ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

All in a bagel: 6 επιλογές που λατρέψαμε

WIZ TEAM

Στην Αμερική τα λατρεύουν και όχι άδικα. Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά τα τελευταία χρόνια τα bagels, τα νόστιμα ψωμάκια νεοϋορκέζικης καταγωγής, έχουν μπει για τα καλά στις διατροφικές μας επιλογές, αποτελώντας πολλές φορές βασικό υλικό στα δεκατιανά μας γεύματα.

Κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές, όπως γεμιστά με διάφορα αγνά υλικά και αλοιφές από τυριά και όχι μόνο. Επιλέξαμε και προτείνουμε 6 bagels που δοκιμάσαμε και λατρέψαμε.

Nom

Το γωνιακό καθαρόαιμο healthy spot της Στασάνδρου στο κέντρο της Λευκωσίας προσφέρει από νωρίς το πρωί διάφορες επιλογές για πρωινό, brunch, sandwich, καφέδες, χυμούς και smoothies. Το Νοm είναι ένας all day χώρος εμπνευσμένος από διάφορες κουλτούρες, το περιβάλλον και τη φύση. Εδώ, λοιπόν, δοκιμάσαμε bagel γεμιστό με σολομό, cream cheese, ρόδι, ρόκα και λεπτοκομμένο ραπανάκι.

Monta Honest Food

Αν και πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του και εν μέσω καραντίνας, το Monta αγαπήθηκε για τις νόστιμες και υγιεινές επιλογές του, που συμβαδίζουν με τον σύγχρονο τρόπο διατροφής. Εδώ θα απολαύσετε επιλογές για πρόγευμα, σάντουιτς, σαλάτες, καθώς και signature bagel. Μιλώντας για bagels, εμείς δοκιμάσαμε το homemade avocado mash, με αβοκάντο, αβγά από κότες ελευθέρας βοσκής, μπέικον ψημένο στον φούρνο και ντομάτες.

Edems Yard

Εδώ περιμένεις στην ουρά για να απολαύσεις τις μοναδικές λιχουδιές του αφού έχει αγαπηθεί από όλη την Κύπρο. Στη φροντισμένη πράσινη αυλή του Edems Yard, όπου πρωταγωνιστεί το brunch, εμείς απολαμβάνουμε το Cheesy, ένα New York bagel ψημένο στον φούρνο, γεμιστό με τυρί Φιλαδέλφεια, πεπερόνι, μοτσαρέλα και τηγανητό αβγό.

Qboo

O ιδιαίτερος φούρνος που έφερε μαζί του την παραδοσιακή γερμανική τέχνη της παρασκευής ψωμιού προσφέρει μεγάλη γκάμα από αγαπημένα bagels. Εδώ θα βρείτε αυθεντικά bagels και pretzels σε διαφορετικές εκδοχές. Εμείς παραγγείλαμε το μορταδέλα bagel, με τυρί μοτσαρέλα, pistachio spread και ρόκα σαλάτα.

Tucano

Εκτός από τον πολύ καλό καφέ που προσφέρει, εδώ θα βρεις επιλογές για πρόγευμα και brunch, σάντουιτς και διάφορα άλλα σνακ. Δοκιμάσαμε το chicken bagel, με τυρί κρέμα, κοτόπουλο, ντομάτα, μαρούλι και Caesar sauce.

Estrella

 

Στα αγαπημένα Estrella με τα δημοφιλή all day breakfast & brunch μενού και τα λαχταριστά bagels δοκιμάσαμε bagel με triple bacon, πατάτες, τηγανητό αβγό από πάνω, τυρί τσένταρ, κρεμώδη φέτα, μαύρη τρούφα, σαλάτα και σπιτική μαγιονέζα από παντζάρι.