ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακαλύψαμε ένα απάχικο ταβερνάκι με σπέσιαλ μεζέδες και μίνι ζωολογικό κήπο

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Η ταβέρνα κυνηγετικός σύλλογος Μελίνης λειτουργεί εδώ και 6 χρόνια στο χωριό Μελίνη στην επαρχία Λεμεσού,  εντούτοις διαθέτει εμπειρία 20 χρόνων στον χώρο μιας και ο ιδιοκτήτης της ο κύριος Μιχάλης λειτουργούσε πριν για 14 περίπου χρόνια την ταβέρνα Καρπασία στην Λεμεσό. Φημίζεται λοιπόν για το καλό ψήσιμο και τους μερακλήδικους μεζέδες του.

Πρόκειται για ένα απάχικο γραφικό ταβερνάκι στο όμορφο χωριό Μελίνη το οποίο διαθέτει καταπράσινη δροσερή αυλή για το καλοκαίρι και τζάκι για τους χειμερινούς μήνες.

Στην αυλή του μάλιστα υπάρχει μια λίμνη όπου λειτουργεί ένας μίνι ζωολογικός κήπος. Εκεί ο κύριος Μιχάλης με την σύζυγο του φιλοξενούν πουλιά όπως κύκνους, πέρδικες, παγώνια και πάπιες καθιστώντας έτσι το ταβερνάκι ιδανικό για οικογένειες μιας και τα παιδιά καθ'όλη την διάρκεια της παραμονής τους έχουν την δυνατότητα να απασχοληθούν ευχάριστα με τα ζωάκια.

 Στο μενού του θα βρείτε χωρίς υπερβολή και του πουλιού το γάλα. Χωριάτικο χαλούμι και λουκάνικο, στρουφούθκια με τα αυγά, αρνίσια παιδάκια, ξιδάτα περιστέρια με αυγά παραγωγή του ιδιοκτήτη, σουβλάκια, σεφταλιές, φλαμαντζέρι, συκώτι και κοτόπουλο μαρινάτο. Για φινάλε έρχονται στο τραπέζι πεντανόστιμα χειροποίητα μπουρέκια με αναρή τα οποία ισορροπούν και καθαρίζουν την γεύση.

Φεύγοντας μπορείτε να προμηθευτείτε χειροποίητα γλυκά του κουταλιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή περίπου το άτομο είναι στα 25€ και ότι σύμφωνα με τους θαμώνες καλό είναι να έχεις πάει νηστικός.

Κυνηγετικός Σύλλογος Μελίνη, Μελίνη Επαρχία Λεμεσού Τηλ. Κρατήσεων 95153938