ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΓΟΡΑ Λεμεσού o ιδανικός προορισμός γι'αυτόν τον Αύγουστο

WIZ TEAM

Αύγουστος στη Λεμεσό! Ποιος δεν αναζητεί ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης με βόλτες στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης, εκεί στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού;

Σίγουρα τα βήματά σας, θα σας οδηγήσουν στον ιδανικό προορισμό, την εμβληματική ΑΓΟΡΑ Λεμεσού, που αποτελεί πλέον μοναδικό σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους.

Η ΑΓΟΡΑ Λεμεσού, σας επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς διοργανώνει εκδηλώσεις, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, χαρίζοντάς τους συναρπαστικές και δημιουργικές στιγμές.

Απολαύστε λοιπόν με την οικογένειά σας το φετινό καλοκαίρι σ’ έναν από τους πιο εντυπωσιακούς πολυχώρους της Λεμεσού και κρατήστε τις ημερομηνίες… που θα χαρίσουν σε εσάς και τα παιδιά σας πολλά χαμόγελα! Το Σάββατο στις 7 και 21 Αυγούστου από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 ξυλοπόδαροι θα ψυχαγωγούν με μπαλονοκατασκευές και δωράκια έκπληξη τα παιδιά, ενώ την Κυριακή 8 και 22 Αυγούστου από τις 18:00 μέχρι τις 19:00 θέαμα για όλη την οικογένεια με το μαγικό show του εκπληκτικού ταχυδακτυλουργού Adami.

Και επειδή μια μέρα διασκέδασης και χαλάρωσης συμπληρώνει απαραίτητα και το καλό φαγητό… δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά αλλού! Στον πολυχώρο της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού θα βρείτε πληθώρα επιλογών που ικανοποιούν όλες τις ορέξεις και γευστικές επιθυμίες μικρών και μεγάλων, κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας και της νύχτας, για κρέας ή θαλασσινά, ή ακόμα και νοστιμιές για χορτοφάγους.

Οι σεφ των street food style εστιατορίων της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού, σας υποδέχονται με το πιο θερμό τους χαμόγελο στο δημιουργικό τους χώρο και ετοιμάζουν μπροστά σας, με δεξιοτεχνία, πεντανόστιμα και ευφάνταστα πιάτα που θα σας ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της γης!

Επιλέξτε σπιτικές μακαρονάδες, ναπολιτάνικη πίτσα, μπουκιές κοτόπουλου, ζουμερά στέικ και άλλα φαγητά που ψήνονται στη σχάρα, λαχταριστά burgers σε διάφορες εκδοχές, μεξικάνικα μπουρίτος, τάκος και εμπανάδας, ελληνικό και κυπριακό σουβλάκι αλλά και γύρο, δροσερές σαλάτες και super υγιεινά bowls για πρωινό. Και σε όσους αρέσουν τα θαλασσινά… οι επιλογές αμέτρητες! Από wraps με ψάρια, οστρακοειδή, shrimp rolls, fish buns και το κλασικό fish & chips μέχρι και ιαπωνικό sushi και sashimi.

Με μικρή ή μεγάλη παρέα, με την οικογένεια ή ακόμη και μόνοι, απολαύστε υπέροχα καλοκαιρινά πρωινά ή μεσημέρια, χαλαρά απογεύματα ή ακόμα ειδυλλιακές βραδιές στην ατμοσφαιρική βεράντα στον πρώτο όροφο με θέα την παλιά πόλη, στη δροσιά του φιλόξενου εσωτερικού χώρου της ΑΓΟΡΑ Λεμεσού, ή ακόμη στην πανέμορφη γραφική της πλατεία.

INFO
ΑΓΟΡΑ Λεμεσού, Κωνσταντίνου Κανάρη 47-49 Λεμεσός
Κύρια είσοδος από Πλατεία Σαριπόλου
www.limassolagora.com