ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

9 σέξι μπαράκια που ενδείκνυνται για φλερτ

WIZ TEAM

Μπορεί οι εποχές να έχουν αλλάξει, μπορεί πολλοί από εμάς να προτιμάμε το φλερτ να γίνεται πλέον ως επί το πλείστον μέσα από τα social media, υπάρχουν όμως και στις μέρες μας οι παραδοσιακοί τύποι που επιμένουν στον παλιό κλασικό τρόπο. Εν έτει 2021 (προς 2022) υπάρχει αυτή η κατηγορία που θέλει να δει, να κεράσει, να μιλήσει και να γνωρίσει κάποιον ή κάποια από την αμεσότητα που παρέχει η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο. Μιας και το νησί μας είναι άκρως ερωτικό και διαθέτει πολλά μπαράκια για να πας και να φλερτάρεις με την ψυχή σου πίνοντας δροσερά ποτά, εμείς επιλέξαμε μερικά από αυτά και σου τα προτείνουμε.

LIEGE


ΤΗΛ.96410421
Ιφιγενείας 48, Στρόβολος
Σικάτο και πολυσυλλεκτικό από νωρίς για καφέ και σνακ, το βράδυ με cocktail στην μπάρα που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος bartender Βάκης Σταυρή. Με επιλεγμένη κάρτα κρασιών, καλή συλλογή από μπίρες και ξεχωριστά platters τυριών και αλλαντικών. Μία από τις καλύτερες προτάσεις για ποτό εκτός κέντρου.

THE OLD SOULS


Στασάνδρου 7, Λευκωσία
Kαθαρόαιμο bar στο κέντρο της πόλης. Industrial αισθητική, laid back ατμόσφαιρα, βολική μπάρα και νέος κόσμος που συναντά τις «παλιές ψυχές». Μια ενδιαφέρουσα πρόταση με φλερτ, ωραία κοκτέιλ, κρασί από ελληνικούς και κυπριακούς αμπελώνες, πλατό τυριών-αλλαντικών, hot dog για τσιμπολόγημα και ποτά μέχρι αργά. Καλές μουσικές με party διάθεση από τους τακτικά εναλλασσόμενους Djs και κόσμος που μεταφέρεται το καλοκαίρι στον γωνιακό πεζόδρομο. Από τα μέρη που συγκεντρώνουν κόσμο λόγω του στυλ τους.

HUGO


ΤΗΛ.22250035
Αγίου Νικολάου 59, Έγκωμη
Φιλικό και παρεΐστικο, με όνομα εμπνευσμένο από το οινικό κοκτέιλ. Ενημερωμένη λίστα κρασιών από τον κυπριακό και διεθνή αμπελώνα, με επιλογές στο ποτήρι από μικρούς παραγωγούς, νόστιμα κοκτέιλ, ποικιλία από spirits και μεγάλη μπάρα. Κάρτα μενού με εξαιρετικά μεσογειακά tapas, ενίοτε και με live. Περνάς καλά σε μια ζωντανή πιάτσα.

ΛΕΜΕΣΟΣ

MASON


ΤΗΛ.99287036
Ζιγκ Ζαγκ 10, Λεμεσός
Σε ένα παραδοσιακό σπίτι με εσωτερική αυλή στη παλιά πόλη . Ανοικτό από το μεσημέρι με καφέδες, σύντομα θα προσθέσει και διάφορα σνακ. Το βράδυ γίνεται πολυσύχναστο με ενδιαφέροντες θαμώνες, νεαρόκοσμο κυρίως, που προσθέτουν μια ξεχωριστή ζωντάνια, ενώ τα ποτά δίνουν και παίρνουν. Δυνατοί, local DJs καθορίζουν το μουσικό στίγμα με funky, house και deep-house και σε κάνουν να θέλεις να μείνεις όλη τη νύχτα.

DUSTY MUNKY


ΤΗΛ.96416066
Ανδρέα Δρουσιωτη 23Α, Λεμεσός
Στην ιδιαίτερη στοά της Πλατείας Ηρώων, με πιστό κοινό από την πρώτη μέρα. Industrial χώρος, μεγάλη μπάρα για ένα ποτό και πίσω αυλή το καλοκαίρι. Από το απόγευμα για καφέ και μπίρες, η διάθεση ανεβαίνει όσο περνάει η ώρα με νόστιμα signature κοκτέιλ. Χαλαρές παρέες και καλή μουσική, είναι από τα μέρη που γίνονται εύκολα στέκια.

BORDELLO BAR


ΤΗΛ.25341341
Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 6, Παλιά Λεμεσός
Πρόκειται για τη νέα πολυτελή πρόταση του ομίλου Βreeze, την οποία χαρακτηρίζει ο αισθησιασμός και η ρετρό αισθητική. Ο χαμηλός φωτισμός, η φιλοσοφία του χώρου, η εξαιρετική μουσική, επιλεγμένη κάρτα νόστιμων πιάτων σε συνδυασμό με το καλό κρασί και τα signature cocktails αποτελουν μια ολοκληρωμένη πρόταση βραδινής εξόδου.

ΛΑΡΝΑΚΑ

TROIS COCKTAIL BAR


ΤΗΛ.99899080
Watkins 6 Λάρνακα
Ατμοσφαιρική αυλή που βρίσκεται στα στενά σοκάκια της παλιάς Λάρνακας. Σε ένα περιποιημένο άνετο περιβάλλον, με πράσινες γωνίες, θα βρεθείτε και θα απολαύσετε δημιουργικά κοκτέιλ, signature και κλασικά, mocktails, μπίρες και κρασιά. Εκτός από τα κοκτέιλ, στο μενού θα βρείτε πιάτα to share από τη σύγχρονη κουζίνα.

OLD MARKET ST.


ΤΗΛ.94011011
Κλεάνθη Καλογερά 51, Λάρνακα
Καλόγουστο tapas bar στην αναγεννημένη Λαϊκή Γειτονιά. Δημιουργικά μικρά πιατάκια, mini burgers, hot dog, έμφαση στα υλικά. Ενδιαφέρουσα wine list με ελληνικά κυρίως κρασιά, sangria, αρκετές μπίρες και θαυμάσια cocktails. The PopUp Brunch κάθε Κυριακή μέχρι τις 15.00. Τραπεζάκια στον privé πεζόδρομο. Ιδανικό για ποτό το βράδυ, με ωραίες μουσικές ενίοτε και live.

ΠΑΦΟΣ

SOHO 79


ΤΗΛ.70007929
Πάφου Χρυσάνθου 79, Πάφος
Το cocktail bar της πόλης συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Εντυπωσιακός χώρος, κομψή μπάρα, με κλασικά και signature κοκτέιλ που ιντριγκάρουν τις αισθήσεις. Τραβά κόσμο και το sushi του. Sashimi, nigiri, διάφορα είδη rolls, σε bao buns, platters και σαλάτες. Μαζί με spirits και κρασιά. Θεματική βραδιά για το κρασί κάθε Πέμπτη σε συνεργασία με γνωστή κάβα. Ωραίες μουσικές, ενίοτε και live με groove funk, rock, swing αλλά και ελληνικά εναλλακτικά. Από τα μπαράκια που ξεχωρίζουν για την ατμόσφαιρα και το στυλ του.