ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγαπημένο ζαχαροπλαστείο της πρωτεύουσας άνοιξε σήμερα σε νέο, μεγαλύτερο χώρο

WIZ TEAM

Το Bianco Sweets μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες εικόνες από τον νέο χώρο. 

Το οικογενειακό αυτό ζαχαροπλαστείο που λειτουργεί εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, άνοιξε σήμερα σε νέο χώρο στη Λευκωσία.

Τα αγαπημένα γλυκά του Biancο -από τούρτες, γλυκά, κεραστικά κ.ά.- πλέον θα τα βρείτε στην οδό Ανδρέα Αβρααμίδη 93, στον δρόμο που βρίσκεται το Αρεταίειο νοσοκομείο.

Αναφέρουν σε πρόσφατη ανάρτησή τους οι ιδιοκτήτες:

«Μια φωτογραφία, χίλιες αναμνήσεις!

Όταν τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, κανένας δεν μπορούσε να υπολογίσει πως, πολλά χρόνια μετά, εγώ (Μύρια Νικολάου) και ο αδερφός μου (Κούλλης Αντωνίου) θα στεκόμασταν στο ίδιο σημείο, όντας η ραχοκοκαλιά της επιχείρησης. 

Η μετακόμιση αυτή, μας έχει συγκινήσει πολύ.

Μεγαλώσαμε στον Φαρμακά. Ένα χωριό στο οποίο, ένα από τα πράγματα για τα οποία φημίζεται είναι το πόσο γλύκανε την πρωτεύουσα, χάρη τους ζαχαροπλάστες που έβγαλε. 

Ακολουθήσαμε λοιπόν και εμείς τα βήματα του πατέρα μας, Αντώνη Νικολάου, που πραγματοποίησε το όραμά του και άνοιξε το δικό του στην Αθαλάσσης, με το όνομα Bianco, το 1983.

Συνεχίσαμε το όραμά του, με πολλή αγάπη για τη δουλειά μας, δημιουργικότητα, πολύ μεράκι και όρεξη.

Η απόφαση να μετακομίσουμε σε νέο, μεγαλύτερο χώρο, είναι απόρροια της δικής σας αγάπης.

Μέσα από την καρδιά μας, ένα μεγάλο μεγάλο και ζεστό «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που μας δείξατε ξεκάθαρα πως το ζαχαροπλαστείο Bianco έχει πολύ μέλλον μπροστά του!

Ευχαριστούμε που μοιράζεστε τις στιγμές και τα συναισθήματά σας μαζί μας. Είστε η δύναμη και η έμπνευσή μας για να συνεχίσουμε έτσι, μαζί, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα...

…με την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι και την ίδια όρεξη».

Το Bianco Sweets, το οποίο λειτουργεί εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, άνοιξε σε νέο χώρο στη Λευκωσία.

Info
Τηλ. 22426926
Ανδρέα Αβρααμίδη 93, Λευκωσία
Δ-Κ 8.00-21.00