ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγαπημένο bar restaurant της Λευκωσίας ανανέωσε το μενού του

WIZ TEAM

Ένα εστιατόριο που δεν επαναπαύεται, αφού η ομάδα του εισηγείται νέες επιλογές και προτάσεις που εμείς με τη σειρά μας απλά αγκαλιάζουμε. Μιλάμε για το Skinny Fox, το αγαπημένο εστιατόριο της πρωτεύουσας επί της οδού Μενάνδρου που ανανέωσε το μενού του με τις γαστρονομικές απολαύσεις του σεφ Στέφανου Ζαχαριάν και της ομάδας του να παίρνουν θετικά σχόλια.

Βλέποντας το μενού, στο οποίο είναι εμφανείς οι επιρροές από τις μεσογειακές και διεθνείς γεύσεις και κυριαρχούν οι διαλεγμένες πρώτες ύλες, πρώτη εντύπωση κάνει το seafood fondue με σος κάρι, coconut, πιπεριές Φλωρίνης, γαρίδες και χτένια. Το σολομό tartare με chilli μαγιονέζα, ανανά και emulsion αβοκάντου, και από την άλλη το tuna tataki με σουσάμι, σάλτσα γουασάμπι, ρύζι και γλασέ σόγιας είναι μερικές από τις επιλογές που σίγουρα θα είναι ψηλά στις προτιμήσεις των θαμώνων.

Από την άλλη στις main επιλογές μπορείτε να βρείτε παπαρδέλες με βασιλικό πέστο, μπουράτα, cherry ντομάτες, parsley pesto και pan nuts.

Η ανανέωση ήρθε και στην κατηγορία των γλυκών αφού αντί για τη σοκολατίνα πλέον μπορούμε να απολαμβάνουμε κρέπα με σοκολάτα πραλίνας και φουντούκια.

Από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και τις νέες επιλογές κοκτέιλ, οι οποίες, όπως χαρακτηριστικά μάς είπε ο Σωτήρης Φασουλής, πως η φιλοσοφία πίσω από αυτά είναι να εξυπηρετήσουν το κυπριακό κοινό προσφέροντάς του την αγαπημένη του γλυκόξινη γεύση. Θα βρούμε κοκτέιλ με infused earl grey τσάι, σπιτικά σιρόπια από λεβάντα, βιολέτα και ασπράδι αβγού.

INFO
Μενάνδρου 14, Λευκωσία
ΤΗΛ.22256070
Ωράριο: ΤΡΙ-ΠΑΡ 18.00-01.30, ΣΑΒ 12.00-01.30 & ΚΥΡ 12.00-16.30