ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 πρωτότυπα events που θα πάμε τον Σεπτέμβρη

WIZ TEAM

Ο Σεπτέμβρης θεωρείται ένας μήνας μεταβατικός όπου προσπαθούμε με κάθε τρόπο να προσαρμοστούμε και πάλι στη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ο μόνος τρόπος να βρούμε τις ισορροπίες μας σε αυτόν τον άκρως απαιτητικό μήνα, είναι να γεμίσουμε  ιδιαίτερες εμπειρίες και να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες που έρχονται κατά ριπάς, συλλέγοντας πρωτότυπες στιγμές .

Το Wiz σάς προτείνει 9 πρωτότυπες εκδηλώσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Make friends & Bla Bla Language Exchange Nicosia

Ένα ιδιαίτερο event που μπορείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να μιλήσετε μαζί τους σε οποιαδήποτε γλώσσα και κάντε νέους φίλους.

Για τις εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε ιδιωτικό χώρο όπως μπαρ ή εστιατόριο, θα σας ζητηθεί να παραγγείλετε τουλάχιστον ένα ποτό ως ένδειξη σεβασμού προς τον οικοδεσπότη και την κοινότητά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Info
Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024
The Old Powerhouse chill Bar, 19.30
Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ

Tzielefos The River

Τώρα που η στάθμη στο ποτάμι είναι ιδιαίτερα χαμηλή ανοίγονται νέες διαδρομές που δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο παρελθόν.
Θα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να αφήσουμε όσο πιο μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα γίνεται .. αλλά θα φροντίσουμε να απολαύσετε το ταξιδι όσο ποτέ.

Σίγουρα θα χρειαστείτε δεύτερο ζευγάρι κάλτσες στο σακίδιο σας..

Info
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024
Γεφύρη Τζιελεφού, 10.00
Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ 

Sunset Sea Kayaking στην Ακτή Κυβερνήτη

Η ομάδα του Salonica View διοργανώνει απογευματινό Sea Kayaking στην Ακτή Κυβερνήτη(Governors beach).
Λίγα λόγια για την διαδρομή μας:
Θα μαζευτούμε στην Ακτή του Κυβερνήτη. Εκεί θα μας περιμένουν τα kayak μας με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (life jackets, Kayaks, κουπιά). Αφού ετοιμαστούμε και κάνουμε ένα μικρό μάθημα, θα ξεκινήσουμε να κωπηλατούμε. Ο όμορφος σχηματισμός του λευκού ασβεστόλιθου με τα καθαρά νερά και τη θαλάσσια ζωή κάνει το τέλειο σκηνικό για μια εμπειρία θαλάσσιου καγιάκ. Η ακτογραμμή που θα περάσουμε είναι μοναδική, τα απότομα βράχια που δημιούργησε η θάλασσα και η αλμύρα με το πέρασμα των αιώνων κάνει την περιπέτεια μας πιο μυστηριώδη και συναρπαστική.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://www.salonicaview.com/.../sunset-sea-kayaking-%CF..

Info
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024
Ακτή του κυβερνήτη, 17.30

 Η τέχνη του κόκκινου πηλού

Επιχορηγημένα εργαστήρια παραδοσιακής αγγειοπλαστικής κόκκινού πηλού στο χωρίο Κόρνος της επαρχείας Λάρνακας.

Info
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
Αγγειοπλαστών 2 Κόρνος Λάρνακα, 10.00
Είσοδος Ελεύθερη
Κρατήσεις 99040121.

Μεγάλος Περίπατος στον Πεδιαίο

Ελάτε μαζί μας σε μια περιβαλλοντική και πολιτιστική διαδρομή στον πεζοδρόμο του Πεδιαίου.

Ιnfo
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
Δημ. Κήπος Λευκωσίας, 17.00-19.00

 Kατασκήνωση- Πεζοπορία ΕΟΣ Λευκωσίας- Σταύρος της Ψώκας

Διαμονή στο κατασκηνωτικό χώρο του Σταυρού της Ψώκας, κόστος 2 ευρώ τη σκηνή την ημέρα, πληρωτέο την ημέρα άφιξης στο επαρχιακό σταθμό του Τμήματος Δασών.
Ξενώνες τμήματος δασών 14 ευρώ το άτομο το βράδι (Κοντά υπάρχουν 5 ξενώνες των 2 ατόμων και ένας των 5 ατόμων. Για πληροφορίες κρατήσεις στους ξενώνες: 99640374, 99638197)

Info
Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024
Σταυρός της Ψώκας, 16.00
Πληροφορίες ΕΔΩ

Οδοιπορικό:  Κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα- Μπελαπάις- Κερύνεια

Η ομάδα του Salonica View, διοργανώνει οδοιπορικό στο θρυλικό κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα στον Πενταδάχτυλο, στο κατεχόμενο χωριό Μπέλαπαϊς και στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Λίγα λόγια για την επισκεψή μας:
Θα ξεκινήσουμε από τη Λευκωσία και θα κατευθυνθούμε προς το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου. Θα περάσουμε από το κατεχόμενό μας χωριό Μπογάζι μέχρι να φτάσουμε στον πρώτο μας προορισμό που είναι το Κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε για τον επόμενο μας προορισμό που είναι το Μπέλαπαϊς. Μετέπειτα, θα επιστρέψουμε στο λεωφορείο και θα κατευθυνθούμε προς την Κερύνεια για την επόμενή μας στάση. Εκεί θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση και στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο που οδηγεί στη Λευκωσία και στις ελεύθερες περιοχές.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://www.salonicaview.com/.../%CE%BA%CE%AC%CF%83%CF%84..

Info
Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024
Κερύνεια, 7.45
Πληροφορίες ΕΔΩ

Iππασία και κρασί στον Λυθροδόντα

Η ομάδα του Salonica View, διοργανώνει απογευματινή ιππασία στα ολοπράσινα λειβάδια του Λυθροδόντα , συνδυάζοντας τα με ένα ποτήρι κρασί.
Θέλοντας να γίνουμε ένα μαζί με την φύση , στις 15/09/24 στον Λυθροδόντα (θα σταλθεί η ακριβής τοποθεσία στους συμμετέχοντες), πάμε για ιππασία σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί σε όλους τους συμμετέχοντες ένα ποτήρι κρασί.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://www.salonicaview.com/.../sunset-horseback-riding..

Info
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024
Λυθροδόντας

MoonWalk 2024

Το MoonWalk 2024 - Rising Moon Edition σας προσκαλεί σε μια μαγική βραδιά δίπλα στη θάλασσα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024.

Φροντίστε να είστε δίπλα στο νερό ακριβώς στις 20:06 για να παρακολουθήσετε την ανατολή του φεγγαριού που κόβει την ανάσα. Είναι μια εμπειρία που δεν θα θέλετε να χάσετε!

Το MoonWalk 2024 είναι μια πολιτιστική εκδήλωση που λαμβάνει χώρα κατά μήκος ενός γραφικού παράκτιου πεζόδρομου στην Κύπρο, σχεδιασμένο για να γιορτάσει την ομορφιά της ανατολής του φεγγαριού και τον τοπικό πολιτισμό. Η εκδήλωση προσφέρει στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία περπάτημα σε μια έκταση 6 χιλιομέτρων δίπλα στη θάλασσα, όπου μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες όπως ζωντανή μουσική, παρατήρηση αστεριών μέσω τηλεσκοπίων, χορευτικά σόου και δοκιμάζοντας τοπικές λιχουδιές από κοντινά εστιατόρια και πάγκους με φαγητό.

Το MoonWalk 2024, με θέμα "Rising Moon Edition", θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024, με κορυφαία στιγμή την ανατολή του φεγγαριού στις 20:06. Η εκδήλωση δίνει έμφαση στη συμπερίληψη, καθώς ολόκληρος ο διάδρομος είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρία (ΑΜΕΑ). Δεν είναι απλώς ένας περίπατος, αλλά μια γιορτή της κοινότητας, του πολιτισμού και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, καθιστώντας την μια σημαντική πολιτιστική συγκέντρωση στην περιοχή.

Ιnfo
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
Άγιος Νικόλαος Παραλίμνι, 20.06-11.06
Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ