ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακαλύψαμε τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια

WIZ TEAM

Επισκεφτήκαμε πρόσφατα τo Elysian Plant Based Kitchen Bar, στην Διαγόρου 15 στο κέντρο της Λευκωσίας. Πρόκειται για ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό εστιατόριο με κεντρική φιλοσοφία την φυτική (plant based) διατροφή.

Από την ίδρυσή του στα μέσα του 2020, το εστιατόριο Elysian, έχει σημειώσει αξιόλογη βελτίωση και εξέλιξη, φροντίζοντας να προσφέρει μια πλούσια εμπειρία γεύσης και υγείας στους πελάτες του.

Από την αρχή της λειτουργίας του, στόχος των δημιουργών του Elysian ήταν να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή επιλογή που θα υποστηρίζει την υγεία και την ευεξία. Χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες συνέβαλλαν στο να εμπνεύσουν και να ενθαρρύνουν την κοινωνία της Κύπρου, να δώσει έμφαση στην φροντίδα του σώματος, του μυαλού και το πνεύματος.

Ανακαλύψτε την Καινοτομία στην Κουζίνα: Το Elysian επενδύει διαρκώς στην καινοτομία και τη βελτίωση, με συνεχείς αναβαθμίσεις στο μενού του, στο λανσάρισμα του πιο υγιεινού brunch της Κύπρου, όπως έχει χαρακτηριστεί από το TripAdvisor, στις θεματικές βραδιές, στα catering εταιρειών αλλά και προσωπικών εκδηλώσεων και πιο πρόσφατα στην εισαγωγή του Κυπριακού μεζέ, που έχει και αυτός χαρακτηριστεί ως ο πιο υγιεινός μεζές τις Κύπρου, αφού είναι χωρίς χοληστερόλη και ζωικά προϊόντα.

H εμπειρία της φυτικής διατροφής γίνεται ακόμα πιο πλούσια και διασκεδαστική για τον κάθε απαιτητικό ουρανίσκο. Οι προσπάθειες και η επιμονή της ομάδας του Elysian επιβεβαιώθηκε με χρυσές βραβεύσεις στον τομέα της εστίασης από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Κουζίνα Χωρίς Συμβιβασμούς: Η φιλοσοφία όλης της ομάδας του Elysian είναι απλή, να προσφέρουν υγιεινά και νόστιμα πιάτα χωρίς συμβιβασμούς. Γι αυτό ακριβώς δεν χρησιμοποιεί λευκό αλεύρι ή ζάχαρη στα φαγητά και τα γλυκά. Χρησιμοποιεί υλικά τοπικής προέλευσης όπου αυτό είναι δυνατόν. Στόχος της είναι να προσφέρουμε μια κουζίνα που ταυτόχρονα φροντίζει την υγεία μας και σέβεται τον πλανήτη μας.

Το Elysian δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Αδαμίδη και την Αριάδνη Αδαμίδου, με επίμονη και προσωπική παρακίνηση μετά από 35+ χρόνια συνολικής εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας, του τουρισμού και των επιχειρήσεων.

Αξίζει να το επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε αυτή την διαφορετικά νόστιμη γαστρονομική εμπειρία!

Ιnfo: Elysian - Plant Based Kitchen Bar Διαγόρου 15, Λευκωσία 22004343