ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αινιγματικές παραλλαγές» με Μπεζό και Δαδακαρίδη στην Κύπρο

WIZ TEAM

Η παράσταση που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς και απέσπασε βραβεία ανδρικής ερμηνείας για τους δύο πρωταγωνιστές (θεατρικά βραβεία κοινού Αθηνοράματος 2022), μετά το απόλυτο sold out τη δεύτερη θεατρική σεζόν 2021-2022, με πάνω από 30.000 θεατές, έρχεται για λίγες παραστάσεις στην Κύπρο στο θέατρο τον Μάϊο.

Λίγα λόγια για το έργο: Ο Αμπέλ Ζνόρκο (Γιάννης Μπέζος) είναι ένας συγγραφέας, βραβευμένος με Νόμπελ που ζει μόνος, αποτραβηγμένος στο Ροσβανοϋ, ένα μικρό νησί στη Θάλασσα της Νορβηγίας, αποφεύγοντας τα πάντα και ειδικά τους ανθρώπους. Έχοντας πρόσφατα εκδώσει το 21ο του βιβλίο που έχει γίνει τεράστια επιτυχία, δέχεται να δώσει συνέντευξη σε έναν δημοσιογράφο που τον πολιορκεί καιρό τον Έρικ Λάρσεν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης)

Άραγε πόσο τυχαία επέλεξε ο Αμπέλ Ζνόρκο τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και πόσο τυχαία επέλεξε ο Έρικ Λάρσεν τον συγκεκριμένο συγγραφέα;

Τι συνδέει τους δυο άντρες και ποια μονοπάτια θα αναγκαστούν να περάσουν και να ξεπεράσουν, όσο οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη σε μια ιστορία που η θέση της γάτας και του ποντικού αλλάζει συνεχώς.

Ένα έργο με χιούμορ, ευαισθησία και ανατροπές μέσα από το δραματουργικό μπρα ντε φερ μεταξύ δύο ανδρών, που ερμηνεύουν καθηλωτικά ο Γιάννης Μπέζος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ZONE A:€35

ZONE B: €30

ZONE C: €25

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:

www.ticketmaster.cy  *

Καταστήματα ACS Courier

Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

 * Για τις αγορές σας επιβαρύνεστε επιπλέον ανά εισιτήριο με αμοιβή παροχής υπηρεσιών για τη διάθεση εισιτηρίων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παραστάσεις:
Σάββατο 18 Μαΐου 2024 Παττίχειο Λεμεσού 18.00 & 20.30
Κυριακή 19 Μαΐου 2024 Δημ. Θέατρο Στροβόλου 18.00 & 20.30
Κυριακή 20 Μαΐου 2024 Δημ. Θέατρο Στροβόλου 20.30