ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακυρώνεται η συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Η Moonlight Show Productions, διοργανώτρια εταιρεία της Συναυλίας της Celine Dion στην Κύπρο, επιβεβαιώνει δυστυχώς την ακύρωση της Συναυλίας «Courage World Tour» που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στο Στάδιο ΓΣΠ Λευκωσίας, μετά την επίσημη ανακοίνωση της Celine στις 8 Δεκεμβρίου 2022. Η ανακοίνωση αναφέρεται σε ακύρωση 8 Συναυλιών οι οποίες θα διεξάγονταν το Καλοκαίρι του 2023, μεταξύ των οποίων και η Συναυλία στην Κύπρο.

Καθώς η Celine Dion συνεχίζει να αναρρώνει από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, έχει ανακοινώσει την απόφαση για την αναβολή των παραστάσεων του Ευρωπαϊκού τμήματος της παγκόσμιας περιοδείας Courage World Tour που ήταν προγραμματισμένες για την Άνοιξη του 2023, και συγκεκριμένα μεταξύ των ημερομηνιών 24 Φεβρουαρίου έως 11 Απριλίου 2023, και επαναπρογραμματισμό τους την Άνοιξη του 2024. Παράλληλα, ανακοίνωσε την ακύρωση οκτώ παραστάσεων που ήταν προγραμματισμένες για το Καλοκαίρι του 2023, μεταξύ των οποίων αυτή στο Στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία. Μόνο οι παραστάσεις της περιόδου 26 Αυγούστου – 4 Οκτωβρίου 2023, θα παραμείνουν στο πρόγραμμα ως έχουν.

Η Celine είχε ολοκληρώσει τις πρώτες 52 συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας Courage World Tour στη Βόρεια Αμερική πριν την έξαρση της πανδημίας που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του προγράμματος τον Μάρτιο του 2020. Την ίδια περίοδο ξεκίνησε να αντιμετωπίζει σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς, για τους οποίους λαμβάνει θεραπεία και η διαδικασία ανάρρωσης δεν επιτρέπει την άμεση επανέναρξη της περιοδείας. Η ιατρική ομάδα της Celine συνεχίζει να αξιολογεί και να αντιμετωπίζει την κατάσταση.

Το ανοιξιάτικο σκέλος της περιοδείας στην Ευρώπη θα ξεκινήσει τώρα από την Πράγα, στις 6 Μαρτίου 2024 και θα ολοκληρωθεί στο Λονδίνο στις 22 Απριλίου 2024.

«Με πονά που σας ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο», δήλωσε η Celine. «Μου λείπει να σας δω από κοντά όλους… να είμαι στη σκηνή… να ερμηνεύω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% στις εμφανίσεις μου, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτή τη στιγμή. Για να φτάσω ξανά σε εσάς, δεν έχω άλλη επιλογή από το να επικεντρωθώ στην υγεία μου και ελπίζω ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο προς την πλήρη ανάρρωση».

Τα χρήματα για τα εισιτήρια που αφορούν τις οκτώ καλοκαιρινές συναυλίες που ακυρώθηκαν θα επιστραφούν. Για περαιτέρω ερωτήσεις ή επιλογές εισιτηρίων, οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να απευθυνθούν στο αρχικό σημείο αγοράς τους.