Αγαπημένο γλυκοπωλείο της πρωτεύουσας σύντομα με νέο μαγαζί

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Το σύγχρονο και πρωτότυπο εμπορικό πάρκο Neo Plaza ανοίγει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο και ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί με μια γλυκιά αγαπημένη παρουσία! Το Μελίρρυτον, το παραδοσιακό παλιό γλυκοπωλείο με τις μυρωδιές και συνταγές από την Ανατολή, ανοίγει σύντομα  στο Neo Plaza και ενισχύει το στοιχείο του ‘’all- day’’ προορισμού, δημιουργώντας το νέο ‘’must’’, στέκι για τους γλυκατζήδες όλης της Λευκωσίας.

Γλυκά φτιαγμένα στο χέρι, με συνταγές παραδοσιακές και υλικά αγνά, ποιοτικά, σας περιμένουν, εκεί, που η διαδικασία παραγωγής των σιροπιαστών γλυκών Ανατολής συνεχίζει να γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, κρατώντας σταθερή την ποιότητα και τις γεύσεις των γλυκών, με μόνο οδηγό τη γνώση συνταγών δοκιμασμένων στο πέρασμα των χρόνων.

Ζεστές λαχταριστές πίτες, όπως τυρόπιτα, σπανακόπιτα, μπουγάτσα, θα συνοδεύουν ένα ζεστό cappuccino ή και ένα φρέσκο χυμό, ή ακόμη κάποιο από την μεγάλη ποικιλία των εξαιρετικών τσαγιών του καταστήματος.

Και επειδή η απόλαυση δεν σταματάει εκεί, φεύγοντας ο επισκέπτης μπορεί να πάρει μαζί του ένα από τα υπέροχα ταψιά που περιμένουν στην προθήκη, διαλέγοντας από σειρά επιλογών όπως σοκολατόπιτες, καρυδόπιτες, εκμέκ και πολλά άλλα ανατολίτικα γλυκά.

Το Μελίρρυτον αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο Neo Plaza από τον Σεπτέμβριο.