ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακαλύψαμε μια εκπληκτική pop up πιτσαρία στο κέντρο της Λευκωσίας

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Ο Άλεξ, ο Εντ, ο Νικόδημος και ο Ιμπραήμ είναι 4 νέα παιδιά με ένα σπουδαίο όραμα. Ετοιμάζουν ένα boutique hotel στα Λεύκαρα, το οποίο υπολογίζουν να ανοίξει τον Απρίλη. Μέχρι τότε, όμως, δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά έχουν αποφασίσει να συνδυάσουν δουλειά, διασκέδαση και πρακτική δημιουργώντας μια pop up πιτσαρία στο κέντρο της Λευκωσίας. To όνομα της πιτσαρίας είναι «Tutto Passa» που σημαίνει «Όλα περνάνε» και πέρα από τη φιλοσοφική ερμηνεία που έχει ο εν λόγω τίτλος προμηνύει και την κατάληξη της πιτσαρίας, η οποία ουσιαστικά θα λειτουργήσει μόνο γι’ αυτή τη σεζόν. Toν Απρίλη η ομάδα και ο εξοπλισμός θα μεταφερθούν στα Λεύκαρα. Όποιος πρόλαβε, λοιπόν, τον Κύριο είδε (που έλεγε και η γιαγιά μου) και την πίτσα γεύτηκε… και ομολογουμένως αυτήν την πίτσα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να προλάβεις να τη δοκιμάσεις.

Το μαγαζί έχει χαρακτήρα παρεΐστικο και η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή σαν να γίνεται ένα μικρό πάρτι. Η μουσική παίζει σε ιδανική ένταση και μικρά φωτάκια χορεύουν στο ταβάνι. Στον χώρο υπάρχουν δυο μεγάλα τραπέζια όλα κι όλα, τα οποία φιλοξενούν δυο μεγάλες παρέες. Ο Άλεξ, ο Εντ και ο Ιμπραήμ στέκονται πίσω από τον πάγκο και ο Νικόδημος φέρνει τα ποτά. Το μενού είναι μικρό, περιλαμβάνει τέσσερεις πίτσες και τέσσερα ποτά. Παραγγέλνουμε και τις τέσσερεις γεύσεις προκειμένου να τις δοκιμάσουμε. Μαργαρίτα, Μαρινάρα, Spicy Pep και Άσπρη. Ξετρελαινόμαστε με όλες. Η ζύμη είναι αφράτη και όσο πρέπει λεπτή και τα υλικά που την «ντύνουν» δένουν αρμονικά μεταξύ τους χαρίζοντάς μας εξαιρετική γευστική εμπειρία. Δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε ποια είναι η καλύτερη. Προσωπικά ενθουσιάζομαι με την «Άσπρη», η οποία έχει ως βάση αντί για σάλτσα τυρί ρικότα, μανιτάρια ή πανσέτα (διαλέγεις εσύ), πατάτα και λάδι τρούφας.

Συνοδεύουμε τις πίτσες με ποτά. Οι άντρες της παρέας πίνουν μπίρες, τα παιδιά λεμονάδα με σόδα και εγώ με τα κορίτσια κοκτέιλ Pikantiko, το οποίο περιλαμβάνει tequila, lime, κόκκινη καυτερή πιπεριά και κόλιαντρο. Με ένα ποτήρι Pikantiko έχω να πω ότι αποχωρείς πολύ χαρούμενος από το μαγαζί και πραγματικά συνειδητοποιείς ότι τελικά όλα περνάνε… «Tutto Passa».

H Pop Up πιτσαρία Tutto Passa βρίσκεται Πινδάρου 26Α και το τηλέφωνο για take away είναι 22752000