαγκόν), Χριστιάνα Αρτεμίου (Φροσύνη), Σπύρος Γεωργίου (Ανσέλμ), Ηρόδοτος Μιλτιάδους (Ιάκωβος) Ανδρέας Ρόζου (Κλεάνθης), Χάρης Αριστείδου (Βαλέριος), Άντρη Αγγελίδου (Μαριάννα), Γεωργία Νικολάου (Λίζα), Νικόλας Κουρουζίδης (Σαΐτας - Αστυνόμος), Γιώργος Αχιλλέως (Σίμος - Λιανός)

Info
Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022
Ριάλτο, 20.30
Ανδρέα Δρουσιώτη 19
Πλατεία Ηρώων Λεμεσός
Εισιτήρια €15/€12
Προπώληση
Κρατήσεις 22312940 – 22421609

«Ζωντανή Ζωγραφιά: Ένα Πορτρέτο της Μόνα Λίζα» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

 

Σκηνοθετημένο αναλόγιο των φανταστικών διαλόγων μεταξύ του Λεονάρντο ντα Βίντσι και της Λέιντι Τζοκόντα

Η Alpha Square και η Λεβέντειος Πινακοθήκη συνεργάζονται για άλλη μια φορά, με αφορμή τα όγδοα γενέθλια της Πινακοθήκης. Το θεατρικό έργο του Jules Tasca «Ζωντανή Ζωγραφιά: Ένα Πορτρέτο της Μόνα Λίζα» θα παρουσιαστεί ως σκηνοθετημένο αναλόγιο στην Αγγλική γλώσσα, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Αραούζου.

Είναι παιδαριώδης. Είναι ώριμη για την ηλικία της. Είναι ζωηρή αλλά και υπάκουη. Είναι έξυπνη. Είναι αφελής. Είναι δεκάδες άλλες αντιθέσεις. Είναι η διάσημη Μόνα Λίζα. Και στο ζωγράφο της, Λεονάρντο, έχει ανατεθεί να συλλάβει όλες τις όψεις της νεαρής κοπέλας. Ένα δράμα «θεώρησης» των τριών χρόνων που πήρε στον κορυφαίο ντα Βίντσι να ζωγραφίσει το παγκόσμιο αριστούργημά του. Εκείνη θέλει να την απαθανατίσει ο πιο διάσημος ζωγράφος της Ευρώπης. Εκείνος έχει προσωπικούς λόγους για να κρατήσει το πορτρέτο αντί να το παραχωρήσει στον Φραντσέσκο Τζοκόντα, ο οποίος του είχε αναθέσει το πορτρέτο της γυναίκας του. Ο Λεονάρντο και η Λίζα συζητούν και διαπληκτίζονται αλλά ταυτόχρονα φανερώνουν τις ψυχές τους ο ένας στον άλλον. Καλλιτέχνης και μοντέλο αποκτούν μια αίσθηση ανώτερης συντροφικότητας.

Η Χριστίνα Μαρούχου και ο Ανδρέας Αραούζος θα διαβάσουν τους δύο ρόλους για περιορισμένο αριθμό σκηνοθετημένων αναλογίων στην Λεβέντειο Πινακοθήκη. Το αναλόγιο θα παρουσιαστεί και στην Λεμεσό, στο πλαίσιο του FlashArt@Rialto τον Απρίλιο.

Διάρκεια: 85 λεπτά. Στην Αγγλική.

Ιnfo
Παρασκευή 18- Κυριακή 20 Μαρτίου 2022
Λεβέντειος Πινακοθήκη, 20.30
Αν. Λεβέντη 5, Λευκωσία
Eισιτήρια €10
Προπώληση tickethour.com.cy
Πληροφορίες 77777040
ACS Courier

«Η πόρνη από πάνω» στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσία

Δέκα χρόνια τώρα, ο αριστουργηματικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη “Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ”, με την εξαιρετική Κατερίνα Διδασκάλου, ενθουσιάζει και συγκινεί το κοινό που αγαπά το καλό θέατρο. Δέκα χρόνια τώρα, τα σημαντικά μηνύματα του έργου περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ, την συγκίνηση, ένα καταπληκτικό, βαθιά ανθρώπινο κείμενο και μια συγκλονιστική ερμηνεία. Η προδοσία, η απόρριψη, η βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και ταυτόχρονα ο έρωτας, η δύναμη που βρίσκει κανείς μέσα του ακόμη και στις δυσκολίες και η επιδίωξη για την χαρά της ζωής ξετυλίγονται συναρπαστικά μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας που μέσα από τον δύσκολο γάμο της έχασε πολλά, κέρδισε όμως τον εαυτό της.

Το έργο
Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε…..
Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

Συντελεστές
Κείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης
Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μηνάς Μινατσής
Κοστούμια: Δημήτρης Ανδριανός
Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Ρουμπής
Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία: Αγλαΐα Παγώνα
Οργάνωση Περιοδείας: Αλέξανδρος Πιτόσογλου
Παραγωγή: Erofili Productions

Info
Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30
Μουσείου 6 Λευκωσία
Εισιτήρια €25/€20/€18
Προπώληση www.SoldoutTicketbox.com 

«Πλούσια Τέχνη σε δύσκολους καιρούς» στην Isnotgallery

Η Isnotgallery παρουσιάζει τη 14η έκδοση της ομαδικής έκθεσης θεσμού «ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΕΧΝΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ».

Ένας θεσμός του οποίου η ονομασία μεταλλάζεται για να ταιριάζει κάθε φορά στις εκάστοτε κοινωνικές περιστάσεις. Σκοπός της έκθεσης είναι η παρουσίαση επιλεγμένων σύγχρονων Έργων Τέχνης από καταξιωμένους και νέους καλλιτέχνες, με ανώτατη τιμή πώλησης τα 500 ευρώ, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στον καθένα από εμάς την ευκαιρία να αποκτήσει στις δύσκολες εποχές που ζούμε ένα έργο τέχνης.

Info
Εγκαίνια: Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022
Isnotgallery contemporary space, 19:30
Διάρκεια έκθεσης 18 Μαρτίου - 15 Απριλίου 2022
Οδυσσέως 11,1017 Παλαιά Λευκωσία
Πληροφορίες art@isnotgallery.com, www.Isnotgallery.com, 99569498