ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλλο ένα brunch στο χωριό, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον

WIZ TEAM

Ένα εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Αηδονίων, στο χωριό για το οποίο έγραψε μέχρι και ο σπουδαίος Σεφέρης, δεν θα μπoρούσε παρά να έχει επιτυχημένη παρουσία από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του.

Αυτό ίσχυσε στην περίπτωση του Nanas Brunch & More, ενός νέου «μπραντσάδικου» που λειτούργησε πολύ πρόσφατα στις Πλάτρες και συγκεκριμένα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στις εξοχικές κατοικίες της ΠΟΕΔ, περιτριγυρισμένο από το δάσος της περιοχής.

Έχοντας πολυετή πείρα στο επάγγελμα, με πέρασμα και από κουζίνες του εξωτερικού, η κυρία Νανά πήρε την απόφαση να φτιάξει μαζί με δύο άλλα άτομα αυτό τον πολύ όμορφο χώρο, προσφέροντας brunch αλλά και γεύματα και άλλα καλούδια στους πελάτες της, οι οποία, όπως η ίδια παρατηρεί, μέρα με τη μέρα αυξάνονται.

«Στήσαμε το μαγαζί με πολλή έμπνευση, θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να προσφέρουμε κάτι ιδιαίτερο στον κόσμο».

Στο brunch, που σερβίρεται από το πρωί ως τις 12.30, μπορεί κανείς να απολαύσει big breakfast (κυπριακό πρόγευμα), αυγά ποσέ με αβοκάντο ή σπανάκι, αλμυρά και γλυκά pancakes, αλλά και burgers και σάντουιτς!

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως όλες οι μαρμελάδες και όλα τα sauces που προσφέρονται φτιάχνονται επί τόπου!

Αν πάλι πάτε για μεσημεριανό, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε είδη σχάρας, μεταξύ των οποίων σουβλάκι που μοιάζει με κοντοσούβλι και το οποίο είναι μαριναρισμένο με φρέσκα αρωματικά, τη μπριζόλα JUMBO (των 750 γραμμαρίων), αλλά και το διπλό Texas burger που είναι φτιαγμένο με σπιτίσιο μπιφτέκι. Στο μενού υπάρχουν επίσης μακαρονάδες, αλλά και επιλογές για vegan.

Η κυρία Νανά φτιάχνει και προσφέρει επίσης γλυκά, όπως η παραδοσιακή μηλόπιτα με σπιτικό σος καραμέλα, το brownie, το banoffee, το cheesecake με λευκή σοκολάτα και φράουλες, μπακλαβά μαύρης σοκολάτας, παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο, αλλά και σπιτικές μαρμελάδες τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς φεύγοντας.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στα τρία platters του εστιατορίου, το beer mates που είναι με κρεταικά σχάρας, το wine relaxed με ντόπια αλλαντικά και τυριά, και το whiskey alone με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα!

INFO
Τηλ. 99020115
Αηδονίων 3, Πάνω Πλάτρες, επ. Λεμεσού.
ΠΑΡ - ΚΥΡ 08.30-21.00 (Από Μάιο θα ανοίγει κάθε μέρα).