ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακαλύψαμε μια ταβέρνα που συνδυάζει καλή σχάρα και φοβερή μουσική

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Και τι θέλεις τελικά για να μείνει αξέχαστη η βραδιά σου; Καλούς φίλους, μια όμορφη αυλή, καλή μουσική, παγωμένη ζιβανία και δίσκους με μεζεδάκια να πηγαινοέρχονται συνεχώς και να κρατάνε γεμάτο το τραπέζι σου. Αν όλα αυτά μπορέσεις να τα έχεις χωρίς να πληρώσεις μια περιουσία τότε είσαι πολύ τυχερός… έχεις βρει το ιδανικό στέκι.

Αν λοιπόν έχεις την παρέα διαθέσιμη, όλα τα παραπάνω μπορεί να σου τα προσφέρει το Εν τέχνο Καφενείο στην Λάρνακα. Ένα μαγαζί το οποίο μπαίνοντας στην αυλή του, νιώθεις ότι ταξιδεύεις σε άλλες εποχές. Η μουσική σε αγκαλιάζει ευεργετικά και το άγχος αυτόματα αποχωρεί καθώς ο ουρανίσκος δροσίζεται με το πρώτο παγωμένο ποτήρι ζιβανίας. Η Λουκία μας υποδέχεται εγκάρδια και φροντίζει να έρθουν άμεσα η φρεσκοκομμένη σαλάτα, οι ζεστές πίτες και οι σος στο τραπέζι. Οι μουσικοί στην άκρη της αυλής μας ταξιδεύουν νοερά με τις υπέροχες φωνές τους και τις έντεχνες μελωδίες τους και η ξύλινη βάρκα που βρίσκεται πίσω μας, μας θυμίζει ότι ακόμα είναι καλοκαίρι και ότι η αίσθηση του νησιού, αν και βρισκόμαστε μακριά από την θάλασσα, υπάρχει στον ανεπιτήδευτα και διακριτικά διακοσμημένο χώρο.

Το τραπέζι γεμίζει με μεζέδες και μεταξύ άλλων μου κάνουν εντύπωση οι φρέσκες λεπτοκομμένες τραγανές πατάτες που μοιάζουν με πατατάκια , το φρέσκο σουβλάκι και οι ζουμερές πεντανόστιμες σεφταλιές. Σε πολύ λίγο –μερακλήδες γαρ- έρχεται το δεύτερο μπουκάλι ζιβανία και σε συνδυασμό με την μελωδική φωνή της τραγουδίστριας μας περνάει ευλαβικά σε άλλη διάσταση. Η βραδιά φτάνει στο τέλος της, και μια πιατέλα με δροσερά φρούτα έρχεται να καθαρίσει την γεύση μας.

Το Έν τέχνο καφενείο στην Λάρνακα είναι ένα μέρος που τα έχει όλα, όμορφο περιβάλλον, καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση, ποιοτικό φαγητό και μουσική και όλα αυτά σε λογικές τιμές. Καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν και οδεύουμε προς την καρδιά του φθινοπώρου η εσωτερική σάλα και το τζάκι ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί και εμείς δίνουμε την υπόσχεση ότι σύντομα θα επιστρέψουμε για να ζήσουμε την εμπειρία εντός κι επι τ’ αυτά.

Info
Εν Τέχνο Καφενείο 
Ερμείας 4 Λάρνακα
Τηλ. 97614904