ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα

WIZ TEAM

Θεατρικές παραστάσεις, δυνατές συναυλίες, φεστιβάλ, θερινό cinema η νέα εβδομάδα έκανε δυναμική είσοδο!  

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σάκης Ρουβάς στο My mall Limassol

Το MY MALL LIMASSOL παρουσιάζει τον ένα και μονεδικό Σάκη Ρουβά ο οποίος θα χαρίσει στο κοινό μια μοναδική βραδιά στο πλαίσιο του MyFestival που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης του.

Info
Τρίτη 5 Ιουλίου 2022
My Mall Limassol, 20.00
Φρανγκλίνου Ρουζβελτ, 285
Λεμεσός
Πληροφορίες 25343777

Φεστιβάλ ΕΔΟΝ στην Πύλη Αμμοχώστου

Η Κεντρική Σκηνή, θα φιλοξενήσει και πάλι, τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού και του κυπριακού στερεώματος. Το πρόγραμμα θα ξεκινά με κυπριακά και ξένα σχήματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις μεγάλες συναυλίες.

Την Τρίτη 6 Ιουλίου στην Σκηνή ανεβαίνουν οι Πυξ Λαξ, ακολουθεί Τετάρτη 7 Ιουλίου ο Βασίλης Παπακωνσνταντίνου και το φεστιβάλ κλείνει με Διονύση Τσακνή, Μίλτο Πασχαλίδη, Γιάννη Κότσιρα και Κίτρινα ποδήλατα σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ιnfo
Tετάρτη 6-Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022
Πύλη Αμμοχώστου, 19.00
Αθηνάς Λευκωσία
Τιμή προπώλησης 3 νύχτες €20 Στην είσοδο €25, ανα ημέρα €15
Είσοδος για 1 νύχτα - €15
Προπώληση www.soldoutticketbox.com 

AglanJazz στο Σκαλί

Το μεγαλύτερο ετήσιο Φεστιβάλ Τζαζ, το AglanJazz,παρουσιάζεται για 17η χρονιά από το Δήμο Αγλαντζιάς, στο Πολιτιστικό Κέντρο «το σκαλί».

Το φετινό line-up είναι δυνατό και πλούσιο, με τη συμμετοχή σχημάτων και μουσικών από Αυστρία, Γαλλία, Ελλάδα, Κύπρο και Λουξεμβούργο.

Η Αγλαντζιά θα γίνει Jazz για δυο μέρες!

Ακολουθεί το πρόγραμμα του AglanJazz 2022.

Τετάρτη 6.7

20:30
Ελλάδα/Greece

21:30
Κύπρος/Cyprus

22:30
Αυστρία/Austria

Πέμπτη 7.7

20:30
Γαλλία/France

21:30
Λουξεμβούργο/Luxembourg

22:30
Κύπρος/Cyprus

Ιnfo
Τετάρτη 6- Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
Πολιτιστικό "Το Σκαλί", 20.30
Αγλαντζιά Λευκωσία
Εισιτήρια €5
Προπώληση Tickethour.com

Γ. Πλούταρχος, Γ. Κακοσαίος & Κ. Κακοσαίου στο My mall Limassol

Το MY MALL LIMASSOL παρουσιάζει τον Γιάννης Πλούταρχο τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα Κακοσαίου σε μια μοναδική βραδιά στον χώρο στάθμευσης του η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του MyFestival.

Info
Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
My Mall Limassol, 20.00
Φρανγκλίνου Ρουζβελτ, 285
Λεμεσός
Πληροφορίες 25343777

ΘΕΑΤΡΟ

«Συμπέθεροι από το Μπάκιγχαμ» στο Αμφιθέατρο Δρομολαξιάς

Η θεατρική κωμωδία του Καλοκαιριού. Το ερωτικό ειδύλλιο της μοναχοκόρης ενος νεόπλουτου ζεύγους Ελληνοκυπρίων, η σοκαριστική γνωριμία με τους Συμπεθέρους και η ξεκαρδιστική πλοκή του έργου υπόσχονται ανατροπές και μπόλικο γέλιο στους θεατές. Η σκηνοθεσία και η διασκευή των κειμένων της παράστασης θα φέρουν την σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη.

Info
Δευτέρα 4- Τρίτη 5 Ιουλίου 2019
Αμφιθέατρο Δήμου Δρομολαξιάς, 21.00
Δημοσθένη Σεβέρη
Δρομολαξιά, Λάρνακα
Eισιτήρια €15
Κρατήσεις 70001910
Προπώληση www.soldoutticketbox.com/ 

«Ο κουρέας της Σεβίλλης»

«Ο κουρέας της Σεβίλλης» του Μπομαρσέ, με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.

Η Σοφία Σπυράτου έστησε φέτος μία παράσταση κωμική, φασαριόζικη και ονειροπόλα, ενσωματώνοντας σύγχρονα στοιχεία και ταξιδεύοντας το θεατή μέσα από την καινούρια μετάφραση- διασκευή της Λουίζας Μητσάκου, με μία γλώσσα σημερινή. H μουσική της παράστασης, από τα γνωστά σε όλους θέματα του Ροσίνι έως τις πρωτότυπες μελωδίες του Μιλτιάδη Παπαστάμου συγκινούν και τονίζουν το μουσικό χαρακτήρα της παράστασης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια του Μανόλη Παντελιδάκη εντυπωσιάζουν ισορροπώντας ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο.

Το ρόλο του Φίγκαρο αναλαμβάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα ερμηνεύσει και την περίφημη άρια του Ροσίνι ελαφριά πειραγμένη. Στο ρόλο του Ντοτόρε Μπαρτόλο ο Φάνης Μουρατίδης. Ο δεκαεπταμελής θίασος αποτελείται από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, μουσικούς καθώς και ζωντανή ορχήστρα.

Info
Tετάρτη 6 Ιουλίου 2022
Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00
Αγίου Γεωργίου 15 Λάρνακα

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00
Λόρδου Βύρωνα, Λεμεσός

Προπώληση www.tickethour.com.cy 
Καταστήματα ACS COURIER

Η Μήδεια του Μποστ στο ανοικτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Θέατρο Αντίλογος προτείνει για το φετινό καλοκαίρι την καυστική κωμωδία του Μποστ ΜΗΔΕΙΑ σε σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Κώστα Σιλβέστρου. Μια φρέσκια πρόταση, που κύριο στόχο έχει μέσα από την σάτιρα να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της εποχής και της πατρίδας μας αλλά και να χαρίσει άφθονο γέλιο, που τόσο πολύ έχουμε όλοι ανάγκη σήμερα.

Όπως ο ίδιος ο Μποστ αναφέρει: «Πρόκειται για ένα έργο που επικρίνει τους επικριτάς, προβληματίζει τους κριτάς και ελευθερώνει τους θεατάς». Μια παράσταση του θεάτρου Αντίλογος, που έχει σαν κύριο στόχο μέσα από την σάτιρα να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της εποχής και της πατρίδας μας και να χαρίσει άφθονο γέλιο, που τόσο πολύ έχουμε όλοι ανάγκη σήμερα.

Info
Τετάρτη 6- Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022
Ανοικτό Αμφιθέατρο Κεντρικά Πανεπιστημίου Κύπρου, 21.00
Λεωφόρος Καλλιπόλεως 75
Λευκωσία
Εισιτήρια €10/€13
Κρατήσεις 99251331
Προπώληση Soldoutticketbox

«Οιδίπους Τύραννος» στο Koύριο

Συνεχίζοντας την παράδοση παρουσίασης έργων από το αρχαίο ελληνικό δραματολόγιο, ο ΘΟΚ ανεβάζει την κορυφαία τραγωδία του Σοφοκλή Οιδίπους Τύραννος, ένα από τα πιο πολυπαιγμένα και αγαπητά στο θεατρόφιλο κοινό δείγματα του αρχαιοελληνικού πνεύματος.

Το κατά πολλούς σημαντικότερο έργο της αρχαιότητας, κληρονομιά πολύτιμη και θησαυρός του παγκόσμιου πολιτισμού, ασκεί μέχρι και σήμερα ακατανίκητη γοητεία με την άφταστη ποιητικότητά του, την υψηλή τεχνική και το βαθύ περιεχόμενό του.

Ιnfo
Παρασκευή 8- Σάββατο 9 Ιουλίου 2022
Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 21.00
Επισκοπή Λεμεσός
Εισιτήρια €17 / €8
Προπώληση www.thoc.org.cy 
Τηλέφωνο 77772717

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

«Και στις καλύτερες οικογένειες» στο Έρμα

Η Λουζμίλα και η Πέτα είναι δύο αδερφές που εργάζονται ως υπηρέτριες σε αριστοκρατικές οικογένειες. Οι δύο αδερφές θεωρούνται σχεδόν μέρος των οικογενειών... αλλά ίσως όχι για κάποιους. Μια μέρα τα μυστικά αποκαλύπτονται καθώς οι οικογένειες συγκεντρώνονται σε γιορτή.

Διάρκεια: 99’
Πρωταγωνιστούν: Γκράσια Ολάγιο, Τατιάνα Αστένγκο, Ζέλι Ρεατεκούι

Info
Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022
Ερμα, 19.45
Έκτορως 43 Λευκωσία
Κρατήσεις 22346770
vivliopwleioerma@gmail.com