ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 μαγικές βραδιές ατμοσφαιρικού cinema με φόντο την θάλασσα

WIZ TEAM

Καλοκαίρι χωρίς θερινό σινεμά δεν νοείται! Τα τελευταία χρόνια το εν λόγω είδος ψυχαγωγίας έχει αναβιώσει και έχει γίνει πολύ δημοφιλές και στην Κύπρο, μιας και το κοινό το έχει τιμήσει δεόντως. Τα θερινά σινεμά στις πόλεις είναι αδιαμφησβήτητα μια υπέροχη ιδέα εξόδου για τις καλοκαιρινές βραδιές μας, τα θερινά σινεμά δίπλα από την θάλασσα δε, αποδεικνύονται μια αξέχαστη εμπειρία.

Για τους λάτρεις του παραθαλάσσιου σινεμά έχουμε πολύ ευχάριστα νέα μιας και θα έχουν την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να ζήσουν μια ανεπανάληπτες κινηματογραφικές στιγμές, καθώς η Μαρίνα Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τη Starlit Screens, μετατρέπει το Event Plaza σε ένα σύγχρονο, άνετο και άκρως ατμοσφαιρικό θερινό σινεμά, προσφέροντας εννέα μαγικές βραδιές με αγαπημένες ταινίες κάτω από τα αστέρια.

Από 18 Αυγούστου και για 9 νύχτες, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει γνωστές και ποιοτικές ταινίες σε δύο προβολές κάθε βράδυ, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με άνετα καθίσματα, υπερσύγχρονα μέσα προβολής με τέλεια εικόνα και ήχο, δίπλα στο γαλάζιο της μαρίνας.

Με περιορισμένες θέσεις – μόλις 80 ανά προβολή – η εξασφάλιση του εισιτηρίου είναι απαραίτητη και μπορείτε να το προμηθευτείτε και ηλεκτρονικά από εδώ. Και επειδή κινηματογράφος χωρίς ποπ κορν δεν γίνεται, στην τιμή του εισιτηρίου, το οποίο κοστίζει μόλις 12 ευρώ, περιλαμβάνεται ποπ κορν και νερό. Ενώ προσφέρεται και οικογενειακό πακέτο για τις παιδικές ταινίες, στην τιμή των 35 ευρώ, μαζί βέβαια με ποπ κορν και νερό ανά άτομο.

Πιο κάτω αναλυτικά οι ταινίες που θα προβληθούν κατά την διάρκεια του θερινού κινηματογράφου στη Μαρίνα:

18/08 Κυριακή: The French Dispatch

22/08 Πέμπτη: Eat, Pray, Love

23/08 Παρασκευή: Bohemian Rhapsody

24/08 Σάββατο: Before Sunrise

25/08 Κυριακή: Coco (Animation)

29/08 Πέμπτη: War Dogs

30/08 Παρασκευή: Dead Poet Society

31/08 Σάββατο: My Big Fat Greek Wedding 2

01/09 Κυριακή: Toy Story 1 (Animation)

Πρώτη προβολή στις 20:15 και δεύτερη στις 22:30 με εξαίρεση στις 22/8 & 23/8 όπου η δεύτερη προβολή θα είναι στις 22:45.