ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλη μια δυνατή γαστρονομική πρόταση από το Maison Anemi, με αέρα Bollywood

WIZ TEAM

Το δημοφιλές και πολύ κομψό all day bristot με το παριαζιάνικο ambiance, το οποίο συγκαταλέγεται και φέτος στη λίστα του WiZ με τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια της Κύπρου, συναντιέται με το εξαιρετικό λευκωσιάτικο εστιατόριο India India, παρουσιάζοντας ένα Bollywood night στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, το India India μεταφέρει στον Άγιο Τύχωνα και στο Maison Anemi όλες τις γεύσεις, τα αρώματα και τα μπαχαρικά της υπέροχης ινδικής κουζίνας, συνδυάζοντάς τα με τις καθαρές γεύσεις της κλασικής γαλλικής κουζίνας και με τη σύγχρονη αισθητική που γενικά υπάρχει ως φιλοσοφία στο bistro της Λεμεσού.

Μαζί και με τη μεγάλα γκάμα κρασιών, κοκτέιλ και άλλων spirits που προσφέρονται στο μενού του Maison Anemi, ειδικά για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του «Bollywood night», προτείνεται ένα σπέσιαλ μενού που αποτελείται από τρία διαφορετικά ορεκτικά, πέντε διαφορετικά παραδοσιακά ινδικά πιάτα με επιλογή από κοτόπουλο, βοδινό και γαρίδες, δύο side dishes και ένα επιδόρπιο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα papadums, τα οnion bhaji και τα vegetable samosa, αλλά τα naan bread και pulao rice που είναι συνοδευτικά, όπως και τα παραδοσιακά πιάτα της Ινδίας με επιλογές όπως masala, madras, butter, curry, vindaloo κ.ά.

Άλλο ένα δυνατό γαστρονομικό event από το Maison Anemi, λοιπόν, το εστιατόριο που πέραν από τα κλασσικά κι αγαπημένα συχνά τολμά να προσφέρει νέες εμπειρίες διασκέδασης και ψυχαγωγίας και φυσικά νέες γεύσεις στην υπέρκομψη σάλα του.

Info
Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024
Maison Anemi, Λεμεσός
Κρατήσεις 25812000

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maison Anemi (@maisonanemi)