ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακαλύψαμε έναν επίγειο Παράδεισο γεμάτο αρώματα, χρώματα και γεύσεις

WIZ TEAM

Lumina στα Λατινικά θα πει φως και η αλήθεια είναι ότι το Lumina Botanical Gardens δεν θα μπορούσε έχει καλύτερη ονομασία μιας και πρόκειται για έναν χώρο ιδιαίτερα φωτεινό με έντονο το στοιχείο του πράσινου και του γαλάζιου, που αποπνέει λάμψη και θετική ενέργεια.

Με εύκολη και γρήγορη προσβαση από Λευκωσία Λάρνακα και Λεμεσό, τοποθετημένο αμφιθεατρικά μέσα στο δάσος του Κόρνου, το Lumina Botanical Gardens έχει απρόσκοπτη θέα στα Λεύκαρα και στην θάλασσα. Είναι μια μικρή οικογενειακή μονάδα καλλιέργειας αρωματικών και φαρμακευτικών βοτάνων. Εκεί καλλιεργούνται πάνω από 28 είδη βοτάνων, χωρίς φυτοφάρμακα και χημικά λιπάσματα, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται αποστάξεις και βιωματικά εργαστήρια σε συνεργασία με το υπουργείο τουρισμού.

Αφού περιηγηθείτε στους καταπράσινους λαβύρινθούς του, μπορείτε να χαλαρώσετε κάνοντας μια στάση στο καφεστιατόριο. Το Tea House είναι ανοιχτό για το κοινό κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή. Τις παρασκευές το βράδυ σερβίρεται οφτό κλέφτικο σε ξυλόφουρνο με συνοδεία live μουσικής. Σάββατο και Κυριακή, τα πρωινά, σερβίρεται κυπριακό brunch και τα Σαββατόβραδα το μενού έχει burgers, πίτσες και spare ribs. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την δροσιστική χειροποίητη λεμονάδα τους.

Το Lumina Botanical Gardens είναι ένας παραδεισένιος προορισμός μέσα στην όμορφη καταπράσινη φύση του Κόρνου ένα βήμα έξω από την πρωτεύουσα. Διαθέτει μοναδικά, χειροποίητα οργανικά προϊόντα βγαλμένα με αγάπη κατευθείαν από την γη. Είναι το ιδανικό μέρος αν θέλετε αποδράσετε από την φασαρία της καθημερινότητας και να επανασυνδεθείτε με την φύση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος διατίθεται και για εκδηλώσεις.

Lumina Botanical Gardens Κόρνος Τηλ. 99973631