ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αν είσαι Coach, ο Παναγιώτης σε προσκαλεί να δοκιμάσεις τα burgers του

WIZ TEAM

Για τον Παναγιώτη Χατζηπαναγή η δημιουργία ενός burger είναι τέχνη.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα της εστίασης, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό (με πέρασμα και από τη Νέα Υόρκη), αλλά κυρίως λόγω του ότι ως καταναλωτής ανέκαθεν είχε τα συνήθεια να εξερευνά εστιατόρια αλλά και bars και να ανακαλύπτει στέκια ποιοτικά, αποφάσισε πρόσφατα να φτιάξει το δικό του food truck στη Λεμεσό.

Στόχος του Παναγιώτη είναι να απευθυνθεί στον κόσμο που θέλει να γευτεί κάτι καλό και ποιοτικό, καταναλωτές δηλαδή που δεν συμβιβάζονται με οτιδήποτε υποδεέστερο, αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο την εμπειρία μας σε σχέση με το burger.

Αυτή ακριβώς είναι η συνθήκη που «φωτογραφίζει» και το όνομα The Coach Eats, όπως επίσης και το logo με τον κόκορα που κάθεται στον θρόνο του ως ο απόλυτος coach.

Σε ότι αφορά τώρα στα προϊόντα του, στο μενού θα βρεις τέσσερις επιλογές σε premium black angus beef burger, τρεις επιλογές σε chicken burger (μόνο φιλετάκι στο grill), δύο προτάσεις vegan-vegetarian burger (με φαλάφελ), share fries, πατάτες, δύο σαλάτες, πολλά σος και dips, αλλά και ποτά.

Στην παρούσα φάση το The Coach Eats λειτουργεί μόνο για take away, ενώ από βδομάδας θα προσφέρει και delivery μέσα από τις διάφορες πλατφόρμες.

Info
Τηλ. 70087330
Θεόδωρου Ποταμιάνου (κοντά στο Alpha Mega Πολεμιδιών), Λεμεσός.
ΤΡ-Κ 18.00-22.00