ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για το Epic Street Fest

WIZ TEAM

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο θεσμός του EPIC STREET FEST αφού χιλιάδες κόσμου μικρής αλλά και μεγάλης ηλικίας πέρασε και διασκέδασε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Χριστουγεννιάτικα στολισμένη οδό Στασικράτους.

Όσοι παρευρέθηκαν στο EPIC STREET FEST χθες το βράδυ στην οδό Στασικράτους, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν λαχταριστό Street Food από: Garrisons Grill, Serial Griller, Por Favor, Street Sins, Mochi Mochi, Quattrino. Cocktails από: Old Souls, Zonkey, 7 Monkeys, Baronymous και μπύρες Carlsberg και ΛΕΩΝ. Και φυσικά διασκέδασαν στους ρυθμούς της καλύτερης μουσική από τους κορυφαίους DJs του νησιού, του Deejay Radio 93.5. Αρχικά στις 18:00 – 20:00 ανέβηκε στα decks ο DJ ZAON, 20:00 – 21:00 ο PUEBLO FRANCO, 21:00 – 22:30 ο DJ COXY και ο ANTHONY 642, ενώ την βραδιά έκλεισε ο African Stevenson στις 22:30 – 24:00!

Σημαντικό highlight της βραδιάς είναι ότι τo management team της EPIC και το management team της SppMedia ένωσαν δυνάμεις και μαγείρεψαν λαχταριστές φτερούγες κοτόπουλου από το «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΝΕΦΕΛΗ» με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας, αφού η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Σημειώνουμε ότι, τα χρήματα από την ενοικίαση των stations της εκδήλωσης, θα δοθούν επίσης στο Πολυδύναμο Κέντρο.

Το EPIC STREET FEST στήριξαν οι κάρτες Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας και τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, Εpic και SppMedia, μετά από ακόμη μια μεγάλη επιτυχία μας ανάφεραν ότι, το 5ο EPIC STREET FEST είναι στα σκαριά και προβλέπεται για τις αρχές του καλοκαιριού.