ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγαπημένο εστιατόριο στην καρδιά της πρωτεύουσας ανανεώθηκε

WIZ TEAM

Ένα μοναδικά σχεδιασμένο εστιατόριο στην καρδιά της Λευκωσίας, που δεσπόζει στο ισόγειο του MAP Boutique Hotel, το Scale, επαναλειτουργεί ανανεωμένο και πιο νόστιμο από ποτέ.

Αν και αποτελεί μια από τις σχετικά πρόσφατες αφίξεις στην πρωτεύουσα, έχει αγαπηθεί από πολλούς γιατί μοιράζεται μαζί μας την ισορροπημένη φιλοσοφία του, μέσα από ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού.

Το εστιατόριο Scale προσφέρει σε κάθε επίσκεψη μία εμπειρία γεμάτη χαρακτήρα, στυλ, και προπαντός γεύση αφού εστιάζει στο γεγονός ότι προσελκύει κάθε γούστο, με τα μοντέρνα, λαχταριστά πιάτα του που συνδυάζουν τοπικές γεύσεις με κλασικές συνταγές, σε ένα άνετο περιβάλλον, δημιουργώντας μια συναρπαστική και συνάμα απολαυστική εμπειρία φαγητού στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το ανανεωμένο μενού του φέρει την υπογραφή του Eλλαδίτη σεφ παγκόσμιας κλάσης Αθηναγόρα Κωστάκου. Ο άνθρωπος που δημιούργησε από το μηδέν δημοφιλή εστιατόρια στο Λονδίνο, όπως το Meraki, ενώ εποπτεύει παράλληλα κορυφαία εστιατόρια στην Ελλάδα, όπως το Scorpios στη Μύκονο, έρχεται να βάλει στη γαστρονομική μας ζωή ένα συναρπαστικό, ποικίλο και εμπνευσμένο μενού με μοναδικές συνταγές, απαράμιλλα τοπικά αρώματα και υλικά υψηλής ποιότητας, που επιμελήθηκε ο ίδιος.

Διαθέτοντας μια όμορφη και επίσης ανανεωμένη βεράντα με έντονο το πράσινο αλλά και την ψάθα στη διακόσμηση, το Scale είναι ανοικτό καθημερινά από πρωί για brunch, lunch μέχρι το βράδυ για δείπνο και ευφάνταστα κοκτέιλ.

Info

Βρείτε το εστιατόριο Scale στο MAP Boutique Hotel στη λεωφόρο Στασίνου 15, 1060, Λευκωσία

Για κρατήσεις στο 22444999

Website: https://www.maphotel.com.cy/