ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αίσθηση Γαλλικής Ριβιέρας στο φημισμένο LPM που άνοιξε μόλις στο Parklane

WIZ TEAM

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου λειτούργησε στη Λεμεσό, στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το διεθνώς αναγνωρισμένο LPM Restaurant & Bar.

Μετά το πολύ πρόσφατο opening του Nammos, λοιπόν, άλλο ένα σπουδαίο brand στον χώρο της εστίασης έρχεται να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τις γαστρονομικές επιλογές των επισκεπτών στο Parklane.

Έχοντας δυναμική παρουσία σε Ντουμπάι, Λονδίνο, Άμπου Ντάμπι, Μαϊάμι, Χονγκ Κονγκ και Ριάντ, το LPM πρόσθεσε μόλις και τη Λεμεσό στη λίστα με την ανά τον κόσμο παρουσία του, μάλιστα σε ένα υπέροχο σκηνικό με θέα τη Μεσόγειο.

«Απόλυτα εναρμονισμένοι με το πνεύμα του τόπου, εδώ εμπνεόμαστε περισσότερο από ποτέ από τις ρίζες μας, είτε αυτή η έμπνευση αφορά στη συλλογή των θαλασσινών από τα διπλανά νερά της θάλασσας είτε αφορά σε κάτι πιο βαθύ, όπως είναι για παράδειγμα οι μύθοι της Αφροδίτης».

Αίσθηση Γαλλικής Ριβιέρας, με έμπνευση από την κομψή κουλτούρα των ακτών της Νότιας Γαλλίας και λονδρέζικη φινέτσα.

Στο εσωτερικό του εστιατορίου μπορεί κανείς να βρει τα χαρακτηριστικά των LPM ανά τον κόσμο: την τέχνη, τα πανέμορφα λουλούδια και τα υπέροχα λινά που συναποτελούν τη διακόσμηση του χώρου. Μέρος του εσωτερικού αποτελεί και το κλασσικό LPM bar, όπως επίσης και ένα μικρότερο oyster bar.

Σε σχέση με τον εξωτερικό χώρο - βεράντα, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει 100 άτομα (και άλλα 90 μέσα), εδώ θα σας μαγέψει το μεγάλο μπαρ που συνδέει το μέσα με το έξω, το μαγικό ηλιοβασίλεμα, και φυσικά, οι υπέροχα φωτισμένοι κήποι -με το που πέφτει το φως της ημέρας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LPM Limassol